![]() |
|
Cytat:
Aczkolwiek też ciekawy pogląd z tym tyłem do przodu ;D. |
Gliniarz miał fona w portkach od munduru - a te przewieszone przez ramię.
Poza tym kula nie była pełna (dum-dum albo coś w tym rodzaju). Być może także rykoszet. A i w końcu wcale bym się nie zdziwił gdyby to był fake. Wyświetlacz wygląda jakby dostał czymś dwa razy. |
Mnie to nie dziwi, bo to giej był.
|
Pic na wodę za miliardy
Cytat:
|
Tak się właśnie robi biznes, na placebo :haha:
Za przyzwoleniem "niezależnej" Światowej Organizacji Zdrowia. |
Eurowizja
Nie sądziłem, że czegoś takiego doczekam...
W sumie, wcześniej tego badziewia nie oglądałem, coś mnie podkusiło... Eurowizję wygrało coś, co nazwali coćtamcośtam wurst Niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego.................. |
Eurowizja = LGBT czyli propagowanie zboczeń, czego się spodziewałeś?
Tam są kąciki adoracji, nie myślisz chyba, że kraj głosuje na kraj bo była ładna piosenka... Takich transów z brodą kiedyś oglądało się w cyrku za dwa dolary, wchodziłeś do namiotu a przy stoliku "baba z brodą". http://parkwodny.zgora.pl/wp-content.../04/plakat.jpg |
Powiem krótko
:rzygać mi się chce... |
Conchita Wurst to teraz wzór europejskiej tolerancji i wzoru do naśladowania... uosobienie wyzwolenia, tolerancji i nowoczesności rodem z UE... świat zaczyna kroczyć w kierunku samounicestwienia...
|
Ilość załączników: 2
|
Co to jest? Nie oglądam TV, ale widzę, że gendery dotarły nawet tam :sciana:
Niedługo prezenterką w Wiadomościach będzie Anna Grodzka(A.K.A Krzysztof Bęgowski), a głównym newsem będą parady "równości" :ysz:. Z tego co widzę, taki stan rzeczy w Polsce nie jest akceptowany, i dobrze! Idealnie tu pasuje Cytat:
|
Świat schodzi na psy nie będziemy mieli własnych zasad to zejdziemy wraz z nim.
Nachalna promocja dewiacji od śniadania do kolacji w telewizyjnej stacji ! Polska za to zaprezentowała się od swej najlepszej strony, tj od dupy strony, wszak co innego pokazać mieli ? Przecież żaden szanujący się artysta tam nie wystąpi. Ludzie kierują się wyższymi wartościami, zwierzęta zaś płytkimi instynktami. Mnie to tam cieszy, im bardziej przeginają pałę ,tym więcej ludzi się budzi. Pozdrawiam ludzi w szczególności :) |
Nie oglądałem, nie interesowałem się, ale.. jak przeczytałem komentarze, to z ciekawości zobaczyłem, kto to jest i z tego, co rozumiem, to jest to normalny facet, który na scenie przebiera się za kobietę. Jeśli tak, to.. nic w tym takiego nadzwyczajnego.. Mało takich rzeczy mieliśmy - nawet u nas chyba ostatnio jakiś program ze znanymi osobami leciał (wygrałą chyba Skrzynecka).
---- EDIT Teraz się zainteresowałem i obejrzałem dwa występy - zwycięzcy i nasz... I wiecie.. naprawdę trudno mieć jakiekolwiek wątpliwości, czemu my zajęliśmy dalekie (jak dla mnie i tak wysokie jak na ten występ) miejsce, a tamten wygrał. Gadanie, że kontrowersje i tak dalej. Może trochę - ale to po prostu była dość dobra piosenka i przede wszystkim świetnie przygotowana wizualnie - coś, co okazuje się praktycznie decydujące w każdej kolejnej odsłonie Eurowizji, i jednocześnie jest czymś, co polskie zespoły wyjątkowo pieprzą. Tym razem zresztą też. Nasz występ był po prostu słaby - jego właściwie jedynym 'atutem' były cycki kobiety udającej wiejską kobietę. Sorry, ale to było słabe, żeby nie powiedzieć żałosne.. Nie mówię, że piosenka była zła - w sensie, że pasowała do Eurowizji (to jest zdecydowanie miejsce na takie rzeczy). Ale tam powinno się więcej dziać, być więcej, głośniej, mocniej. A to, co było, było po prostu słabe.. I tradycyjnie rozważyć śpiewanie po angielsku. Co z tego, że piosenka miała nawet niegłupi jak na to miejsce tekst, skoro nikt oprócz nas go nie rozumiał.. |
Czepiacie się, całkiem ładna jak na Niemkę. :szczerb: :rzygi:
|
Myślałem że tylko krasnoludzkie kobiety mają brody :ysz:
Tak czy inaczej zacofana Polska nie ma czego szukać na eurowizji. Pokazaliśmy ładne dziewczyny, ale w UE modne są dziś kobiety z brodami - bez biustu za to z siusiakiem. Za rok pokażemy Grodzką, a oni pokażą obojnaka z tyłkiem zamiast głowy. Wypierdzi jakiś przebój a my znowu przegramy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49. |
|