Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

Patrix 31.12.2012 11:58

Islamiści chcieli obciąć język studentowi z Bonn
http://narodowcy.net/islamisci-chcie...nn/2012/12/30/

ed hunter 31.12.2012 13:30

Dobrze, że nasi popaprani bracia z USA cały czas pracują nad uzbrojonymi dronami.

Nie powinienem pisać popaprani, bo kupę rodziny tam mam, co ślubowała na konstytucję USA, ale wiecie sami jak jest.

Jak widzę takiego robala co siedzi sobie w UK i jest przeciwko temu państwu, to tylko go wsadzić w iron maiden i spuścić z klifu.

Patrix 31.12.2012 13:48

Ale cóż za gra słów!
Oni będąc w UK wymagają wygód i swobód,
jak ktoś z UK pojedzie do nich to nie ma praw żadnych i jest to zamierzone.
No bo co jest dla niego dobre? Nieważne co on woli, ważne jest, że alkohol szkodzi :szczerb: więc się zakazuje!
Całkowicie popieram USA, oni będąc z boku doskonale wiedzą co się święci.

Świat się niepotrzebnie czepia Guantanamo,
oni u siebie kamienują niewinnych i za nic, podług ich miary traktuje się ich tam w Guantanamo należycie.

pali 31.12.2012 13:55

Ale Czeczenki są OK, bo mi sprzedają fajki za 5 zł.

Fajnym językiem gadają. Prawie zawsze zaczynają się kłócić która mi sprzeda i najpierw łagodnie rosyjskim łamańcem - coś tam rozumiem, a jak uśmiech schodzi z twarzy, to przechodzą na ten swój gardłowy.

Dziś to zbiegły się do mnie wszystkie i awantura była, że hej. Kłócą się o logistykę biznesu, czy ja mam być przypisany do jednej, czy do której trafię.
Mi to ryba, i tak znam szefową, jak nie miałem pieniędzy, to mi dała na kredyt cały karton i jeszcze pytała czy mi nie pożyczyć 20 zł :) Potem mi powiedziała, że to za to iż dałem bezdomnemu Pakistańczykowi 5 zł, widziała. No dałem, fakt.

Patrix 31.12.2012 13:59

tak pali jesteśmy z Tobą.:glaszcze:

No to jedziemy dalej.

pali 31.12.2012 14:07

Odczep się.

Polska powinna sprowadzać Czeczenów, Inguszów, Pasztunów i parę innych tamtejszych nacji, bo oni wbrew pozorom nie są fanatykami religijnymi - mają inne więzy. Natomiast gdy tworzą gangi kryminalne, to wypierają wszystkich innych z rynku - nawet cholernych Azjatów. Czeczeni to 500 lat wojny z ruskimi, oni mają walkę we krwi.

Do tego Murzynów z Afryki. Są do nas bardzo podobni z charakteru, usposobienia i co ważne zazwyczaj są katolikami.

Patrix 31.12.2012 14:17

pali, nie powinni nikogo sprowadzać,
Polacy z pracą mają problem bo bezrobocie, a Ty co
"Czeczenów, Inguszów, Pasztunów" pod parasol chcesz brać?
Gdzie taki zamieszka? Co będzie robił? Państwo mu pomoże?
A rodowity Polak szukający mieszkania i pracy? Temu Państwo też pomaga?
Chyba kredytem zmniejszającym pensję do jałmużny.
Schodzisz z tematu.

ed hunter 31.12.2012 15:13

Cytat:

Napisany przez pali (Post 1236259)
Ale Czeczenki są OK, bo mi sprzedają fajki za 5 zł.

Fajnym językiem gadają. Prawie zawsze zaczynają się kłócić która mi sprzeda i najpierw łagodnie rosyjskim łamańcem - coś tam rozumiem, a jak uśmiech schodzi z twarzy, to przechodzą na ten swój gardłowy.

Dziś to zbiegły się do mnie wszystkie i awantura była, że hej. Kłócą się o logistykę biznesu, czy ja mam być przypisany do jednej, czy do której trafię.
Mi to ryba, i tak znam szefową, jak nie miałem pieniędzy, to mi dała na kredyt cały karton i jeszcze pytała czy mi nie pożyczyć 20 zł :) Potem mi powiedziała, że to za to iż dałem bezdomnemu Pakistańczykowi 5 zł, widziała. No dałem, fakt.

Ale co to ma ro rzeczy w związku z tym super bogatym robalem? Ja nie mam nic przeciwko Czeczenkom sprzedającym fajki, to są biedni ludzie, jakoś żyć muszą, ale jak biały robal tłumaczy mi, że ja go muszę w Europie święcić, a on u siebie uważa mnie za psa (w muzułmańskim pojęciu) to ja go *******ę, skłonny jestem go zabić, bo to wsza.

pali 31.12.2012 15:41

Nie ma związku :)

A co Cię obchodzi co jakiś łajza o Tobie myśli? Niech sobie myśli. To niezależne od koloru skóry, miliony polskojęzycznych białasów myśli o Tobie bardzo źle.

Inny kolor skóry to jakieś atawistyczne lęki. Z 3-latkiem spotkałem na KP czarną jak heban znajomą, to popłakał się :D

Ja to się bardziej do Patrixa odnosiłem. Wkleja tu jakieś dyrdymały. Niech wklei Mamę Madzi i wniosek prosty: Polaki wynocha z Polski. Ja to w ogóle jestem za Ruchem Autonomii Mazowsza. Dobra, już nie będę *******ić :D

Genetykę poczytać, o chowie wsobnym. Czytałem, że warany z Komodo potrafia partenogenezę, ale u ludzi to raczej nie, chyba że Żydzi, taki jeden Żyd. Dobra, miałem nie *******ić.

Idę Edi wieczorem pojeździć parówkami. Dziś ostatni kurs po 52 latach. Szkoda.

pali 31.12.2012 15:50

Aha, Edi, Ty mi tu zaraz zaczniesz krzyczeć, że to tamto, lemingoza.

Ja Ci od razu mówię, że to nie znaczy że problem należy olać, tylko to znaczy że rozmawiać o konkretnych problemach; myśleć ile co kosztuje i co będzie jak tu przyjedzie kolejne 100 tysięcy Chińczyków.

Gadanie głupie, że Żydzi plują na chrześcijan do niczego nie prowadzi; a wręcz do odwrotnego efektu, bo z głupoty to nic dobrego nigdy.

Różnorodność jest dobra, kłótnie też, myśleć trzeba i tak to jakoś leci. Polacy są najgłuchszym narodem na świecie, czego dowodzi kariera zespołu Feel, a moim zdaniem to właśnie przez brak Żydów, ale mówiłem już o tym.

A Patrix to jak zacznie szukać, to na końcu Ewie Farnej każe wyjechać z Cieszyna. Do dupy taki interes.

Patrix 31.12.2012 15:54

pali, zdanie moje przeciw Twojemu, no i?
prawda jest taka, że to ja mam tu rację i choć nie wiem jak broniłbyś tych normalnych ludzi
to islam z samej swojej definicji dla każdego innego poza nimi samymi to zło.

Jasir Arafat zwykł mawiać, że Jezus był pierwszym palestyńskim szahidem. Broń ich dalej.

pali 31.12.2012 16:11

Nie islam, tylko ludzie.

Zarówno w Starym Testamencie, jak i w Koranie są takie kwiatki, że gdy jakiś wariat potraktuje je dosłownie, nie zważając na pewne zmiany w obyczajowości - nieszczęście gotowe.

No a Ty co chcesz zrobić z tymi islamistami?
Chcesz być jak jakieś sfrustrowane azjatyckie wieśniaki, olać swój Nowy Testament, naukę Wojtyły itd i wyprawiać taki sam cyrk?

Bo to właśnie frustraci są. Obecni w każdej kulturze, na całym świecie, zawsze byli i będą. Nic szkodliwego, dopóki ktoś im nie powie, że za ich niepowodzenia winni są inni i jeszcze na dodatek wmówi, że wykonywanie jakichś kretyńskich czynności magicznych odwróci fatum. W Polsce też tacy są i mają przywódcę, a nawet dwóch - jednego na Żoliborzu, drugiego w Toruniu.

Przepraszam, że tak nieskładnie piszę, spałem 3 godziny - idę spać, a potem do parówek.

pali 31.12.2012 16:17

Cytat:

Napisany przez Patrix (Post 1236279)
pali, zdanie moje przeciw Twojemu, no i?

A to akurat proste. Oczywiście przegrasz, jak wszystkie tego typu teorie w historii ludzkości.

Nawet jakbyś jakimś cudem zniszczył wszystkich i został na świecie zupełnie sam jeden sierota, to co wtedy? Do mrówkojadów się doczepisz?

Patrix 31.12.2012 16:32

Cytat:

Napisany przez pali (Post 1236280)
No a Ty co chcesz zrobić z tymi islamistami?

To akurat proste. Nic. W tym właśnie rzecz.
Na zasadzie Alkohol i bekon jest dobry. Jeśli Ci to nie odpowiada, idź stąd.
Jeśli nie odpowiada Ci, że ktoś wiezie psa w autobusie, wyjdź z autobusu.
I tak dalej. Koniec panoszenia się. Koniec darcia mordy z ich strony, bo jak im coś nie odpowiada to robią rzeczy straszne,
w podstawówkach z pyskaczem dzieciaki sobie najlepiej radzą grupowo mu wybijają kozactwo z łba,
potem oczywiście uwagi wzywanie rodziców, ale mały łapie mores i jest spokój.

Jednym z powodów wypraw krzyżowych była właśnie agresywna polityka władców muzułmańskich.
Tak w ogóle to nie jest tylko nasz problem, Żydzi też by mogli dupy ruszyć.
W USA jest ich dużo, nie wiem mam wrażenie, że "robale" (cyt. ed) aż tak się tam nie panoszą jak w UE.

Następny problem pali jest taki, że oni jak widzisz myślą z bardzo dalekim wyprzedzeniem, długofalowo.
50 letnie plany na przód określają jako "tymczasowe/przejściowe".
Tym w UK to nawet takie rzeczy we łbach się jeszcze nie śnią.
Dojdą do radykałów w rządzie UK, bo wybierze go rodowita większość islamska
z pranymi od pokoleń mózgami, może Ci się wtedy pali gadanie zmieni "będzie pobudka z ręką w kiblu".

Acha i ważna rzecz Islam to nie jest religia,
to jest cały ustrój zawierający religię, politykę, wartości, prawo, zasady,
nie będą Cię sądzić zgodnie z konstytucją, prawami człowieka itd. itp.
za jakiś grzech na ich świętej książce (nawet jak naplotkuje zła sąsiadka i to nie prawda) po prostu Cię zabiją.

Jeśli nie umiesz tego ogarnąć na trzeźwo to się napij.

Zetoxa 31.12.2012 16:58

Patrix, znowu obrażasz ludzi :sciana:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:17.