![]() |
|
ma batmana uszytego ze skóry z kóry, rzułtej.
|
to się nazywa masochizm :party:
|
|
przez moment myślałem, że środkowy pokazuje :>
|
Środkowy pokaże ze schodków samolotu do Londynu.
|
w Londynie również może dostać wp...l od naszych
|
Ciebie znowu nie ma na miejscu!
|
Koniec taniego paliwa z Rosji! Musisz udowodnić, że...
Cytat:
|
Naginasz rzeczywistosc. Koniec handlu bez podatkow czyli na lewo ruskim paliwem. Tak powinienes napisac.
Mieszkasz blisko? robisz 10 kursow na miesiac to masz 600l (przy zbiorniku 60l) wachy. Malo jak dla samego siebie? Przy spalaniu 20l/100km masz 3000km, przy 10l/100km 6000. Malo? |
Jak mozna jeszcze bronic kierowce?
http://www.wykop.pl/link/1500011/jak...t-nie-zwolnil/ Przeciez to jest ku...a kpina. |
Demek, to niech mi udowodnią, że tym paliwem handluje, za komuny, to musiałeś udowadniać, że jesteś spekulantem, ale widać nic się nie zmieniło.
|
Edziu jak Cie prosze daruj sobie.
Osobiscie znam rodzine, ktora z tego zyje. Jeden wielki przekret. Zalozyli nawet firme zeby placic sobie zusy a przedewszystkim wyprac pieniadze. Motyw tak prosty, ze prosciej sie nie da. Niewiele aut w Polsce, ktore maja liczniki krecone do przodu a nie w tyl maja wlasnie oni. To jest co? Okradanie obywateli? NIE. To oni wala w dupe panstwo i obywateli. I nie mowimy tu o kwocie 1000zl na lebka. A jesli nie handlujesz tym paliwem to bedzie to bardzo proste do udowodnienia. W zasadzie masz przyklad w poscie wyzej. A jak chcesz wiecej szczegolow z paliwem to zglos sie, moze i ty chcesz zarabiac ponad 10k na miech :D |
Ale ja się cały czas nie czepiam o sedno sprawy, bo jest to nielegalne, ale dlaczego ja mam coś udowadniać? Tak marne jest nasze państwo, że nie potrafi udowodnić najprostszej sprawy?
|
Dalej sie nie rozumiemy.
|
Cytat:
to jest proba zabojstwa. ciekawe co zawisły sąd na to. hondziarzowi tylko pape obić na dzien dobry. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:17. |
|