![]() |
|
Cytat:
|
Bynajmniej. Otwiera dwuklapę i dostojnie oddaje mocz. :P
|
Co Wy z tym oddawaniem moczu? :hmm:
Jakieś fetysze macie?:idea: |
Hmm. Jak wypiję kilka piw, to potem oddawanie moczu rzeczywiście jawi mi się jako bardzo przyjemna czynność... O kurde :O
|
Polacy z Mariupola: Jesteśmy gotowi sprzątać ulice na terenie naszej historycznej Ojczyzny
Cytat:
Życzę smacznego obiadu. |
http://tvn24bis.pl/z-kraju,74/musisz...ow,577988.html
Cytat:
|
@ed
No właśnie... |
Cytat:
Dla gościa, który za godzinę porady prawnej bierze 300 złotych (cienias), to mandat prawie się nie liczy, tylko punkty. |
PiS jest przeciw ograniczaniu "wolnosci" kierowcow wiec nie ma co liczyc na poprawe BRD pod ich rzadami.
|
Co innego jest ograniczanie wolności, a co innego robienie przepisów pod bogatych. Myślisz, że mój kumpel, kiedy był prezesem dużej firmy, martwił się mandatem za 500 złotych? On za porwane dżinsy więcej płacił.
|
Widze, ze nie zrozumiales. PiS jest przeciwko zmianom "uciesniajacym" kierowcow. Pod wzgledem BRD tkwia w glebokiej komunie.
|
Ja się cieszę, że nie chcą nic zmieniać, jeszcze by s*******ili jak wszyscy. Hanka w Warszawie spowalniała ruch, bo podobno to zdało egzamin w Londynie. :szczerb:
Jutro muszę być chwilę przed 8 w okolicach Mostu Północnego, zastanawiam się, czy aby drugie piwo pić, bo powinienem wieczorem wyjechać. :] A tak poza tym, to zrób wreszcie prawko i przejedź się trochę samochodem, to pogadamy. :> |
Hmmmm
Zycze Ci zebys zaliczyl 10% komisji BRD co ja, wydal 10% opinii o projektach co ja, a na koniec zebys wypisal 3% uwag do tych projektow co ja :D Nie zycze Ci spotkania betonow jakich czasami mozna uswiadczyc na komisjach :) Zadam Ci tez jedno pytanie, nie szukaj odpowiedz w internecie, odpowiedz sam, tak jak myslisz, ze to bedzie prawidlowa odpowiedz. Mamy odcinek drogi, powiedzmy 3km, w miescie, jeden pas w kazda strone. Z jaka predkoscia przejedzie najwiecej samochodow: - 20kmh - 30kmh - 40kmh - 50kmh - 60kmh - 70kmh ? |
30 km, tak myślę, ale to nie powód, żeby ruch spowalniać na siłę.
|
40 kmh, ponizej tego juz nie ma znaczenia, liczba sie niewiele zmienia. Im wieksza dopuszczalna tym mniej samochodow przejezdza, tym wieksze korki.
Rozumiem, chcesz stac w korkach, wolno Ci. Inni chyba nie chca... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:19. |
|