![]() |
|
A czym? Tak z ciekawości zapytam. :P
|
Europy się nie da uratować...
|
Czym, to się znajdzie.
|
Cytat:
Zas chca lupic biednych kierowcow :( :haha: |
Bardzo to mądre, na skrzyżowaniu Chmielnej z Bracką i Szpitalną, trzeba będzie czekać do drugiej w nocy, aż ludzie iść przestaną. :rotfl: Jedyne rozwiązanie, to milicjantki kierujące ruchem, pamiętam jeszcze z czasów jak glut mi do kolan zwisał. :D
https://www.google.pl/maps/@52.23232...2!8i6656?hl=pl Zdjęcie zrobione rano (cień od wschodu), pewnie w niedzielę, po południu z Chmielnej wali jeden ciąg ludzi w obie strony, rowerem też nie przejedziesz w takim miejscu. :> |
Szokujące zdjęcia! Węgierski chłopiec zbiera jedzenie wyrzucone przez imigrantów...
Cytat:
Życzę smacznego obiadu. :] |
Cytat:
|
Cytat:
|
W takim razie zazdroszczę włodawskim kierowcom. Szczęściarze.
|
To było zaraz za mostem na Bugu! :szczerb:
|
bogu ducha winien ten Bug :>
|
Kiedyś przyjechali do nas tacy jedni turyści-delegaci zza granicy, paczyli, oczom nie wierzyli i pytali, ile nas kosztowało przywrócenie rzeki do takiego wspaniałego, wyglądającego jak naturalny stanu :rotfl:
|
Stacja Kolejowa Włodawa:
Dane techniczne Liczba peronów 0 Kasy nieczynne Przejścia nadziemne brak Przejścia podziemne brak Ten powrót do natury idzie szerokim torem. :D |
Co sądzicie o nowym przepisie na temat pierwszeństwa przechodniów już w pobliżu pasów?
To ja mogę sobie SMSka pisać na chodniku a reszta na drodze poczeka? k***a Albo lepiej, pies Kazio przyjdzie z kolegą, kolega będzie stał a Kazio wręczał mandaty kierowcom? No kufa złoty interes! |
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:50. |
|