![]() |
|
rejestracja par go bije na glowe....
sa bezrobotni, ktorym te 800zl dalbym i slowem sie nie odezwal, ale sa tacy, ktorym bym 10zl nie dal @adach i gdzie masz to tanie panstwo,ktorego tak broniles? :D |
W sumie nie wiadomo jeszcze dokladnie jak ten pomysl wyglada. Wiec nie powinniscie sie tak krytycznie wypowiadac.
Natomiast aktualnie nasuwa mi sie mysl, ze skoncza sie wyzyski ludzi pracujacych w biedronkach i innych super-mega-hipermarketach... |
Je***347;li ten pomys***322; nie wi***261;***380;e si***281; z jakimi***347; dodatkowymi - i to regorystycznymi - ograniczeniami, to.. przyznaj***281;, ***380;e dawno tak idiotycznego pomys***322;u nie s***322;ysza***322;em...
|
Spodziewajcie się więcej takich ustaw tego rządu
Zresztą jaki rząd takie ustawy |
Cytat:
|
Ja tez dostaje 800 na reke (choc tylko do stycznia bo wtedy czeka mnie koniec okresu probnego i spora podwyzka). No ale ****a mac gdybym wiedzial ze bedac bezrobotnym i tak oplace sobie studia itp to nie wiem czy bym pracy szukal. Poza tym normalnie zasilek otrzymuje sie, o ile sie nie myle, przez pol roku a teraz bezterminowo.... - chyba bede odkladal z wyplaty na snajperke i paczke amunicji - poswiece sie ale oczyszcze kraj z takich *****i.
|
Cytat:
|
:hmm: to moze i nam odpowiednio wzrosna zarobki - no co pomazyc zawsze mozna:haha:
|
800/30=26.6 z***322; = 5 wisienek = za 2 lata ***380;ule wymr***261; i b***281;dzie po problemie ||
|
No to lol...
To sie zule spod spozywczaka uciesza ;d No prosze... Kaczynski ponad wsyztsko chcial miec ta kolaicje... |
Wniosek 1 - wszyscy idziemy na bezrobotnych! ******lo *****i juz maksymalnie...
|
http://wiadomosci.onet.pl/1419797,11,item.html
:wow: Do gnoju, nie do rządzenia!!! (( Ja mam zapier**ać po 8-10h a taki sie położy do góry ch**em i będzie miał 800 zł!! :klnie: |
Co to pisuarow nie maja? Chyba ze im sie nie trafic w pisuar zdarza :D
|
hehe no nie... :) Co to sie dzieje na tym swiecie teraz xD
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |
|