![]() |
|
|
Jechałem do roboty rano, zjazd z Trasy Siekierkowskiej na Wał Miedzeszyński był zamknięty, to zjechałem za Wisłą, po drodze jeszcze Łazienkowska była zamknięta (co w niczym nie przeszkadzało), jak na Ochocie sprawdziłem czas, to wyszło, że jechałem 3 minuty dłużej niż zwykle.
Nie napiszę co tej pani dolega. |
Utrudnien nikt nie lubi, wiadomo, ale kilka razy w roku zamkniecie kawalka miasta na imprezy to raczej nie problem.
A pani dolega ból dupy :D |
@Demek tak z ciekawości. Kim jest ta Karolina? Dlaczego akurat ją cytujesz? Czyżby jakiś publiczny post?
|
Nie mam pojecia kim ona jest. Foto z internetów.
A sam wpis tutaj https://www.facebook.com/ZientaraFok...01819826498478 |
Tak się zastanawiam skąd ta frustracja?
|
Nie wiem, komentow nie chce czytac bo juz na starcie sie z nia zgadzaja. Szkoda mi czasu na takie ameby.
|
Heh, sam zawsze biegam dla przyjemności i w 70% sam jak palec i w godzinach, w których już mało kto biega. Ale takie imprezy mają sens i warto je organizować.
Jezdnia raz na jakiś czas zmienia się w drogę dla biegaczy? Świetnie, niech dla osób mieszkających w okolicy będzie to znak, że można poruszać się po świecie czymś innym niż czterema kółkami. Wiele osób potrzebuje tego typu motywacji. No cóż, co prawda organizatorzy takich imprez zwykle dobrze je organizują i przewidują objazdy, ale wiadomo - nawigacja w takim wypadku może zawieść i trudniej będzie się dostać do Sephory, Starbucksa czy gdzie tam się w weekend chce pojechać żeby oderwać się od miejskiego życia choć na te parę godzin :fiu: |
Cytat:
:rotfl: |
Cytat:
|
Instant karma ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wydaje mi sie, ze jesli odbylo sie to przy okazji budowy developerki to raczej w wiekszosci krajow by to bylo mozliwe
|
No ale takie rzeczy, to już chyba tylko w Polsce k***a
http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/je...mienicy/gky7ng Nazwisko Dutkiewicza tu najmniej istotne. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |
|