![]() |
|
Cytat:
O Trumpie można wiele powiedzieć: że showman, kobieciarz, jak ktoś ma dziwne poczucie humoru powie, że "byznesmen", ale na pewno nie można powiedzieć, że polityk, więc chłopaki tu o celebrytach gadają i banan się nie należy ;) |
No trudno zaprzeczyć, ale jak tak się bliżej przyjrzałem co poniektórym wywiadom z Hilary, to nie wiem, co bardziej mi się udziela - niepewność po wyborze Trumpa, czy ulga po niewybraniu Clinton...
|
Temat ucichł, bo nie ma wiadomości poza propagandą.
ale to też wiadomość |
Tytuł przestał być zachęcający :P
|
Jak tam ludzie, macie problemy z tym multipleksem 3? :)
U mnie szarpało kilka razy ale sygnał jest... nawet jak to orędzie premier było. |
Orendzie było dzisiaj. Dla niesłyszących wczoraj.
|
Telewizja kłamie! Każda.
|
Mało wiadomość? No to już!
Policjanci ratowali kobietę zamarzającą w aucie. Okazało się, że był to... manekin http://i.iplsc.com/tak-realistycznie...B2-C116-F4.jpg http://www.poboczem.pl/naszym-zdanie...e-,nId,2324026 |
pewnie szybka zbita :D no ale po cholere usadził to na przednim fotelu w pasach? :D
chciał pośmieszkować to pośmieszkowali też jemu |
Nikt nic nie pośmieszkował. Manekin był/jest własnością właściciela firmy szkolącej z udzielania pierwszej pomocy.
Usadził w pasach pewnie z wymogów bezpieczeństwa, a że na przednim fotelu? Pewnie nie ma takiego zakazu, a może auto nie miało tylnych drzwi (wiem, w Ameryce to mało prawdopodobne, a na zdjęciach nie widać). Teraz ciekawe kto zapłaci za szybę :D |
Cytat:
|
Ta babcia była tyle razy reanimowana, że już jej nic nie zdziwi. :szczerb:
|
Cytat:
Jakby tyle gęb w Ciebie dmuchało latami na glonojada to też byś tak mówił :szczerb: |
Właśnie. Może to lala do dmuchania była :O k***a
|
Dwóch młodych w czarnych sukienkach z wystającymi koronkami, w asyście trzeciego, chyba z Krainy Deszczowców (pewnie niepijący), zaatakowało moją ulicę... :O
Tak szybko nigdy nie chodzili, ale to V kolumna, mają Golfa! :wow: W poprzednich latach piechotą... :haha: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:56. |
|