Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wiadomości... (MOD edit: tydzień BANA za politykę w tym temacie. Czytaj post #1). (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wiadomosci-mod-edit-tydzien-bana-za-polityke-tym-temacie-czytaj-post-1-a-66551/)

Weron 22.08.2006 16:15

Machine caly czas nakrecaja. Ciekawy nawet tytul utworzyli."Adoptowala aby zabic...."
Wiecie co dla mnie to juz sie robi bardziej komiczne niz tragiczne.
Podejrzewam, ze beda tez organizowac pielgrzymki.
I jedna grupa i druga nie powinna zajmowac sie zwierzetami.
Pierwsza grupa to oprawcow.
Druga grupa to ci fanatycy, ktorzy zwierzeta traktuja jak maskotki.

Predi 22.08.2006 15:54

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Jak ktos doszedl do miejsca gdzie jest sekcja zwlok, to niech da link.

wystarczy umiec czytac, pisalem,
reszty nie komentuje

kraluk 22.08.2006 15:52

W dzisiejszym ***347;wiecie wszystko si***281; mo***380;e zdarzy***263; ;)

http://wiadomosci.onet.pl/1374012,12,item.html

pawelblu 22.08.2006 15:23

Cytat:

Napisany przez zene_k
Myśl, co chcesz, rybko((:D

Na szczescie ja nie mam z tym problemu.

mensir67pl 22.08.2006 15:19

Zgrabne nozki ma ta ZuziaM :)

zene_k 22.08.2006 14:39

Myśl, co chcesz, rybko((:D

pawelblu 22.08.2006 14:29

Cytat:

Napisany przez zene_k
A pedofile, to są normalni w/g ciebie, no to gratuluję.:>

Dziekuje za gratulacje, ale uwazam ze sa nieuzasadnione. Swoja droga ciekawy proces wnioskowania, ciekawy ...

zene_k 22.08.2006 14:07

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Przepraszam bardzo, ale to nie sa zboczency tylko pedofile, a samo zdarzenie ma dokladna nazwe - kazirodztwo. Zboczencem w potocznym rozumieniu chyba jestem rowniez ja (i podejrzewam ze nawet duzo ludzi uwaza sie za zboczencow w tym smiesznym potocznym rozumieniu), ale to nie znaczy ze bede sie dobieral do rodziny (poza zona).

Zreszta sam przymiotnik 'zboczony', w formie w jakiej jest potocznie uzywany glownie przez corki-cnotki utozsamial bym raczej z 'bezposredni w tematach intymnych', niz z ... 'chory na zaburzenia psychiczne zwiazane z seksualnoscia'.

A pedofile, to są normalni w/g ciebie, no to gratuluję.:>

pawelblu 22.08.2006 13:56

Dojechalem juz do 60 strony i nadal nie ma informacji o sekcji zwlok. Ci ludzie insynuuja rozne fakty, odgrazaja sie tej Agnieszce i odgrywaja moralistow tylko po to zeby sie lepiej poczuc a nie cokolwiek wyjasnic. Wprowadzaja chaos i zamet, piszac swoje przypuszczenia przed formalnym przedstawieniem sekcji. Wogole ta cala procedura adopcyjna, niesprecyzowany nadzor (niesformalizowany, a oni liczyli ze od rana na forum ktos bedzie sie rozpisywal o stanie psa), brak odpowiedzialnych za poszczegolne rzeczy osob, wymieszanie swoich przypuszczen, ocen, i faktow, formulowanie oskarzen i wyrokow przez poznaniem stanu faktycznego. Wszystko to jeden wielki choas. Jak ktos doszedl do miejsca gdzie jest sekcja zwlok, to niech da link (ja jedyny fakt jaki poznalem od stron 20 do 60, to ze od smierci, do odkopania zwlok minelo co najmniej 60/72 godziny, co ustalono po wstepnych ogledzinach i badaniu plynow ustrojowych). Z 40 stron wynika jedno zdanie.

PS. O jest jeszcze jeden fakt - podobno Agniszka przyznala sie do tego ze nie podawala lekow, ale to tez moze stwierdzic, poprzez przyczyne zgonu, sekcja zwlok.

Prezesik 22.08.2006 13:32

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Hmm, doszedlem do 20 strony i pies juz nie zyje ... Nastepne 100 stron jest o tym co Ci ludzie zrobia tej Agnieszce ??

Moim zdaniem to sytuacja wyglada tak, ze jest grupa ludzi OSTRO PRZEWRAZLIWIONYCH (moje amatorskie oko stwierdza ze mozna by to juz zaczac leczyc) oraz jedna osoba ktora (co wynika z tego co jest tam napisane) jest bezduszna i skatowala psa po tym jak Ci ludzie zaczeli sie wtracac do wszystkiego co robila (ja tez mozna by leczyc).

Ogolnie, patrzac na wszystkich - kata i natretow, cos takie nazywa sie w skrocie - dom wariatow. Przykro jednak ze z powodu tego zginal niewinny pies. I jego mi szkoda, bo tych ludzi nie - to da sie leczyc.

Specjalnie się nie odzywałem. Chciałem zobaczyć jak sie potoczy dyskusja.

Przyznam, że w pełni podpisuję się pod tym co napisałeś.

Jest tu grupa ludzi, która rzeczywiście jest niezwykle przewrażliwiona. Spora część z tych ludzi pewnie zachowuje się tak tylko na pokaz, by publicznie pokazać się ze swoją rzekomą wrażliwością i dobrocią. W swoim życiu bardzo często sami nie stosują się do tego co publicznie głoszą.

Jest w tym wszystkim kat - bezwzględny oprawca. Jego zachowanie potwierdza tylko tezę, że jedynie gatunek ludzki jest na tyle zwyrodniały by zabijać dla zabawy...

Niestety jest i ofiara...

Diabolique 22.08.2006 12:57

i kto tu tak naprawde jest byd***322;em. przypomina mi sie dialog z filmu Kubricka - uciekajacy pociag:

-zwierze!!
-gorzej, cz***322;owiek.

pawelblu 22.08.2006 12:50

Hmm, doszedlem do 20 strony i pies juz nie zyje ... Nastepne 100 stron jest o tym co Ci ludzie zrobia tej Agnieszce ??

Moim zdaniem to sytuacja wyglada tak, ze jest grupa ludzi OSTRO PRZEWRAZLIWIONYCH (moje amatorskie oko stwierdza ze mozna by to juz zaczac leczyc) oraz jedna osoba ktora (co wynika z tego co jest tam napisane) jest bezduszna i skatowala psa po tym jak Ci ludzie zaczeli sie wtracac do wszystkiego co robila (ja tez mozna by leczyc).

Ogolnie, patrzac na wszystkich - kata i natretow, cos takie nazywa sie w skrocie - dom wariatow. Przykro jednak ze z powodu tego zginal niewinny pies. I jego mi szkoda, bo tych ludzi nie - to da sie leczyc.

Weron 22.08.2006 12:42

Jesli bylo cos takiego, ze ktos sie zglosil po tego psa, przygarnal a potem zatlukl go to to sie wglowie nie miesci.
Mozna zrozumiec, ze zwierze, ktore mamy nagle zachoruje i trzeba bedzie uspic aby sie nie meczylo. Czy cos w tym stylu. Ale wziac od kogos i zakatowac?

A tak patrzac na to co @pawelblu napisal. To juz w ogole absurd. Ale to chyba jacys niezrownowazeni ludzie albo dzieciarnia jakas.

pawelblu 22.08.2006 12:23

Ja zaczalem to czytac, to narazie jest chory pies i banda fanatykow:

zuziaM 17-08-06, 08:23 [wielki post o psie]
zuziaM 17-08-06, 08:44 [wielki post o psie]
zuziaM 17-08-06, 09:30 Brak wiadomosci o piesku. Agnieszko, prosimy - napisz cos.

Ja nie wiem jak mozna oczekiwac od kogos ze bedzie od rana do wieczora siedzial non-stop na jakims forum i zdawal cogodzinne relacje z opieki nad psem. Poza tym z tego co widze, to tam sie mnostwo osob wtraca do tego - dzwoni do tej Agnieszki i mowi jej co ma robic. Dla mnie paranoja. Bynajmniej nie zacheca to do tego zeby brac od nich jakiegokolwiek psa, bo mozesz miec bande fanatykow na glowie. Ale czytam dalej, bo doszedlem dopiero do 20%.

Weron 22.08.2006 11:21

Cytat:

Napisany przez Predi

Jak jestes na biezaco to wrzuc streszczenie.
Bo ciekawy jestem o co tam dokladnie chodizlo a 180 stron forum nie bede czytal. Pierwsza przeczytalem to pies - chory - brak mozliwosci opieki - poszukiwana osoba, ktora sie nim zajmie. Ostatnia strona jest o lopatologii

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:06.