![]() |
|
Wybitny muzyk i artysta...mimo, że za nim nie przepadałem. [']
Ten udar to miał jakiś związek z bypassami które mu robili, czy to tylko nieszczęśliwy przypadek. |
Po bajpasach jest podwyższone ryzyko udaru, człowiek powinien się bardzo oszczędzać, ale to nie był człowiek zdolny do nicnierobienia...
|
Po bajpasach raczej nie zdążył się przemęczyć, ale gdzieś pisali że miał to mieć robione już dawno...tylko jakoś nie miał czasu i odwlekał.
|
Tu jest cmentarny temat, więc Roger Moore nie żyje, miał 89 lat.
|
Czarna seria. [']
R.I.P. |
Chester Bennington, wokalista Linkin Park popełnił samobójstwo. Osierocił szóstkę dzieci, miał 41 lat.
|
Całkowita zmiana klimatu
https://finanse.wp.pl/wlasciciel-new...8367716640897a lol2 Całkiem godny szacunku wynik :wow: :respect: Kiedyś robiło się zawody na trochę innych zasadach, ale równie skutecznych :D |
Teraz to jestem cieniak, po litrze bym padł, ale za młodych lat, to w czasie imprezy od popołudnia do rana, 2 litry wódy wypijałem spokojnie, trzeźwiałem później dwie doby, ale to już inna historia. :D
|
To pij na przemian z browarami, to pogadamy :D
|
mnie tam wódka smakuje tylko robiona ,wszystkie kupne wywołują u mnie kaca po którym nie tykam wódki przez pół roku..
iwerko, piwerko to inna sprawa |
Też tak się piło, nawet w takiej jednej miejscowości na A. Tylko kac po tym srogi, przy powrocie każdy podkład torów powoduje wstrząs musku. :haha:
|
Miejscowość na A jest fajna!!
I jeszcze te orgie łamiące tapczany... |
|
Właśnie czytałem i słuchałem
['] Miło go wspominam z jego Trójkowych czasów. Później w telewizornii jakoś się rozwodnił, a już do 'Szkła kontaktowego' nie potrafiłem się zmusić. |
lubiłem jego "Inny punt widzenia" zawsze miał ciekawych gości :(:(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:53. |
|