![]() |
|
|
Cytat:
Te same związki frazeo., ten sam rytm, interpunkcja (np. trzykropek używany tak samo) i identyczne ordynarne błędy ort. (nie pewny, nie dobrze) Oktawian, pytaj tutaj, nie pisz do Moniki, doradzimy :D |
Nie no ja nie mam takich problemów .
Jestem w ciąży ! I co Ty na to ? - No to jesteś samotną matką :D Narty . |
Chciałbym zobaczyć jakąkolwiek redakcję, która odpowiada na prawdziwe a nie wymyślone przez siebie listy...
Chociaż rzeczywiście nieco bezpieczniej jest, jeśli zespół "samopomocy" jest przynajmniej dwuosobowy :D |
Cytat:
|
No fakt, ja miałem bardziej na myśli wszelkie drukowane periodyki i - jak tu - związane z nimi portale. Uogólnianie tego na szeroko pojęty termin "redakcje" rzeczywiście jest zbyt szerokim ujęciem.
|
17 lat i dziecko, fajny temat -_-'... Bez W PELNI stabilnej sytuacji finansowej nie ma mowy o dzieciach IMO...
|
W PEŁNI stabilnej sytuacji finansowej nie osiąga się NIGDY... :sciana:
A bravo to bravo... :] ------- Temat na czasie: Jak dostać odszkodowanie za dziurę w jezdni Widziałem wczoraj jedną ekipę łataczy, a przejechałem po mieście 90 kilometrów... W tym tempie, to do przyszłej zimy może załatają... |
Wszystko o USB 3.0
|
Ja u mnie w ZG to nawet rowerem boję się jeździć :(
|
Cytat:
W sumie sytuacja, kiedy samochód niszczy się w momencie wjechania na dziurę (w stopniu umożliwiającym jednoznaczne tego stwierdzenie) wydaje się bardzo rzadka. No a jeśli już to pewnie i tak ktoś za szybko jechał, bo przy mniejszej prędkości raczej się to nie zdarzy. Tylko co robić przy setkach tych mniejszych dziur i nierówności, które oddziałują na wszystko długotrwale. A przy okazji są cholernie irytujące.. Ostatnio wymieniałem łożysko w kole. Koszt może nieduży, ale zawsze około 100-200 złotych się płaci. Wiadomo, że nie przez jazdę po równej nawierzchni, a poza miasta dawno już nie wyjeżdżałem. I jak to teraz udowodnić, że to przez dziury? |
ulice w Lublinie wyglądają jak w Afryce po porze deszczowej, wojnie i trzęsieniu ziemi.
Nie widziałem aby ktokolwiek cokolwiek naprawiał. mam nadzieje ze w ogóle są jakieś plany napraw... A sól którą sypali żre jak jakiś kwas :( |
To jeszcze do tematu:
http://wiadomosci.onet.pl/cynk/872,11,0,zdjecie.html Mnie od razu zastanawia, kiedy ta droga była robiona. I w ogóle życzylbym sobie, aby przy takich artykułach dawać od razu informacje na temat wykonawcy tej drogi, czasu, kiedy została zrobiona, kwoty, którą za to zainkasował i jego dokładnych danych (oczywiście tych dostępnych publicznie). Z innych: Miliardy w zębach http://biznes.onet.pl/miliardy-w-zeb...,1,prasa-detal Ciekawe.. Przyznam, że tak jak różne rodzaju usług medycznych generalnie kojarzę i z prywatną i publiczną służbą zdrowia, tak w przypadku publicznych usług dentystycznych (w ogóle takie są?) nawet nie wiedziałbym, gdzie się zgłosić.. |
Znaleziono "gigantycznego" psa; "Boże, to koń!"
http://wiadomosci.onet.pl/2132125,44..._kon,item.html Niezły, ale widziałem niewiele mniejszego, który.. ma 8 miesięcy! Waży na razie około 60-70 kg, ale bydlę już jest potężne. Tak patrząc na niego zastanawiałem się, co z niego wyrośnie.. ale teraz już widzę ;) (rasa chyba ta sama) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:47. |