![]() |
No niezły piesio, 111 kilogramów! :D
Miałem kiedyś sukę - mieszankę doga niemieckiego i owczarka niemieckiego, uchwycony rekord na wadze do kartofli to 78 kilogramów. Była wielka jak ciele, silna jak smok, i zła jak diabeł. || Moja już zdechła niestety kaukazica ważyła "zaledwie" 55 kilogramów w zimie, w lecie sporo mniej, a mała nie była. ;) Fajne są takie piesie. ;) |
|
|
Cytat:
Kurski piratem drogowym i reakcja na ten wybryk: PiS upomina posła |
Ale co ma do tego pirat drogowy Kurski i PiS? Obsesja jakaś? To Hanka jechała, prezydent Warszawy, ona nie jest z PiSu, naprawdę.
|
No jak co skoro Kurski pół roku temu mógł szarżować to tym bardziej zgodnie z prawem POłamańców Gronkowiec może k..a nam prezentować wysokie standardy PO.
|
Cytat:
|
To nie kwiatki, to smrodki, i ja ich nie wynajduje, one same wypływają. Rozumiem że źle robię, bo na władze nie wolno wklejać?
Tak oczywiście, przez analogię to można wiele... Sprawa świeża, to dałem. Wykopywanie w tym momencie Kurskiego to obsesja. Już chyba nawet 5 letnie dzieci wiedzą, że Kurski jeździ jak wariat i tyle. Wkleiłem artykuł o tym jak prezydent Warszawy jeździ przy pomocy swojego kierowcy po mieście, nie dałem do tego żadnego komentarza, i co widzę zaraz - to wina PiSu, Kurski złoczyńca tak robi a PiS coś tam. Kto tu ma obsesję? |
Pijemy mniej piwa
Ilość załączników: 1
|
Jak produkują g...no to niech się nie dziwią, że się nie sprzedaje...
|
Dobra, ta babka raczej nie jest z PiSu. Za to jest biskupem :). Tankuje i jeździ ;)
http://wiadomosci.onet.pl/2132830,12...enia,item.html Również niejaka Ilona (ale nie córka rybaka) narozrabiała prowadząc po pijaku. Nie jest z PiSu ! http://www.pudelek.pl/artykul/23101/...obowala_uciec/ HGW pewnie nie wiedziała bidula,że się za szybko nie jeździ.. |
pectoryści i popoiści (cycomani i dupomani)
Ilość załączników: 1
Miałem kiedyś przyjemność poznać p. F. Starowieyskiego. Poniższy skan zrobiłem i zachowałem, bo chciałem Go o coś zapytać; podczas następnego spotkania. Ale nie zdążyłem.
Wklejam poniższy wywiad zur Person, będący może oderwaniem się od omawianych tu ulotnych newsów. Załącznik 54209 |
|
:rzygi:
|
Analiza: Grozi nam upadek całej Europy!
Uwaga! Polują na naiwnych! Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16. |