![]() |
Ja nie wychodzę z domu bez 100 k euro lub przynajnmiej 20 k żarówek energooszczędnych za 49,99 zł w plecaku...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
w nawiązaniu do artkułu http://www.dziennik.pl/polityka/arti...zynskiego.html
chciałem sobie zassać i posłuchać, może pośpiewać nawet, wiązanki utworów patriotycznych :singing: a tam mnie taka niemiła niespodzianka spotkała :sciana: i jak tu wierzyć Lechowi :ysz: |
Ilość załączników: 1
Leniu jeden:bicz:wszystkok chodzi - lacze masz dziadowskei :szczerb:
Załącznik 53372 |
Cytat:
|
Nie ma patriotyzmu bez pamięci
Cytat:
|
jasne
badzmy dalej 100 lat za murzynami, bo czemu niby nie... ;) i nie chodzi o patriotyzm :D |
ale kto nas chce pozbawić wolności,
Wyspy Owcze czy Gabon:sciana: |
Aż tak wam na mózg padło, że nie jesteście w stanie pojąć najprostszych odniesień do patriotyzmu? Czy może to tylko chwilowe zaćmienie? Nie sądzę, to głębsza choroba.
Teraz se wyobraźcie, że to powiedział donek. Na kolanach przed nim byście klęczeli. Oczywiście wszyscy z was myślą niezależnie. :rotfl: |
chyba nas nie zrozumiales :D
ale nic zdaza sie, nawet tobie :D |
jak nie rozumiecie nadal, to trudno. jak ręka w nocniku zaswędzi, to będzie za późno. nawet dla tych co chcą od życia tylko tyle aby na fajne kojo i wypasioną michę starchyło. ci posrają się po nogach najszybciej.
|
no comment.
|
Autobus z dziećmi wbił się w wiadukt; wyrok ws. kierowcy
http://wiadomosci.onet.pl/2076656,11...owcy,item.html Cytat:
Cytat:
|
Winni zlego oznakowania tez beda ukarani.
A kierowcy musza wiedziec co to jest szczegolna ostroznosc. Szczegolnie jezdzac wiekszymi pojazdami. Czy ty jezdzac w nocy przez skrzyzowania z wylaczona sygnalizacja prujesz ile wlezi jadac na glownej ? czy moze przezornie zwalniasz zeby sie upewnic jak wyglada sytuacja ? Tak samo kierowcy pojazdow uprzywilejowanych. itd przyklady mozna mnozyc |
Wiesz, ja staram się jeździć ostrożnie i myśleć za kierownicą, podejrzewam że człowiek wiozący grupę dzieci również. Ale jak już dochodzi do jakiegoś zdarzenia w miejscu, które dopuszczone było do ruchu, a nie spełniało odpowiednich norm, to moim zdaniem pierwszym odpowiedzialnym jest zarządca drogi. Chyba, że udowodni, że jego zaniedbania nie miały wpływu na zdarzenie.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:47. |