![]() |
Śmieszne grosze, promile cudownej polityki, ale antyklerykalizm jest na czasie, każdy wsiowy ***** go podchwyci.
|
|
Waty cukrowej by się wszyscy po tym na pikniku nażarli ;)
|
Szef MSZ Radosław Sikorski wydał polecenie, by małżonkowie dyplomatów byli zatrudniani w ambasadach'
http://www.wprost.pl/ar/216662/Ambas...y-ambasadorow/ |
Dziwne edu - podobno to mlodziez bumelancka przoduje w kwestii bycia anty.
|
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/...STOK/559517551
i nie wyspałem się... 600-700m ode mnie sie paliło |
Czechoj już tam jest? ;)
|
Czechoj był tam przed:D
|
Nasze billingi i internet pod lupą służb
Cytat:
Cytat:
|
Dziś okolice Ostrowa Tumskiego w Breslau patrolowała kawaleria. Nie powietrzna ale...konna. Rozdawała mandaty kierowcom nie schodząc z wierzchowców. Siano tańsze od benzyny ?
|
ciekawe czy torebki mieli na końskie małe conieco :-)
|
Odwal się od koni.
Waaadza na nich siedzi, to i wolno im więcej niż Tobie. |
władzy czy koniom? :hmm: :P
-- petara -- dziś zacznie się 3ci wojna światowa Cytat:
Cytat:
;] |
2016 - Europa prawie w całości wyludniona.
2018 - Chiny stają się potęgą światową. Wydobycie ropy naftowej się kończy. 2046 - Każdy ludzki organ może być stworzony od podstaw. Transplantacja organów staję się najbardziej efektywną metodą leczenia. 2088 - Pojawia się nowa choroba - ludzie starzeją się w ciągu chwili. 2097 - Ludzie znajdą lekarstwo na wyżej wymienioną chorobę. 2164 - "Zwierzęta zmieniają się w pół-ludzi". 2170 - Wielka susza. 2201 - Na Słońcu zwalniają procesy termojądrowe. Spada temperatura na Ziemi. 2221 - W konsekwencji poszukiwań pozaziemskiego życia ludzi natrafią na coś strasznego. 3005 - Wojna na Marsie. Trajektoria planety zostaje naruszona. 5076 - Zostaje odkryta granica wszechświata. Co za nią - nikt nie wie. 5078 - Zostaje podjęta decyzja o przekroczeniu granicy wszechświata mimo, że 40% populacji jest przeciwko. 5079 - Następuje coś, co Vanga określa mianem końca świata. Czyli pani Baba jest przeciwniczką demokracji. |
Granice Wszechswiata przekroczyl juz Kapitam Bomba. I, wierzcie mi, nie chcielibyscie jej przekraczac...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16. |