![]() |
>Jarson
dla mnie niedoceniana przez ekoterrorystów jest aktywnosc slonca i naturalne cykle na ziemi. nie twierdze ze człek jest bez winy ale trzeba by to jeszcze zestawic z czynnikami od nas niezaleznymi. |
Jak pierwsi Hiszpanie doszli gdzieś tam w Andy 400 lat temu, to lodowce sięgały 20 kilometrów dalej niż obecnie, nie cofnęły się nagle, trwało to powoli, gdzieś to widziałem, czy o tym czytałem...
|
Tak czy inaczej piździ jak na Uralu. Nie lubię zimy, no chyba, że w góry jadę i jest pogoda :]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jakiś paleogeolog wypowiadał się, że mamy szczęście
żyjąc w okresie istnienia lodu na ziemi, dinozaury miliony lat nie widziały śniegu czy lodu i żyły :spoko: a że poziom wody był 120 metrów wyższy niż dziś, to inna para kaloszy. |
Czy ja wiem, czy to tak źle? Lublin leżałby wtedy niedaleko morza, a więc miałbym do Rycha bliżej :D
|
Rychu wtedy byłby ichtiozaurem.
|
Rycho nadal jest ichtiozaurem...
|
Bimberozaurem, powiadacie? :hmm:
|
Judas Priest ogłosili zakończenie kariery w 2011r.
http://www.rollingstone.com/music/news/68404/239889 |
Nie wierzę. :nie!:
Zresztą autor newsa też nie bardzo: Cytat:
|
Też na to liczę, z drugiej strony cięzko jest mi trochę wyobrazić sobie 70-cio latków grających Painkillera...
Tipton ma już 63 na karku. |
Akurat o Tiptona bym się nie martwił (mimo, że jest najstarszy z całej ekipy). Natomiast kondycja głosu Roba jest taka, iż odnoszę wrażenie, że może być już tylko gorzej. :smutny:
|
I tak nie jest źle, jak sie postara nawet nieźle mu idzie.
Posłuchaj Dokkena albo Queensryche :szczerb:. Ale wracając do tematu - jeżeli to prawdziwy farewell to sie nie zdziwie. Jeżeli po paru latach im sie znudzi i wrócą - też sie w sumie nie zdziwie.. Sterta obornika uratowała pilotowi życie : http://fakty.interia.pl/swiat/news/a...e,1570286,2943 Powinni przy lotniskach sterty obornika stawiać :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:23. |