![]() |
i fizyki..
|
i gimnazjalistów.
|
i galerianków
|
i kopania rowow
|
FBI odpowiedzialne za backdoor w stosie IPSEC (OpenBSD)?
http://niebezpiecznik.pl/post/fbi-od...ipsec-openbsd/ Jeśli ta plota okaże się prawdą to będzie niezła jazda :D |
|
Dzisiaj rocznica Grudnia '70, polecam przeczytanie co wtedy robił Wojciech Jaruzelski, doradca Bronisława Komorowskiego. :]
|
Cytat:
Jaruzelski nie jest żadnym doradcą Bronka, jak inni BYLI prezydenci czy premierzy został zaproszony do RBN aby podzielić się wiedzą o Rosji, takie zaproszenie nie czyni go automatycznie doradcą. Nikt też nie umniejsza ani nie zaciera tego co zrobił w tamtych latach. |
andy, nie wtrącaj się. Ed wie lepiej. Ed wie wszystko.
|
|
Tak sobie słucham w PR I eksperta, który tłumaczy rodzicom, aby nie zmuszali swoich córek do powrotu późnym wieczorem; niech córki lepiej zostaną do rana i wrócą bezpieczniej.
Że też za czasów mej młodości nie udzielano takich porad :sciana: |
No tak, bo co to byłaby za idiotyczna rada, żeby rodzic kazał wrócić dziecku do domu w miarę wcześnie, a jeśli jest powód, by zostało one dłużej, to ruszyć dupsko i pojechać po nie kiedy spotkanie/impreza się skończy...
|
Ależ...:ysz:
ten ekspert słusznie doradza... mi to już nic z tego, ale pewną solidarność odczuwam... |
rozmarzyłem się :fiu:
gdyby tak pewna Joaśka przenocowała u mnie, bo było późno, byłbym stracił dziewictwo 3 lata wcześniej :spoko: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:55. |