![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.alert24.pl/alert24/1,8488...ych_owiec.html w sumie smiesznie bardziej, ale :)
|
To musiał być Słowianin, rosyjskojęzyczny, innej opcji nie ma.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziecko wyrośnie na pedała, ale bogatego, pewnie Muslimi go nie za***ią kamieniami, bo się wykupi, a jak dorośnie, to w Anglii będzie musiał się wykupić, bo tolerancji już nie będzie w muzułmańskim kraju. No chyba, że coś pójdzie inaczej, ale nie wygląda po tych co im jest dobrze tu i teraz.
|
Ja dla Eltona się nie dziwię -te Angielki są ohydne :taktak: już bym wolał kopulować z świnią :D zresztą ten David niczego sobie pedał :fiu:
|
Angielki mają dziwną urodę, ale pamiętam w wieku 18 lat poznałem taką lady prosto z Oxford i była wydepilowana trwale, niebywale zadbana a tak wyuzdana, że ja młody, romantyczny chłopak post-PRL spieprzałem przed nią po okolicznych krzakach, bo to w górach było (polskich) :)
Patrixu, a na twoje zapytanie nie odpowiem, bo wybacz, to naprawdę nie jest złośliwość, ale choć spostrzeżenie o ekspansji islamu masz słuszne i podzielam pogląd o zagrożeniu, to twoja archaiczna i naiwna argumentacja mnie kompletnie rozwaliła - nie spodziewałem się, że jeszcze te argumenty usłyszę. Chcesz, to możemy sobie pogadać w tym temacie o religiach. |
Będzie na bank kolarzem!!
Cudowne dziecko dwóch pedałów!! |
Cytat:
|
Cytat:
Ostrzegam, zawziętym religioznawcą nie jestem, moherem też nie :) |
Cytat:
Podobnie jest wśród Muzułmanów - nie wszyscy są fanatykami, są tacy co postępują według tego ich prawa i robią kuku niewiernym, ale są i normalni muzułmanie którzy tego nie robią, szanują ludzi którzy wyznają inną wiarę. |
Yahoo, największy amerykański portal, w połowie stycznia rozpoczyna walkę o polski rynek internetowy. ---oficjalnie 13 stycznia 2011 r. ***8211; wtedy rusza polska strona Yahoo.pl
Ciekawe jak skończy:> http://biznes.gazetaprawna.pl/artyku...ternetowy.html |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:42. |