![]() |
To nie religia jest problemem a ludzie.
|
Masz na myśli zwykłych zjadaczy chleba-cze fanatyków :>
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
|
Staśka pandy nie kocha :buu: rasistką jest chyba :sciana:
|
Cytat:
|
Jest jest jeszcze rumuńska panda.
andy w przypadku islamu oni swoje zachowanie tlumacza, że tak im nakazuje religia wiec to ich religia jest zła a ich zachowanie jest tego wynikiem. |
Cytat:
|
Cytat:
Teraz zresztą też, ale już bardziej osobiście, bez instytucji. Edu, zależy gdzie, ale nie spieram się, bo zupełnie nie o to mi chodziło. |
|
Cytat:
Oni w imię ich guru szykanują, zastraszają, dyktują, wysadzają, podpalają, stają się męczennikami i sądzą, że idą za to do nieba :)... Opisz mi tego naszego diabła wcielonego ale teraz, z dzisiaj a nie x lat temu :) W Afryce nigdy nie byłem więc wiem to co wyczytam - chrześcijanie nikogo tam nie mordują w imię Boga tylko budują szkoły i pomagają biednym. No ale może w błędzie jestem. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiesz... być aż tak zacofanym w XXIw to chyba z własnego wyboru trzeba być. :sciana: Pytanie teraz co powoduje zacofanie... wg czego oni 'nawracają' i wg czego myślą, że po wysadzeniu się pójdą do góry a nie w dół- w tym momencie temat znowu rozbija się o księgi. |
Katolicyzm dalej jest zacofany :taktak: Przecież jeszcze niedawno nie można było robić przeszczepów i dokonywać transfuzji krwi :D A prezerwatywy dalej są zakazane. Przecież to ciemnota na całego :D
|
Cytat:
Słyszałem jedynie, że pewna grupa ludzi nazywanych 'świadkami' utrzymuje taki zakaz. Cytat:
W Islamie jest gorzej tam wszystko traktują poważnie :rotfl: Kto jest ciemniejszy sam oceń ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58. |