![]() |
Cytat:
a chodzi głównie o destabilizację kraju, więc o co tym razem chodzi, znowu ropa ? Cytat:
Cytat:
Lobbing na rzecz GMO Uwaga TVN: http://uwaga.tvn.pl/49544,wideo,2123...,reportaz.html Cytat:
Zaraz co ja gadam... oni już karmią prosiaki tym syfem ? Prosiaki wcinają GMO, a my potem jemy prosiaki... nosz ku... :| |
Trzeba się przestawić z dietą na perz, perzu nikt nie będzie modyfikował...
Żaden ekspert na całym świecie nie może na 100% powiedzieć, że GMO jest dobre, ani na 100%, że złe. I zwolennicy i przeciwnicy są dla mnie niewiarygodni, jeśli mówią, że na pewno to jest ok, albo na pewno nie jest. Za 100 lat się przekonamy. O ile mi wiadomo, nie przejmujemy genów tego co jemy, więc od samego GMO rogi nam chyba nie wyrosną. Ale była już afera ze sprzedażą do Afryki ziaren zbóż o bardzo fajnych właściwościach odnośnie wzrostu w trudnych warunkach (susze), które jednak były przy okazji genetycznie wysterylizowane, bo przecież co korporacji po jednorazowej transakcji - lepiej kasować co rok. Nie pamiętam, jak to dokładnie przebiegło, ale bodajże okazało się, że GMO w pierwszym pokoleniu krzyżowało się z rodzimym zbożem - wypierając je - ale w drugim pokoleniu było sterylne - czyli albo łączyło się z nowymi uprawami, albo nie dawało nowych pokoleń - trzeba było szybko to izolować, bo za kilka lat w Afryce całe zboże do łączenia (zapylania?) by się skończyło... |
Szkodliwość to pierwsza połowa tego zła,
a licencje i dostawy "bezpłodnych" nasion za pieniądze to druga połowa zła. I oto chodzi tej firmie (nazwę każdy zna), uzależnić świat od ich produktu, przecież tu nie chodzi o nasze dobro, ani tym bardziej o dobro głodnych dzieci z afryki - najlepiej zabrać im ostatnią kromkę i próbować ją oddać dopiero za stosowną zapłatą. Pomyśleć, że Wiadoma gazeta to napędza, na szczęście oni już nie są głosem narodu, a z każdym dniem mają ich mniej, co mnie cieszy. Cytat:
Świńsko z tymi paszportami im zrobili, ładne metody, pomyśleć że oddano im prowadzenie sprawy smoleńskiej, jak oni ją tak prowadzą to ja dziękuję i wysiadam z resztą ponoć każda trumna równo 80 kilo ważyła, ktoś kto nie miał nerki nagle ją miał itd... :P |
Historyjka z demotów, ale wiadomości prawdziwe,
mój komentarz: Tak było, jest i będzie - ograniczają nas i będą ograniczać, tylko z dziesięciolecia na dziesięciolecie inaczej się będą nazywać. :sciana: http://mainhg.demotywatory.pl/upload...tman19_500.jpg |
|
will see...
|
Car bomba ***8211; przerażający atomowy gigant
http://ciekawe.onet.pl/historia/car-...9,artykul.html Ludzie to jednak idioci.... Miło, że jakimś cudem nie udało im się rozpieprzyć całej planety (przynajmniej w gwałtowny sposób, bo sukcesywnie i tak na to pracujemy..). |
Tsar została zdetonowana i tak z połową zamierzonej siły, żeby za bardzo nie nabrudzić.
A to technologia z lat 50-tych. |
Ruskie przynajmniej przetestowali ją na odludziu, nie na Hiroszimie i Nagasaki...
|
Cytat:
|
We Wrocławiu otwarto obwodnicę :)
Postaram się dzisiaj nią przejechać :) |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast amerykańskie morderstwa ludności cywilnej z użyciem broni atomowej, to jest fakt, a nie plotka. :ysz: |
Polak też potrafi. Nowe polskie, miejskie auto!
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:46. |