![]() |
natomiast dzień bez cycków, dniem straconym k***a
Kris mnie uprzedził |
Plakaty PaliKota zalepiają całą Warszawę, bardzo mnie to cieszy, bo firmy reklamowe mają co robić, co za tym idzie są wpływy do budżetu, będzie więcej z VATu, będzie można wybudować 10 centymetrów więcej autostrad. :P
A tak naprawdę mnie cieszy, że tonący brzytwy się chwyta. :jupi: Z wyczytanych, to mnie bardziej niż Egipt interesuje Australia, po powodzi cyklon. Piszą, że wygląda to jak po wojnie. Na razie ofiar bezpośrednich nie widać, ale na tak wielkim obszarze może się to zmienić z czasem... Jak pech, to pech, miejmy nadzieję, że nas już następne powodzie nie dosięgną zanim się ludzie pozbierają... |
Cytat:
No to nas załatwią :spoko: |
Chińczyki pogonią tę całą eko-komuno-hołotę na biegun, i nas wszystkich przy okazji.
|
Choć trochę prawdy w tym jest, brzmi to jak artykuł z faktu..
|
Ty tu nie politykuj, tylko dawaj więcej fotek tych rudych Maine Coonów, bo mi humor poprawiają. ;p
|
Dzisiaj choruję, więc nie wyjdę z nim do ogródka ;)
Poza tym to Norweski Leśny, chociaż solidnych rozmiarów :> |
Maine Coony i te Norweskie jakieś bardzo do siebie podobne, ale takie piękne, że aż nie mogę. ;)
|
Tak.
Po flaszce każdy kot wydaje się ładny k***a |
Cytat:
|
Zmarł Gary Moore :( :( :(
|
|
Smutno :(
|
W 2012 roku zobaczymy dwa słońca
To całkiem możliwe. Astrofizycy przewidują, że czerwony supergigant Betelgeza, który w tej chwili jest dziewiątą co do jasności gwiazdą naszego nieba, wkrótce wybuchnie. Będzie wówczas jasno całą dobę! Fajnie gdyby się sprawdziło:D |
Tak ale trzeba zaznaczyć, że to może zdarzyć się w każdej chwili w ciągu 200-500 lat (nie pamiętam dokładnie, czytałem to z tydzień temu).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:45. |