![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#286 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co ty chcesz od zelmerów? W porównaniu z innymi badziewiami są ciche, co prawda mówię o workowych.
Chyba z 2 tyg temu matka kupiła, 5 lat gwary ma na niego (nie na wszystkie było 5 lat) i całkiem cicho się sprawuje. Mały lekki 1400W. Sam też mam cobrę zelmera (może już z 10 lat) i też cichy, choć ostatnio zrobił się trochę głośniejszy jak zaciągnąłem nim wodę ![]() ![]() A z philipsów to ja już nie chcę nic.....może tylko kiedyś skuszę się na maszynkę do golenia, jak moja stara wyzionie ducha. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#287 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...acz_bezworkowy ![]()
![]() |
![]() |
#288 | |
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Wybralem sie wiec do "idiotow" porownalem na miejscu zelmera i philipsa i to mi wystarczylo I przyznac musze ze na najwyzszych obrotach philips jest glosny, bo zamiast ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#289 |
Ostatnio przełaziłem temat odkurzaczy. Wodne odpadły, bo to wylęgarnia bakterii jest. Bezworkowy też chciałem mieć, ale się okazało, że nie ma to jak workowy z dobrymi filtrami jak się ma alergię na pył. A i przy wywalaniu z worka się nie posypie jak z tych pojemników.
Philips, owszem, cichy, ale i dwa razy droższy i to nie tylko w zakupie, ale i w eksploatacji od Zelmera. Zelmery miałem wcześniej i nie narzekałem, ale jak zacząłem robić rozeznanie to się okazało, że część produkcji Zelmera jest robiona w Chinach (m.in. ten Galaxy) i to już nie jest ta jakość. Kupiłem w końcu Cobrę II Silent, bo trafiła się promocja za 199 zł i nie powiem, jestem zadowolony - cichy + regulacja mocy, bardzo duży worek, a podobno nie spada siła ssania wraz zapełnianiem, no, siła ssania doskonała, i możliwość podłączenia dodatkowych akcesoriów typu turboszczotka, elektroszczotka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
jak juz pisalem - nie chce worka
ani tekstylnego, ani jednorazowego - nie i juz oferta Lidla wyglada OK, jezeli jakosc tej zabawki jest taka, jak nas Lidl przyzwyczail - czyli tez OK ![]() czy ktos go ma? bo nie chce eksperymentowac na sobie - w Lidlu nie ma opcji podlaczenia, zeby sprawdzic, czy halas nie zaglusza jumbojeta... ![]() edit: na jakims irlandzkim forum (google...) znalazlem opinie - ze niby dobry na poczatku, ale bez powodu z wiekiem szybko traci moc reszta minusow mnie nie zrazala (brak pojemnika na akcesoria, maly pojemnik na kurz) no, ale skoro kiepsko ssie, to odpada
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 13.10.2009 o godz. 17:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#293 |
Author
Zlotowicz
kiedys szedlem do sklepu i kupowalem z tego co bylo na polce
teraz najpierw sprawdzam w necie i coraz glupszy sie robie wielkie dzieki za sugestie! jak na razie na tego z Lidla to ani jednej pozytywnej nie znalazlem (nie liczac takich w stylu "dzis kupilem - jest super") ten Samsung wyglada ok, ale na ceneo tak z jedna trzecia ludzi narzeka, ze sie grzeje, bo sie filtry zapychaja - i teraz nie wiem, czy to dlatego, ze go zle uzytkuja, czy dlatego, ze faktycznie zle pomyslany a co Wy macie albo mozecie polecic z uzytkowania przez znajomych dluzszego (czyli z rok np.)? chodzi o bezworkowy odkurzacz do mieszkania, byle nie halasowal zbytnio (nie mysi byc bardzo cichy - byle odkurzanie ni powodowalo bolu glowy!) i sie nie psul |
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Ja bym Ci coś polecił, ale to nie ten przedział cenowy.
![]() |
![]() |
#295 |
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobre i ciche są Miele
![]() |
#296 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
forumholiczka
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Author
Zlotowicz
dzis moja uwage w sklepie przyciagnol Elektrolux Accelerator
cena tam byla 359 (ale to byl supermarket, wiec pewnie mozna taniej - nie wazne - taka cena ujdzie) w kazdym razie pracuje w miare ok, jezeli z wiekiem natezenie halasu sie nie zmieni, to moze byc made in wegry to dobrze czy zle? jakies doswiadczenia z Elektroluxami? rozwazam tez Zelmera Voyager Twix jeszcze opinii nie szukalem - az strach zagladac ![]() edit: no i zajzalem do opinii o elektroluxie nie bylo ANI JEDNEJ pozytywnej... ponoc non stop zapchany filtr na Zelmera tak jak na Samsunga - jedni jada inni chwala w podobnych proporcjach
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 13.10.2009 o godz. 22:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
My kupiliśmy coś takiego:
http://www.skapiec.pl/site/cat/304/comp/86561 Zależało nam na gumowych nóżkach, końcówkach do dywanów z długim włosiem i do paneli/parkietu. Odkurzacz rewelacyjny. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
Kupno pralki i lodówki - prośba o doradzenia | Kunte | Off topic | 2 | 27.03.2009 11:38 |