![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#511 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
35 centymetrów głębokości to ok, ale do mieszkania. Szukam jednak czegoś zdecydowanie większego. No i Ed zwrócił uwage faktycznie na ważną rzecz - wielkość drzwiczek, a i przy okazji - wsadu. Też nie raz nie mogłem w starej (i tak sporej) uprać kołdry (głównie wełnianej) i był z tym problem. Na to faktycznie zwrócę uwagę.
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#512 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W poprzedniej Gorenje miałem wielki bęben na 7 kilo i spokojnie można było prać kołdry, a nawet mały futrzak z wełny, teraz muszę się męczyć w wannie. (pranie kołdry w pralni kosztuje 40 złotych, a nowa porządna 70
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
twardziel
Data rejestracji: 25.10.2012
![]() |
Jeśli chodzi o wielkość wsadu, to osobiście mogę polecić pralki ładowane od góry. W ogóle robienie prania jest wygodniejsze, gdy człowiek nie musi się schylać i na kolanach ładować brudne rzeczy do pralki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Banned
Data rejestracji: 29.10.2012
![]() |
Tak, ale gdy kobiety nie schylają się do pralek to mamy ujemny przyrost naturalny, więc spadaj kolega z tymi niemieckimi wynalazkami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
the one
CDRinfo VIP
Ktoś się mnie spytał o tą miniwieżę:
http://allegro.pl/mini-wieza-medion-...748076694.html Cóż.. firma kojarzy się jednoznacznie, ale wymagania są takie: "chcę mini wieżę do siebie, ladną, malą, prostokątną, z wszystkimi podstawowymi funkcjami, tzn kasety, plyty radio - tanią, do 200 zl" Znajdzie się w takiej cenie coś lepszego..?
![]() |
#516 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale w tym Medionie kaset nie ma. To jak w końcu?
Czy z kasetami czy bez, do 200 zł znajdziesz sprzęt "wiodących marek", szczególnie jeśli poszukasz modeli bez USB/MP3, której to funkcji nie masz w pożądanej specyfikacji ![]() Ostatnio zmieniany przez pali : 03.11.2012 o godz. 11:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
the one
CDRinfo VIP
ups.. faktycznie moja spostrzegawczośc ostanio trochę leży, bo nie zwróciłem uwagi na te kasety..
No dobra - to ten Medion odpada (co mnie specjalnie nie martwi). Przez "wiodące marki" masz na myśli coś typu Sony/Panasonic/Samsung czy raczej te medionowe wynalazki?
![]() |
#518 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No tak, marki uznane za naprawdę "markowe" czyli właśnie m.in. te które wymieniasz
Tak to w cudzysłowiu daję, bo niestety... już nie zawsze są gwarancją jakości - znany temat. Spojrzałem w to co my sprzedajemy, niestety chwilowo nie mamy nic ciekawego. Jedynie: Miniwieża Hyundai MS 618 A3 za 198 zł Wyglądający na fajny boombox JVC RC-EZ57B (black) za 222 zł Ale znajdziesz pewnie lepsze oferty. First Austria (tania marka, ale całkiem niezła) ma w ofercie sporo wież z kasetą. Mamy to, ale nie od ręki. Całkiem fajne też są boomboxy bez CD ani kasety a tylko z USB i SD + dekoder MP3 i WMA. Np. Manta MM208 za 120 zł. Jakbym chciał takiego grajka do kuchni, to pewnie wziąłbym sprzęt tego typu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
the one
CDRinfo VIP
Dzięki za propozycje. Sprawdzę i ewentualnie przekażę.
Z dość pobieżnego przeglądu na Allegro widzę, że magnetofon dość znacząco obniża ilość ofert (żeby nie powiedzieć że w ogóle większość wyklucza). Z sensowniejszych myślę rzeczy znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/wieza-sony-cmt-eh1...744938720.html Oczywiście trochę więcej, ale może warto..
![]() |
#520 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
dostała moja córuś tego Soniaka na komunię, 2 lata temu,
bardzo fajny , mocny sprzęt, możesz śmiało kupować ![]()
![]() |
#521 |
the one
CDRinfo VIP
Wrócę do tematu pralki...
Wczytywać (tak jak np. przy lodówce...) zdecydowanie mi się nie chce, ale widziałem wczoraj jakąś promocję w Neo Necie na Indesit IWD71051 C ECO : http://www.neonet.pl/?p=indesit_iwd_...&aff_id=200759 Kosztuje ok. 800 zł, czyli niewiele, specyfikację ma na pierwszy rzut oka dość dobrą, opinie (chociaż trochę wątpliwe jeśli chodzi o wiarygodność) są przyzwoite.. Używał ktoś tego? Warto? Ew. przejrzałem sobie przy okazji trochę opinii i bardzo polecane są Electroluxy, np.: Electrolux EWF10040W http://cokupic.pl/produkt/Electrolux-EWF10470W Tego modelu już dostać nie można, ale może w takim razie wziąć najtańszego Electroluxa z tym systemem Time Manager i nie patrzeć specjalnie na model? Np.: http://www.skapiec.pl/site/cat/302/comp/957980
![]() |
#522 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie padła mi pralka Indesit. Nie rozpoczyna prania, raz świeci się blokada drzwi, raz gaśnie i koniec pracy.
I teraz powoli szykujemy się na zakup nowej. Tak myślę, o takiej taniej Beko, wąskiej, bo miejsca dużo nie mamy. Wiecie może jak z jakością tej marki? Wytrzyma z 5 lat? Bosch kosztuje 500 zł więcej z podobnymi programami i też gdzieś przeczytałem, że jakieś części aluminiowe są zżerane przez detergenty i pada po 2-3 latach. Beko - http://www.agito.pl/pralka-wolnostoj...85-462948.html Bosch - http://www.agito.pl/pralka-wolnostoj...tr=2467-347946 |
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
Rychu swego czasu chwalił Beko, myślę, że można mu wierzyć
![]() pewnie masz do wyboru made in Romania albo Turcja. Można znaleźć 5-letnią gwarancję bez dopłat.
![]() |
#524 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Mam Beko i sobie chwalę
![]()
![]() |
#525 |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Może LG? Na początku roku kupiłem model F1091LD, znajomy polecił, który ma wcześniejszy model. Jest wąska (też mało miejsca), bardzo, bardzo cicha i ma 10 lat gwarancji na silnik (podobno niezawodny). Była droższa w zakupie, ale myślę, że warto. Znajomy ma już zdaje się swoją 2 lata i zero problemów. Teraz jest tańsza niż pół roku temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Wybór aparatu, co kupić, osprzęt - filtry, obiektywy, itp | Calme | Fotografia | 2839 | 29.01.2021 12:46 |
Kupno pralki i lodówki - prośba o doradzenia | Kunte | Off topic | 2 | 27.03.2009 11:38 |