![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Kto powinien zostać nowym moderatorem? | |||
| Ciapek |
|
23 | 38.33% |
| mr_spock |
|
2 | 3.33% |
| Nimal |
|
8 | 13.33% |
| Y@nkee_PL |
|
13 | 21.67% |
| Remix |
|
7 | 11.67% |
| Smartek |
|
2 | 3.33% |
| Patrixs |
|
4 | 6.67% |
| Paja |
|
1 | 1.67% |
| Wszystkich głosów: 60. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Dopisalem Paje i Patrixa. O kims jeszcze zapomnielismy?
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
BD dla Ciebie wszystko jest czarne albo białe ??
nie widzę dobrej opcji w głosowaniu - nie głosuję, przy okazji informując o tym innych, że nie mam na kogo oddać głos. mam teraz cicho siedzieć, a narzekać gdy osoba nieodpowiednia będzie moderatorem ?? |
|
|
|
|
#3 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
...tak robi duża część Polaków w jakiś bardziej oficjalnych wyborach. Nie głosują, a potem narzekają, a nawet ręki nie przyłożyli do tego co się dzieje. Na forum jest troche inaczej, choć w pewnych kategoriach można porównywać.Pozdrawiam!
|
|
|
#4 | |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
Cytat:
gdyby mnie te wybory i to forum nie interesowało już dawno bym wykasował tą stronę z hotlisty. już 4 rok mnie interesuje. i nie mam zamiar przejść obok rekrutacji nowego moda. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Powiem tylko tyle, moim zdaniem zadna z tych osob nie powina byc modem - w ogole ich nie powinno byc w tym dziale, niby po co. Zobaczycie to nas porozni !!! Ja prze modowanie bardzo "znielubilem" Sida tak samo bedzie z reeszta, zxaczniecie zadzierac nosa i pokazywac na co was stac...
PS. Sida - szanuje za wiedze ichcec pomocy - ale charakterek ma taki za jaki powinna byc gala przy nalblizszym spotkaniu na ulicy
Ostatnio zmieniany przez -Kowalik- : 03.03.2004 o godz. 12:14 |
|
|
|
|
#6 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Powiem krotko zanim nastapi moj kres - chcieliscie glosowania i macie, a teraz narzekacie ze w ogole jest i jest nie potrzebne. Zachowujecie sie jak kobieta w ciazy, nic wam nie odpowiada. Na was moderator nic nie pomoze wam potrzeba faceta z rozga albo palka zeby was lac.
To tyle, do widzenia |
|
|
|
|
#7 | |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#8 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Cytat:
Rzeczywiście jest ono n/c.
|
|
|
|
#10 |
|
Gość
|
no ja proponuje siebie oczywiscie a tak na serio Nimal masz moj glos
|
|
|
#11 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Ciapek przez ostanie pare miesięcy stał się dla mnie kimś więcej niż tylko kumplem z sieci - kolegą - to też za mało powiedziane.
Wierzę, że będzie lepszym modem niż mi się udało być. Powodzenia, każdemu który dostanie te robote - bo nie są to tylko zaszczyty. A, Wam faktycznie bardzo trudno dogodzić
|
|
|
#12 |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Głos oddałem na Ciapka.
Czesto bywa na forum, pisze do rzeczy i jest rozsądny. Myślę że będzie dobrym moderatorem. A co do bycia 'niewidocznym moderatorem' to się nie zgadzam. Ze wsztkich moderatorów na tym forum najbardzej 'kontaktowym' byl Sid. Czesto wypowiadal sie w postach, mozna było się z nim zgadzac lub nie ale potrafil czlowiekowi doradzic. Czy to cos zlego? W kazdym razie zycze Ciapkowi wygraniej
|
|
#13 |
|
przeklina i nabija posty
Data rejestracji: 22.02.2004
![]() |
ja tylko mam uwage jedna dlaczego tu wszyscy pisza posta pod postem w przeciagu 3 minut ?? ;/
ja zaglosuje na patrixa bo ... bo tak wyszlo
|
|
#14 |
|
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Ja chcę się wypisać z listy!!
1) Nie nadaję się !!! 2) Nigdy ja ani nik inny nie zglaszam mojej kandydatury na moda!! 3)Wolę byś starym hardcoreowcem mniej lub bardziej aktywnym USEREM Nadal trzymam kciuki za Ciapka i za Y@nkee_PL to są stazi wyjadacze i nowy moderator musi mieć conajmnie 1 rok przebywania na forum!!!
![]() |
|
|