![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Kto powinien zostać nowym moderatorem? | |||
Ciapek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 38.33% |
mr_spock |
2 | 3.33% |
Nimal |
8 | 13.33% |
Y@nkee_PL |
13 | 21.67% |
Remix |
7 | 11.67% |
Smartek |
2 | 3.33% |
Patrixs |
4 | 6.67% |
Paja |
1 | 1.67% |
Wszystkich głosów: 60. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jest mi doskonale obojetne kto bedzie modem, a sadze, ze moj wybor aby nie brac udzialu w glosowaniu, wynika m. in. z tego, ze nie widze nikogo kto by mi pasowal. I to jest wlasnie moj wybor. Przetrwalem na tym forum i modowanie bez Sida i modowanie Sida, mysle ze bede je odwiedzal i teraz. Problem nie lezy w wyborach moda, ale w wyborze drogi jaka to forum bedzie szlo. Bo chwilowo jest to forum o niczym, moglo by skladac sie wylacznie z tematow przyklejonych, a jedyna sluszna odpowiedzia jest "szukaj" - bo to juz bylo. To forum zdobylo sobie wysoka pozycje w sieci, nie dlatego ze byl jakis mod czy admin, (osobowosci tez przyciagaja, ale bez przesady) ale ze wzgledu na zawartosc. Jak beda marni userzy - to i wybitny mod nic tu nie pomoze. I jeszcze raz zapytam, tym razem wprost: -BD zastanowiles sie dlaczego dawni, znakomici userzy odeszli, albo wypowiadaja sie w tematach o .....no co najmniej dziwnych? Co takiego sie stalo, ze zabraklo luzu, polemiki, ze odpowiedzi sa suche, szukaj, bylo, ...... Cos sie stalo, ale co? |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
Starsi specem spoczeli na alurach i znaja teraz jedna odpowiedz - SZUKAJ bo to bylo 1000 razy. Szkoda bo taka postawa zabija ducha forum. Zwroc uwage na dzial DVD gdzie panuje calkiem inna atmosfera. Widac tam chec pomocy, ludzie zyja tematem i nikt z nich nie dyskutuje o *******ach np na offtopicu.
![]() |
#3 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Fakt plyta CD moze byc wyzwaniem, ale troche z umiarem. Ktos mowi ze ma problem a ten sam temat napisany przez kogos innego jest 10 pozycji nizej. ![]() Ciekawe za jakie slowko mnie zlapiesz... PS #1 Nie najezdzam na Ciebie... PS #2 chyba zaczne mniej na offtopic zagladac, na dobre mi to wyjdzie...
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 05.03.2004 o godz. 14:13 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Było..Minęło.. :(
Data rejestracji: 11.02.2003
![]() |
Zaglosowalam wiadomo na kogo i wiadomo dlaczego
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
a wyobraz sobie, ze ma DUZO wspolnego poczynajac od teog, ze to dwa dzialy tego samego forum i ja widze 2 rozne swiaty Cytat:
Przypomnij sobie co robiles sam kilka lat temu.
![]() |
#6 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
Bartusiu - a ty znowu Jak Lenin ze spiskową teoria dziejów. W sumie najlepiej mi się kłóciło z tobą , potem z moim kapralem w wojsku, no i może z Majonezem dopóki nie puściło mu poczucie humoru. Moje kłótnie z Sidem miały dwa wymiary - ten widoczny i ten mailowy. Z userami a wlasciwie jednym mialem raz starcie - gdzie zreszta go publicznie przerosilem. Ciapkowi raz napisalem ,zeby nie pisal co ktos tam mowi - tylko pisal o ty co sam robi. A wybieranie moda - coz sa portale gdzie mozna wybierac panienki ( bardzo mi sie podobaja portale rosyjskie), szansa jest chyba wieksza w prawidlowym, zgodnym z oczekiwaniami wyborze - bo tam sa opisane umiejetnosci. Wybierz sobie kogo tam chcesz - ale nie dorabiaj teorii ( klarownie zreszta wylozyl to Yahol) No i pozdrawiam cie jak zwykle serdecznie |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() pozdro
![]() |
#8 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
pokaz no to prosze bo nie wierze ze nie snie ![]() milo ze mnie jeszcze pamietasz i milo bylo z Toba polemizowac pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() |
#9 |
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Monter - niestety nie jestes a ja sie zgadzam z Thanatosem. Ludzia nie da sie dogodzic. Jak sam wybiore moda to bedzie zle bo sie nie zapytalem o zdanie forumowiczow. Jak pojawily sie wybory jest zle ...
#10 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Też dlatego uznaję, że dla dobra wszystkich NIE MAMY JUŻ O CZYM ROZMAWIAĆ... Przynajmniej poziom słów i ich dobór mnie nie odpowiada.
[EOT]
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@BD, toć offtopic jest do pierdólek
![]() BTW z kazania wielebnego cany do korytian / do korekty tak ma byc! ![]() powiadam Wam iż offtopic jak korzen mocny wieczorną porą świadczy o kodycyji serwisu ![]() pozdro
#12 | |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
pozdro, Marcin |
|
![]() |
![]() |
#13 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ja w tej liscie znalazlem duzo wspanialych osob a glownie Remix, Ciapek, Nimal i Yankee, na ktorego zaglosowalem. Kazdego z tych ludzi szanuje i bardzo lubie. Zawsze byli i sa nadal pomocni. Wybor padl na Jankesa zupelnie przypadkowo z tych ludzi
![]() pozdrawiam Was Panowie...Niech nowy mod bedzie :cool:
#14 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
@Majonez, qrna Ty zapomniany?
BTW mam już rozpisek ![]() pozdrófka
#15 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Hmm ... a ja nie zaglossuje na nikogo. Ciapek zipie wybacz, poprstu nie widze cie wroli moda ale jako zwylego dawnego usera. Nie powinienas spoczywac na laurach i pamietaj, ze jezeli zostaniesz modem jestem z Toba, i nie zatracaj sie w tym co robisz, i pozostan tym kim byles z dodatkowoa funkcja w przegladarce typu "skasuj" ... pamietaj masz moje poparcie, ale nie bede glosowal. Jak juz mowilem w poprzednim watku proponuje kandydature JASUTA I SEBY, ale na zadnego nie zaglosuje.
pozdrawiam PS co sie z ty mforum dzieje ??!! ludzie??!! chyba czas na mnie, czas nie miec czasu na forum bo wszystko tu sie wali [wiecej mojej wypowiedzi w "zegnajcie"... ale przemysle pozdro
|
|