Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Kto powinien zostać nowym moderatorem?
Ciapek 23 38.33%
mr_spock 2 3.33%
Nimal 8 13.33%
Y@nkee_PL 13 21.67%
Remix 7 11.67%
Smartek 2 3.33%
Patrixs 4 6.67%
Paja 1 1.67%
Wszystkich głosów: 60. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.03.2004, 04:48   #1
Alinoe
thorgal to ciota

Data rejestracji: 12.04.2002
Alinoe zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
1.głos na NIMALa - konkret+doza zdrowego rozsądku+odrobina humoru=NIMAL

2.antygłos na CIAPKa, wystarczy przeczytać wypowiedź ze strony nr2 tego tematu - jak mówiłem offtopic to offtopic

3.szkoda odejścia SIDa

pozdro, Marcin
Alinoe jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.03.2004, 12:06   #2
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
niektórzy to się powinni na prawde zastanowić co piszą, bardzo ciężko Wam dogodzić, "mam dosyć patrzenia jak zazdrość nas zżera" - tak co po niektórych widać jak to im jest źle, że będzie nowy mod i że to nie oni mają szanse.
@bgn - dzięki za zauważenie, że tak powiem
@yahol - a czy nie warto spróbować, pokazać, że stare czasy mogą powrócić? Z takim podejściem jakie prezentujesz na pewno nie wrócą.
Cytat:
Napisany przez Alinoe
(...)2.antygłos na CIAPKa, wystarczy przeczytać wypowiedź ze strony nr2 tego tematu - jak mówiłem offtopic to offtopic
off topic to nie folwark, a przez taki folwark jaki się dzieje od jakiegoś czasu, tak wiele wartościowych userów się od nas odwaraca. Mówiłem to już nie raz naturalnie trzeba się odbijać od tematów komputerów, ale nie w tak czasem zaniżający poziom forum dyskusje. Od hardcorowych tematów są inne fora. Na moje najlpiej byłoby zrobić tak jak jest na wielu forach nowy dział typu "playground" czyli wolna amerykanka można też powiedzieć.
pozdrawiam, dzięki za dotychczasowe głosy.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  
Stary 04.03.2004, 12:20   #3
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Drogi Ciapku!
(wybacz, ze tak familiarnie)
To se ne wrati - jak mowia nasi sasiedzi.
Zmienaja sie czasy, zmieniaja sie ludzie, zmienia sie forum.
Nie chcialem byc poprzednio modem, nie chce byc teraz i najpewniej nigdy taka mysl nie powstanie mi w glowie.
Zycze Ci powodzenia w tej syzyfowej pracy.
uwazam jednak, ze pewne normy powinny byc zachowane, a to jednoznaczne wyrazenie checi do kandydowania, pomysl na prowadzenie i takie tam drobiazgi. Wiedza nie jest elementem koniecznym. (serio).
Jedno wiem, bedzie Ci trudno, bo jaki by Sid nie byl, byl osobistoscia i nadawal ton forum. (ja akurat nie pochwalam takiego zachowania i tego typu charakter jest dla mnie .... no nie do przyjecia).
Zwrociles pewnie uwage, ze ten stary trzon forum, to jadro, zniknelo. A pomyslales czemu?

Dobra - koncze, bo mi sie panewki luzuja, a poczucie humoru na tej planszy nie jest dobrze widziane.
No wlasnie - a moze by tak troche oparow absurdu?
yahol jest offline  
Stary 04.03.2004, 12:39   #4
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Yankee jest spokojny i opanowany ciapek zaś łatwo go zirytować i udowodnię To jak zostanie modem
memorando jest offline  
Stary 04.03.2004, 12:48   #5
Alinoe
thorgal to ciota

Data rejestracji: 12.04.2002
Alinoe zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
off topic to nie folwark, a przez taki folwark jaki się dzieje od jakiegoś czasu, tak wiele wartościowych userów się od nas odwaraca. Mówiłem to już nie raz naturalnie trzeba się odbijać od tematów komputerów, ale nie w tak czasem zaniżający poziom forum dyskusje. Od hardcorowych tematów są inne fora. Na moje najlpiej byłoby zrobić tak jak jest na wielu forach nowy dział typu "playground" czyli wolna amerykanka można też powiedzieć.
pozdrawiam, dzięki za dotychczasowe głosy.
wartościowy user to taki który pomaga innym chętnie i często - zapewniam że takowy nie odejdzie tylko dlatego że pojawią sie tematy typu "brązu". ale faktycznie jeśli offtopic ma być miejscem publikacji postów nie dotyczących tematyki cdrw ale nadal związanych z komputerem to takie tematy nie powinny mieć miejsca, ALE WIELE SPOŚRÓD WAS PODKREŚLAŁO ŻE FORUM TO MA NIEPOWTARZALNY KLIMAT I CZUJE Z NIM COŚ NA MIARĘ RODZINNEJ ZAŻYŁOŚCI - w rodzinie nie rozmawia się tylko na poważne tematy ale jest i czas i miejsce na "offtime" - żeby ikonki odzwierciedlały faktyczny stan ducha. lubię znależć tu pomoc "cdrom nie widziany przez system" czy "fat32 vs NTFS" bo sam mam czasem podobne problemy lub dylematy, ale świetnie się bawię jeśli mogę od czasu do czasu poczytać "brąz" - bo to daje mi świadomość żę Ci po drugiej stronie których nie znam też są ludźmi...

pozdrawiam, Marcin
Alinoe jest offline  
Stary 04.03.2004, 13:28   #6
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No i zaglosowalem....
Yankee masz moj glos!
czero jest offline  
Stary 04.03.2004, 15:39   #7
misz_masz
KiNgOfOcEaN

Data rejestracji: 06.09.2002
misz_masz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Remix bo............jest szczery i pomocny! I to są chyba dwie najważniejsze cechy jakie powinien posiadać moderator.
misz_masz jest offline  
Stary 04.03.2004, 17:50   #8
tomgoo
&lt;&lt;&lt;Watcher&gt;&gt;&gt;

Data rejestracji: 28.06.2002
tomgoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No cóż widzę że kolejna debata kto ma zostać moderatorem.... Tym razem chyba najbardziej otwarta na ludzi "z forum" (nie Bartek? ) jak patrzę na niektóre propozycje to mam troche mieszane uczucia Ten kto ma najwięcej głosów ten wygrywa? .. .. .. troche inne metody selekcji niż za dawnych czasów
tomgoo jest offline  
Stary 04.03.2004, 20:57   #9
eloise
Dobry Człowiek

Data rejestracji: 30.07.2002
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ilość osób, które oddały głos nie powala na kolana

ilu jest członków forum?

48 to marny wynik...
Stary 04.03.2004, 21:25   #10
Patrixs
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 20.12.2002
Patrixs zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
CIAPEK zrobi to dla ojczyzny. Dla Boga, honoru i ojczyzny... Jest to poświęcenie które jest w stanie ponieść
Stary 04.03.2004, 21:26   #11
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.06.2002
brzuszki niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ciapek! Ciapek!!
bo jest zaangażowany i uczciwy - i jajarz przy okazji

ps
Kowalik! dzięki za uzananie

pss
ankieta jest troche konkursem popularności - luzu więcej.
Pozdrufka boża krufka
brzuszki jest offline  
Stary 04.03.2004, 22:02   #12
surff
Ramblings of a Madman

Data rejestracji: 25.06.2002
surff zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zagłosowałem. Ciapek masz mój głos.

Pozdrawiam
Stary 05.03.2004, 08:06   #13
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A ja kliknąłem na Nimala, gdyż z autopsji wiem, że jest łebski facio (wystarczy tego forum nie ograniczać tylko do OFFtopiku aby się o tym przekonać).
Pozdrawiam.

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec
jasut jest offline  
Stary 05.03.2004, 11:11   #14
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
LOL
wyjechalem w deegacje pare godzin po zalozeniu tego watku, zreszta ciagle jestem w Wawie, zagladam d netu...
BIG THX dla osob ktore za mna glosowaly dziekuje za wytypowanie mnie, co wiarze sie z doza zaufania, jaka dazycie Swoich kadydatow
rozczaowuje mnie niskie zainteresowanie glosowaniem - odbicie lustrzane politycznych wyborow - zero zainteresowania losem forum (w koncu nowy mod w mniejszym lub wiekszym stopniu zmieni oblicze ego forum)
nie wiem czy bylby dobrym modem, na pewno poswiecam forum duzo czasu, ale jak to bedzie wygladac za dwa miechy naprawde szkoda ze Sidu odszedl, szoda ze Wyjadacze zadziej sie udzielaja.... pisale w watku pozegnalnym Sida o wietrze zmian... qrcze silny ten wiatr
pozdro wszyscy
glosujcie - na osobe, na ktora chcecie, ale zeby wybor byl przemyslany i plynacy z rozsadku
nimal jest offline  
Stary 05.03.2004, 12:59   #15
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja mysle, ze BGN nie glosuje bo dzieki temu pozniej bedzie mogl krytykowac .
Natomiast jak by oddal glos na kogos to potem trudno powiedziec coz pomylilem sie ale moj kandydat jest zly
BD jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: