![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Kto powinien zostać nowym moderatorem? | |||
Ciapek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 38.33% |
mr_spock |
2 | 3.33% |
Nimal |
8 | 13.33% |
Y@nkee_PL |
13 | 21.67% |
Remix |
7 | 11.67% |
Smartek |
2 | 3.33% |
Patrixs |
4 | 6.67% |
Paja |
1 | 1.67% |
Wszystkich głosów: 60. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#61 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
No i zaglosowalem....
Yankee masz moj glos! ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#62 |
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Remix bo............jest szczery i pomocny! I to są chyba dwie najważniejsze cechy jakie powinien posiadać moderator.
|
![]() |
![]() |
#63 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
No cóż widzę że kolejna debata kto ma zostać moderatorem.... Tym razem chyba najbardziej otwarta na ludzi "z forum" (nie Bartek?
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
ilość osób, które oddały głos nie powala na kolana
ilu jest członków forum? 48 to marny wynik...
#65 | |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
Cytat:
"ja nie chcę i nie chciałem, to Oni chcieli więc będę" coś jakby "nie chcę ale muszę" aha, ja napewno zapamiętam te słowa
![]() |
#66 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
wiesz bardziej chce niz nie, ale jakby nie ludzie ktorzy zglaszali sie do mnie z takim pomyslem ze moze Ciapek na pewno bym sie nie zglaszal sam na moderatora. To dla mnie jasne i o to mi chodzilo. Nie chce ale musze? Nie nie robie nic wbrew swojej woli. @tomgoo ankieta to nie wszystko. pzdr
![]() |
#68 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Ciapek! Ciapek!!
bo jest zaangażowany i uczciwy - i jajarz przy okazji ![]() ps Kowalik! dzięki za uzananie ![]() pss ankieta jest troche konkursem popularności - luzu więcej. Pozdrufka boża krufka |
![]() |
![]() |
#69 |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Zagłosowałem. Ciapek masz mój głos.
Pozdrawiam
#70 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Oddałem swój głos na Ciapka.
powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
A ja kliknąłem na Nimala, gdyż z autopsji wiem, że jest łebski facio (wystarczy tego forum nie ograniczać tylko do OFFtopiku aby się o tym przekonać).
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#72 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LOL
wyjechalem w deegacje pare godzin po zalozeniu tego watku, zreszta ciagle jestem w Wawie, zagladam d netu... BIG THX dla osob ktore za mna glosowaly ![]() rozczaowuje mnie niskie zainteresowanie glosowaniem - odbicie lustrzane politycznych wyborow - zero zainteresowania losem forum (w koncu nowy mod w mniejszym lub wiekszym stopniu zmieni oblicze ego forum) nie wiem czy bylby dobrym modem, na pewno poswiecam forum duzo czasu, ale jak to bedzie wygladac za dwa miechy ![]() pozdro wszyscy glosujcie - na osobe, na ktora chcecie, ale zeby wybor byl przemyslany i plynacy z rozsadku |
![]() |
![]() |
#73 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
nie rezygnuję z tego - tak jak i wchodzenia na forum - broń Boże. Nie będę głosował, bo w końcu jest mi obojętne, kto będzie modem, nie dlatego abym was koledzy kandydaci olewał- ale taka po prostu. Cechą pożądaną byłoby poczucie humoru i transparentnośc moda. Historycznie rzecz biorąc - każdemu modowi na tym forum mniej lub bardziej "odbijało" i to niekoniecznie z tytułu wody sodowej, ale z chęci przekształcenia NAS na swoj 'obraz i podobieństwo", co mnie zawsze wkurzało i pewnie i teraz tak będzie. Bardzo ceniłem sobie trzeciego moda z ostaniej dwojki, który był krótko i odszedł. A co do dyskusji bardziej merytorycznych - jak stanieja nagrywarki DVD i stana sie bardziej dostepne - to i problemybeda.Teraz kazdy jako tako czytajacy leszcz spokojnie moze wypalic plytke w miare poprawnie, bez zerwania strumienia danych - to i nie ma nad czym dyskutowac. I w tym pogodnym ,przyjacielskim nastroju pozdrawiam Was wszystkich wybieranym i wybierających ![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
A ja mysle, ze BGN nie glosuje bo dzieki temu pozniej bedzie mogl krytykowac
![]() Natomiast jak by oddal glos na kogos to potem trudno powiedziec coz pomylilem sie ale moj kandydat jest zly ![]()
#75 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jest mi doskonale obojetne kto bedzie modem, a sadze, ze moj wybor aby nie brac udzialu w glosowaniu, wynika m. in. z tego, ze nie widze nikogo kto by mi pasowal. I to jest wlasnie moj wybor. Przetrwalem na tym forum i modowanie bez Sida i modowanie Sida, mysle ze bede je odwiedzal i teraz. Problem nie lezy w wyborach moda, ale w wyborze drogi jaka to forum bedzie szlo. Bo chwilowo jest to forum o niczym, moglo by skladac sie wylacznie z tematow przyklejonych, a jedyna sluszna odpowiedzia jest "szukaj" - bo to juz bylo. To forum zdobylo sobie wysoka pozycje w sieci, nie dlatego ze byl jakis mod czy admin, (osobowosci tez przyciagaja, ale bez przesady) ale ze wzgledu na zawartosc. Jak beda marni userzy - to i wybitny mod nic tu nie pomoze. I jeszcze raz zapytam, tym razem wprost: -BD zastanowiles sie dlaczego dawni, znakomici userzy odeszli, albo wypowiadaja sie w tematach o .....no co najmniej dziwnych? Co takiego sie stalo, ze zabraklo luzu, polemiki, ze odpowiedzi sa suche, szukaj, bylo, ...... Cos sie stalo, ale co? |
|
![]() |
![]() |
|
|