![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Kto powinien zostać nowym moderatorem? | |||
| Ciapek |
|
23 | 38.33% |
| mr_spock |
|
2 | 3.33% |
| Nimal |
|
8 | 13.33% |
| Y@nkee_PL |
|
13 | 21.67% |
| Remix |
|
7 | 11.67% |
| Smartek |
|
2 | 3.33% |
| Patrixs |
|
4 | 6.67% |
| Paja |
|
1 | 1.67% |
| Wszystkich głosów: 60. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
1.głos na NIMALa - konkret+doza zdrowego rozsądku+odrobina humoru=NIMAL
2.antygłos na CIAPKa, wystarczy przeczytać wypowiedź ze strony nr2 tego tematu - jak mówiłem offtopic to offtopic 3.szkoda odejścia SIDa pozdro, Marcin |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
niektórzy to się powinni na prawde zastanowić co piszą, bardzo ciężko Wam dogodzić, "mam dosyć patrzenia jak zazdrość nas zżera" - tak co po niektórych widać jak to im jest źle, że będzie nowy mod i że to nie oni mają szanse.
@bgn - dzięki za zauważenie, że tak powiem ![]() @yahol - a czy nie warto spróbować, pokazać, że stare czasy mogą powrócić? Z takim podejściem jakie prezentujesz na pewno nie wrócą. Cytat:
pozdrawiam, dzięki za dotychczasowe głosy.
|
|
|
#3 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drogi Ciapku!
(wybacz, ze tak familiarnie) To se ne wrati - jak mowia nasi sasiedzi. Zmienaja sie czasy, zmieniaja sie ludzie, zmienia sie forum. Nie chcialem byc poprzednio modem, nie chce byc teraz i najpewniej nigdy taka mysl nie powstanie mi w glowie. Zycze Ci powodzenia w tej syzyfowej pracy. uwazam jednak, ze pewne normy powinny byc zachowane, a to jednoznaczne wyrazenie checi do kandydowania, pomysl na prowadzenie i takie tam drobiazgi. Wiedza nie jest elementem koniecznym. (serio). Jedno wiem, bedzie Ci trudno, bo jaki by Sid nie byl, byl osobistoscia i nadawal ton forum. (ja akurat nie pochwalam takiego zachowania i tego typu charakter jest dla mnie .... no nie do przyjecia). Zwrociles pewnie uwage, ze ten stary trzon forum, to jadro, zniknelo. A pomyslales czemu? Dobra - koncze, bo mi sie panewki luzuja, a poczucie humoru na tej planszy nie jest dobrze widziane. No wlasnie - a moze by tak troche oparow absurdu? |
|
|
|
|
#4 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Yankee jest spokojny i opanowany ciapek zaś łatwo go zirytować i udowodnię To jak zostanie modem
|
|
|
|
|
#5 | |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
odzwierciedlały faktyczny stan ducha. lubię znależć tu pomoc "cdrom nie widziany przez system" czy "fat32 vs NTFS" bo sam mam czasem podobne problemy lub dylematy, ale świetnie się bawię jeśli mogę od czasu do czasu poczytać "brąz" - bo to daje mi świadomość żę Ci po drugiej stronie których nie znam też są ludźmi...pozdrawiam, Marcin |
|
|
|
|
|
#6 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
No i zaglosowalem....
Yankee masz moj glos!
|
|
|
|
|
#7 |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
Remix bo............jest szczery i pomocny! I to są chyba dwie najważniejsze cechy jakie powinien posiadać moderator.
|
|
|
|
|
#8 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
No cóż widzę że kolejna debata kto ma zostać moderatorem.... Tym razem chyba najbardziej otwarta na ludzi "z forum" (nie Bartek?
) jak patrzę na niektóre propozycje to mam troche mieszane uczucia Ten kto ma najwięcej głosów ten wygrywa? .. .. .. troche inne metody selekcji niż za dawnych czasów
|
|
|
|
|
#9 |
|
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
![]() |
ilość osób, które oddały głos nie powala na kolana
ilu jest członków forum? 48 to marny wynik...
|
|
#11 |
|
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Ciapek! Ciapek!!
bo jest zaangażowany i uczciwy - i jajarz przy okazji ![]() ps Kowalik! dzięki za uzananie ![]() pss ankieta jest troche konkursem popularności - luzu więcej. Pozdrufka boża krufka |
|
|
|
|
#12 |
|
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Zagłosowałem. Ciapek masz mój głos.
Pozdrawiam
|
|
#13 |
|
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
A ja kliknąłem na Nimala, gdyż z autopsji wiem, że jest łebski facio (wystarczy tego forum nie ograniczać tylko do OFFtopiku aby się o tym przekonać).
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#14 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LOL
wyjechalem w deegacje pare godzin po zalozeniu tego watku, zreszta ciagle jestem w Wawie, zagladam d netu... BIG THX dla osob ktore za mna glosowaly dziekuje za wytypowanie mnie, co wiarze sie z doza zaufania, jaka dazycie Swoich kadydatowrozczaowuje mnie niskie zainteresowanie glosowaniem - odbicie lustrzane politycznych wyborow - zero zainteresowania losem forum (w koncu nowy mod w mniejszym lub wiekszym stopniu zmieni oblicze ego forum) nie wiem czy bylby dobrym modem, na pewno poswiecam forum duzo czasu, ale jak to bedzie wygladac za dwa miechy naprawde szkoda ze Sidu odszedl, szoda ze Wyjadacze zadziej sie udzielaja.... pisale w watku pozegnalnym Sida o wietrze zmian... qrcze silny ten wiatrpozdro wszyscy glosujcie - na osobe, na ktora chcecie, ale zeby wybor byl przemyslany i plynacy z rozsadku |
|
|
|
|
#15 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
A ja mysle, ze BGN nie glosuje bo dzieki temu pozniej bedzie mogl krytykowac
. Natomiast jak by oddal glos na kogos to potem trudno powiedziec coz pomylilem sie ale moj kandydat jest zly
![]() |
|
|