![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
| Zobacz rezultaty głosowania: Kto powinien zostać nowym moderatorem? | |||
| Ciapek |
|
23 | 38.33% |
| mr_spock |
|
2 | 3.33% |
| Nimal |
|
8 | 13.33% |
| Y@nkee_PL |
|
13 | 21.67% |
| Remix |
|
7 | 11.67% |
| Smartek |
|
2 | 3.33% |
| Patrixs |
|
4 | 6.67% |
| Paja |
|
1 | 1.67% |
| Wszystkich głosów: 60. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#46 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
RiT2 - chlopie czy ty nie masz innych problemow. Czy przy tak malej liscie kolejnoc alfabetyczna ma znaczenie. Gdzie widzisz naduzycie - zastanow sie zanim cos napiszesz.
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Cytat:
?A tak a propos czemu mozemy zawdzieczac wzmozona aktywnosc na forum B. D. ?
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
#49 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
z wytypowanych ośmiu kandytatów na supermoderatora nadaje się pięciu ...i jak bym mógł zagłosował bym na nich wszystkich ...
ale nie mogę więc głosuje tylko na jednego
|
|
#50 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
taka mala uwaga z mojej stronu. Na liscie mialy sie znalezc osoby ktore zostaly wytypowane przez jedna, lub kilka osob, a zaowazylem (moze sie przewidzialem) ze ktos sie dopominal o dopisanie na liste mimo ze nikt go nei typowal. Jak to w koncu jest z tym??
Rzeczywiscie, trudno nam dogodzic
|
|
#51 |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
1.głos na NIMALa - konkret+doza zdrowego rozsądku+odrobina humoru=NIMAL
2.antygłos na CIAPKa, wystarczy przeczytać wypowiedź ze strony nr2 tego tematu - jak mówiłem offtopic to offtopic 3.szkoda odejścia SIDa pozdro, Marcin |
|
|
|
|
#52 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
no jestem pod wrazeniem - ,,,ale nie bede na ciebie glosowal ale na na twoich "konkurentow tez nie - bo jest mi to obojetne Ostatnio zmieniany przez bgn : 04.03.2004 o godz. 10:22 |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
BGN, czyzbys dolaczyl do grona cynikow? ![]() Ps: stare czasy nie wroca ![]() Nastepuje zmiana pokoleniowa. Ja tez nie glosuje. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja glosuje na Nimala.
Wdaje mi sie ze skoro jest mozliwosc glosowania to jednak lepiej z niej skorzystac niz potem narzekac prometeusz
|
|
|
#55 |
|
![]() ![]() |
A po co tu mod, przecież te forum tak na prawdę nie potrzebuje go
Starzy wyjadacze i tak działają jak moderatorzy
|
|
|
|
|
#56 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
niektórzy to się powinni na prawde zastanowić co piszą, bardzo ciężko Wam dogodzić, "mam dosyć patrzenia jak zazdrość nas zżera" - tak co po niektórych widać jak to im jest źle, że będzie nowy mod i że to nie oni mają szanse.
@bgn - dzięki za zauważenie, że tak powiem ![]() @yahol - a czy nie warto spróbować, pokazać, że stare czasy mogą powrócić? Z takim podejściem jakie prezentujesz na pewno nie wrócą. Cytat:
pozdrawiam, dzięki za dotychczasowe głosy.
|
|
|
#57 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drogi Ciapku!
(wybacz, ze tak familiarnie) To se ne wrati - jak mowia nasi sasiedzi. Zmienaja sie czasy, zmieniaja sie ludzie, zmienia sie forum. Nie chcialem byc poprzednio modem, nie chce byc teraz i najpewniej nigdy taka mysl nie powstanie mi w glowie. Zycze Ci powodzenia w tej syzyfowej pracy. uwazam jednak, ze pewne normy powinny byc zachowane, a to jednoznaczne wyrazenie checi do kandydowania, pomysl na prowadzenie i takie tam drobiazgi. Wiedza nie jest elementem koniecznym. (serio). Jedno wiem, bedzie Ci trudno, bo jaki by Sid nie byl, byl osobistoscia i nadawal ton forum. (ja akurat nie pochwalam takiego zachowania i tego typu charakter jest dla mnie .... no nie do przyjecia). Zwrociles pewnie uwage, ze ten stary trzon forum, to jadro, zniknelo. A pomyslales czemu? Dobra - koncze, bo mi sie panewki luzuja, a poczucie humoru na tej planszy nie jest dobrze widziane. No wlasnie - a moze by tak troche oparow absurdu? |
|
|
|
|
#58 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Yankee jest spokojny i opanowany ciapek zaś łatwo go zirytować i udowodnię To jak zostanie modem
|
|
|
|
|
#59 | |
|
thorgal to ciota
![]() |
Cytat:
bgn zawsze postrzegałem Cię jako kontestatora i zwolennika wolnej myśli. nie rezygnuj z tego jak i z głosowania na moda - tylko mocno przemyśl swój głos! pozdrawiam Cię serdecznie |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
thorgal to ciota
![]() |
Cytat:
odzwierciedlały faktyczny stan ducha. lubię znależć tu pomoc "cdrom nie widziany przez system" czy "fat32 vs NTFS" bo sam mam czasem podobne problemy lub dylematy, ale świetnie się bawię jeśli mogę od czasu do czasu poczytać "brąz" - bo to daje mi świadomość żę Ci po drugiej stronie których nie znam też są ludźmi...pozdrawiam, Marcin |
|
|
|
![]() |
|
|