![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#76 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#77 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
popieram andrzejja, dobija mnie takie "zmienianie szat graficznych" - o ile dobrze pamietam tak bylo tez po smierci papieza?
nie lepiej napisac wiadomosc, by wlasnie oddac im szacunek? pozdro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
pawelblu - Czyżby media robiły z tego tragedie w stylu greckim by ludzie odczuli katarsis? hmmm nie sądze znając media nie chciałyby tego nawet nie potrafiły by tego tak pokazać by rzeczywiście ktoś takiego katarsis doświadczył.
nie wiem do mediów jestem sceptyczny ale dla mnie to jest "patrz ile jest nieszczęścia ale i tak na wspólnej poleci ciesz się z tego" oczywiście TVN, TVP każda telewizja na tym żeruje. Może to za mocne słowo bo jednak tragedia się wydarzyła ale jednak. Oderwanie od mówienia o niedoszłych koalicjach.
![]() |
#79 | |||
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Wiadomo, że była to wielka tragedia - i w ciągu kilku godzin zginęło prawie 70 osób, drugie tyle zostało rannych - i trzeba to uwzglednić - mi też jest smutno i uznaję to za największą katastrofę ostatnich lat. Chodzi jednak o to - że patrząc np. z perspektywy pojedyńczych ludzi - rodzin tych którzy zginęli - to w ciągu tygodnia często taka sama ilość rodzin cierpi bo ich bliscy giną w wypadkach itd. I czy im tak ochoczo wszyscy pomagają ?? Zbierają pieniądze, mówią o nich w telewizji - a to patrząc pojedynczo jest takie samo ludzkie życie ... Po prostu trochę za wielkie z tego zrobiono "show" telewizyjne. Co nie znaczy, że miało zostać to przemilczane - wręcz przeciwnie - ale bez przesady ... Cytat:
W Polsce przez chociażby 50 ostatnich lat były mroźniejsze i bardziej śnieżne zimy - i co zawalały się tak dachy ?? Cytat:
ro29 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Apropo wypadku - proponuje przeczytac TEN artykul - koszmar normalnie takich dziadow powinno sie wieszac na glownym placy w miescie !
![]() |
#81 | |
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
A co do Show... nie wiem nie odczulem tego ciesze sie ze np. dzieki tvn24 moglem na bierzaco sledzic to co sie dzieje, a bardzo mnie to interesowalo. Tragedia jest i tego nikt nie zmieni. Mam tylko nadzieje ze wszyscy ludzie odpowiedzialni za ta katastrofe (a jak slychac to tacy sa) srogo za to zapłaca. Bo byla to katastrofa ktora mogla sie nie wydarzyc... Ostatnio zmieniany przez Ice : 01.02.2006 o godz. 11:36 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Nie wiem czy ktos ogladal konferencje prasowa prokuratury (bodajze okregowej czy wojewodzkiej w Katowicach), na ktora wszedl jakis koles i glosno mowil o pewnych nieprawidlowosciach konstrukcyjnych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
Swoją drogą, firma już nie istnieje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://wiadomosci.onet.pl/1254059,12,item.html
czy gdziekolwiek w polskich gazetach pisali o czyms takim?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... ależ ogromne szkody wyrządził mróz w mózgach przydupasów Łukaszenki
![]()
![]() |
#88 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.02.2005
![]() |
kilka dni temu słuchałem sobie radia a tam wypowiedz A.Małysza
Cytat:
![]()
Używam 1. Laptop - IBM T41p, Pentium M 1400, 1GB RAM, Radeon 7500, Seagate 5400.3 2. Blaszak: INTEL CORE 2 DUO E8500 3,16GHZ, GIGABYTE GA-P35-DS4, PCX EVGA 8800GTX 768/384 1,8GHZ, PATRIOT DDR2 2*2GB 800 LLK CL4, SEAGATE 500GB 32MB SATA ST3500320AS, LG GH-20LS10 SATA BLACK LIGHTSCRIBE, SHARKOON REBEL 9 VALUE BLACK B/Z, MODECOM VOLCANO 750W, MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM EDITION PL 64BIT OEM, NEC LCD20WGX2 PRO SILVER/BLACK MONITOR LCD 20 -------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Dziś zatonął prom na Morzu Czerwonym ponad 1000 osób zginęło! To jest dopiero tragedia!!!
![]() |
![]() |
#90 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 01.02.2005
![]() |
to gdzie jest Bóg ja się pytam?!
ehh szkoda gadac...
Używam 1. Laptop - IBM T41p, Pentium M 1400, 1GB RAM, Radeon 7500, Seagate 5400.3 2. Blaszak: INTEL CORE 2 DUO E8500 3,16GHZ, GIGABYTE GA-P35-DS4, PCX EVGA 8800GTX 768/384 1,8GHZ, PATRIOT DDR2 2*2GB 800 LLK CL4, SEAGATE 500GB 32MB SATA ST3500320AS, LG GH-20LS10 SATA BLACK LIGHTSCRIBE, SHARKOON REBEL 9 VALUE BLACK B/Z, MODECOM VOLCANO 750W, MS WINDOWS VISTA HOME PREMIUM EDITION PL 64BIT OEM, NEC LCD20WGX2 PRO SILVER/BLACK MONITOR LCD 20 -------- |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|