![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#76 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
sprzet byl ze zwrotow (jest sukcesywnie wymieniany na nowy) - wiec koszty spadly - no i zaden z nas nie bral i nie bierze za to kasy - wiec koszty sa jeszcze nizsze (choc nie doplacamy - padniety w czasie prac nad sprzetem dysk jednego z 'pracownikow' bez wahania poszedl w koszta) nie mamy jeszcze takiego boskiego sprzeta co by sam myslal, no i nie znamy sie na tym tak dobrze (ja sieciowcem nie jestem jak juz to pisalem) - ale to dziala, klienci sa zadowoleni planujemy ekspansje na sasiedni, obcy budynek (tylko wtedy trzeba zmienic status stowarzyszenia z 'non profit' na inne) i absolutnie tolerujemy dzielenie lacza - doswiadczenie pokazuje ze W NASZYM przypadku nie przeszkadza to w niczym a dla dzielacych jest tylko nieoplacalnym klopotem z ktorego szybko rezygnuja ![]()
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#77 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
MAJSTER zlotowy
![]() |
Cytat:
Jakby jeszcze obniżyli ceny to było by to psucie rynku(a nawet dumping), zakładam, że mieszkasz w blokach bo tylko w takim układzie ma to sens ekonomiczny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
neo+ mam prywatnie ![]() do tego dochodzi 128 z osiedla ktore wykorzystuje tylko jako upload - wygodne, tanie, skuteczne
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Cytat:
![]() poza tym czyj ja mowie ze mam za drogo ![]() ![]() ale co tam narzekac, mam internet, kaza dziala (choc nie tak czesto jak kiedys) komp chodzi dobrze zyc nie umierac ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.09.2002
![]() |
Cytat:
A co do NEO+ ilu statystycznych Polakow stac na placenie abonamentu za ta usluge (ponad 200 zeta za miesiac)? Znam ludzi ktorzy robia wlasnie sieci na NEO+ i jeszcze nie mieli klopotow z tego powodu. TPsa chyba zdaje sobie sprawe ze jezeli beda za bardzo wciskac nos w domy klientow to moga stracic popyt na NEO. To jest moje zdanie. Pozdrowki
![]() |
![]() |
#83 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.08.2002
![]() |
rOUTER
Nie wiem czy juz wyzej bylo o tym pisane ale czytania w trzy i troszke
![]() Pozdro Pirat
![]() |
#84 |
Internet Addict na odwyku
Data rejestracji: 03.10.2002
![]() |
A ja mam w sieci 4 kompy i place 40zl miesiecznie
![]() I jak tak czytam wasze wypowiedzi to widze, ze mam za***iste szczescie ![]() Lacze to SDI z czego 1 sasiad sprawdza tylko poczte i kursy na gieldzie, 2 chyba nie kozysta (ale placi 8) ), 3 (ten to jest najgorszy..) sciaga skubany filmy DragonBall'a i tylko z nim jest problem, na szczescie tylko czsami. I wychodzi na to, ze za 40zl mam SDI tylko dla siebie ![]() Oby kazdy z was tak mial... PS. A jutro maturka z matmy...ide regenerowac sily ![]()
Duron 1600MHz@2000MHz 1.625V | Abit NF7-S rev.2.0 | 1GB Geil DDR400 | Radeon 9800 SE@PRO 380/600@450/750 | Barracuda 160GB 8MB 7.7200 | LTR-40125S | SOHW-1693S |LCD 15" Sony SDM-X52 | Chieftec Matrix HiFi + PSU 360W DF |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.08.2002
![]() |
:)
Polamania pióra na maturrce....
Mam pytanko o internet z UPC.... CHELLO czy ktos z was posiada dostęp do internetu dzięki tej usłudze ![]()
![]() |
#86 | |
Bywalec
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Nie ma prawa nic dzielic?Jestem za tym aby dzielic i koniec. Ale stosujac sie do twojej wypowiedzi to w przypadku jednego budynku chyba mozna? Bo jesli nie mozna tak robic w waszej firmie to totalny absurd. Ogolnie dodam, ze nie lubie takich firm bo to totalne cwaniactwo nastawione na szybki zysk a do tego malym kosztem.Jak wszyscy zreszta z podobnych branz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
MAJSTER zlotowy
![]() |
Cytat:
przypadek pierwszy: wysyłasz paczkę z łodzi do warszwy, która waży 1kg i ma wymiary 50/50/50cm i idzie pocztą 2 dni, przesłanie kosztuje powiedzmy 20zł. przypadek drugi: wysyłasz z łodzi do warszawy drzwi, które idą też dwa dni, ale koszt takiej przesyłki wynosi przykładowo 200zł, bo drzwi ważą dużo więcej. Zauważ, że szybkość(czas) dostawy jest identyczna tylko zmienia się obciążenie ciężarówki, która to wiezie, więc zmienia się spalanie, albo jak wolisz nasz przykładowa ciężarówka nadal ma takie samo spalanie, ale może przewieść powiedzmy nie 1000paczek o wadze 1kg i wymiarach 50/50/50 tylko powiedzmy 40 paczek typu drzwi. Zrozumiałeś analogie? Próbuje powiedzić, że jak chesz dzielić sygnał to kupjesz inną usługę np nie neo a dsl(nie będę mnożył przykładów, myślę, że ten jest zrozumiały). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Przeciez napisalem chyba zrozumiale o co mi chodzi a ty ni z gruszki ni z pietruszki piszesz o jakis paczkach i drzwiach. Jak nie rozumiesz to napisze jeszcze raz. Przychodzi do mnie gosc zaklada mi stale a ja udostepniam to na na 4 kompy nic ni doplacam i place za jeddno. Chyba to jest jasne nie? Nic nie doplacam. O to mi chodzilo. Powtorze jeszcze raz nic nie doplacam. A nie o jakies doplaty mi chodzi. Po co mi jakies dodatkowe pakiety i dodatkow ekoszty. Daje ciagnac sasiadom i reczcie dzielnicy a niech maja cos z zycia i sobie tez poserfuja po necie. PS A calego watku nie mam zamiaru czytac bo nie interesuje mnie to , ze z mapsajmem voodke pijecie. Czy to tez jest jasne? Oczywiscie nie traktuj tego obrazliwie po prostu zupelnie mnie to nie interesuje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
MAJSTER zlotowy
![]() |
Cytat:
Cytat:
ps. zdanie na temat mojego wolnego czasu możesz pominąć. |
||