![]() |
Wasza ulubiona gra.
Witam,
Tu wpisujcie swoje ulubione gry. A oto moja lista (niepełna): -Quake 3 -THPS 2 -AoE 2 -Tzar -Half-Life -HoM&M 2,3 -Worms (wszystkie części) - + pare innych |
Mafia, Fifa 2003, NBA Live 2003, Half-Life: Day Of Defeat i Counter-Strike, Medal Of Honor, NFS Hot Pursuit 2
gram tylko praktycznie w Day Of Defeat przez interek i wsio :P |
gry ktore zmienily moje zycie (hehe)
X-Wing + TIE Fighter civilization I i III Operation Flashpoint GTA Myth I II III Medieval: Total War i krol krolow Quake ]I[ Arena jak widac sa to raczej nowe produkcje - stare gry to byly kiedy bylem mlody i przezuwalem je - a nie konsumowalem jak teraz... |
Ja lubię:
NFS 3 NFS 2 The House Of The Dead Devil Inside Dr Horst Super KLIKACZ 1.0 Super KULKI 2.1 Kapitan Pazur Earthworm Jim 3D THPS 3 Heroes 4 RollerCoasterTycoon (Gold Edition) i inne |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A ja powiem tak: :)
|
Diablo 1 i 2
Gta wszystkie czesci Transport Tycoon Wormsy 2 Unreal Tournament Stare gry bo ja juz nie gram w nic ale ich nigdy nie zapomne ;) |
Max Payne rzuca wszystkie gry na kolana !! tylko jest troche za krotki .Fajne sa jeszcze Hitmany , medal of honor + dodatki ni i fifa 2003 :)
|
Red Alert II
Diablo II oraz lubie gry sportowe (samochodówki) NFS i Colina... |
Cytat:
Oj widze ze "Mafie" na wspomaganiu przechodziłeś;) Co do moich ulubionych gierek: - Age of Empires - cała seria - Need For Speed - Porsche i Hot Pursuit 2 - Star Wars - Jedi Outcast - The Thing - Mafia ............................. Gry które podobały mi sie ze wzgledu na gafike ale nigdy ich nie przeszedłem THPS 2 i 3 - kurde nie moge sie w tych TRICACH połapac AVP 2 I pare innych |
* Saper * :)
|
to i ja sie dorzuce
hmmmm
PRZEDE WSZYSTKIM -=NEVERHOOD=- a dalej settlers - all age of empires I i II age of mythology hyhyhy MOORHUHN (zwłaszcza winteredition) i wiele wiele innych... pozdrawaim, Marcin |
Baldurs Gate obie czesci z dodatkami ;)
|
Cytat:
|
GTA
Lemingi - stara wersja pod dosa:P NFS2 se NFS3 NFS4 Age of Empire Kozacy Worm's Armagedon Carmagedon 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:46. |