![]() |
Wojna w Iraku
Co sądzicie o rozpoczętej dzisiaj (20.03.03) wojnie w Iraku ???
:boks: Ta wojna jest słuszna czy nie ??? |
Ta wojna jest niepotrzebna! Czy nie wystarczy poprostu żeby jakiś amerykański snajper zabił Saddama Hussajna????
|
...nie jestem za ta wojna...
...ale stojac na miejscu Busha (nie grozi mi to) tez bym nie popuscil... ...stojac na miejscu Husaina takze bym nie opuscil SWEGO panstwa... ...i tak zle i tak nie dobrze... ...jeden sie msci a drugi obchodzi honorem i duma... ... jak by to wygladalo jakbym wpadl do ktoregos z was do domu... ... i powiedzial "wypierd..." bo jest mi potrzebny twoj pokoj... ...lub nie podoba mi sie twoja tapeta w przedpokoju... ...albo za to ze pedzisz bimber... ...jeden i drugi ma racje... ...ale do ch...a nie kosztem cywili nawet tych fanatycznych... ...pozdr... |
jak najbardziej nie jest słuszna
a tak na marginesie: co jeszcze zrobi nasz rząd i przywódca, aby głębiej wejść w d*pę amerykanom? straszni wazeliniarze z nich... |
Cytat:
|
Cytat:
..."uslyszane" na DC:... ...Polska jest jak qrwa, idzie tem gdzie wiecej dadza... ...tylko co oni nam dali 30 letnie F16?!... ...pozdr... |
Cytat:
|
Cytat:
czasami trzeba miec jaja i walnac piacha w stol i isc na wojne zamiast potem miec wyrzuty ze "moglo sie za wczasu zlu zaradzic" :blee: |
Cytat:
ehh Kizio widze, ze nie rozumiesz o co tak naprawde chodzi... wojna napedza przemysl, gospodarke, im dluzej bedzie trwala tym bardziej rozwinie sie przemysl w USA, a jeszcze jak ja wygraja to zagarna spore zloza ropy naftowej. jesli Hussain zaatakuje bronia masowego razenia to USA wyprobuje swoje tajne projekty i nowe rodzaje broni (beda mieli okazje). Przeciez USA mogloby spokojnie wyslac grupe superkomandosow i zabic Saddama od reki... ale po co? rozwiazanie pokojowe lub "ciche" nie pozwoli im zagarnac ropy. cala ta sprawa smierdzi na odleglosc |
Cytat:
...dochodze do wniosku ze ta stonka byla glownym "darem"... ...a te samoloty ^_^ :D :jupi: do jej OPRYSKU !!... ...pozdr... |
Cytat:
...kogo obsadza po obaleniu obecnego rzadu ???... ...SWOICH... ...|| ... ...pozdr... |
Zgadza sie, cala sprawa kreci sie wokol ropy naftowej.
Jestem przeciwny wojnie. |
Cytat:
|
Witam!
prawda jest jedna... amyrykanie mogli dawno obalic hussaina w 1991 roku, podczas pustynnej burzy. gdyby nie sluchali reszty swiata to mogliby do konca doprowadzic sprawe i od 12 lat irak bylby demokratycznym panstwem. |
Wszyscy sa przeciwni a stosunek glosow jak glosowalem jest 9:9
Hehe. Wiec ja powiem, jestem za wojna. A raczej za obaleniem rezimu Sadama Husajna. A jedyny sposob to wlasnie wojna. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:17. |