![]() |
Cytat:
|
witam , dostalem od znajomego mp3 playera Sandiska Sansa Clip v1 (tak mi sie zdaje ) zainstalwoalem nowy firmware i rockboxa potem przyszedl czas na psgroove i mam problem gdy podpinam go na wyl ps3 potem odpalam ps3 i wciskam eject to na ekranei mp3 pojawai sie Panic set interface . czy ktos wie jaka moze byc przyczyna ?
|
Cytat:
A co do managerów to zbytnio się nie ruznią funkcjami tylko zamieszanie robią katalogi zmieniając . Pewnie za jakiś czas dojdą do porozumienia , wspólny projekt to najlepsza opcja. Bodaj ze na psx-scene jest Tuto-rial jak zrobić swój własny manager,więc z czasem niektóre projekty szybko znikną. Ja czekam na Linuxa odpalanego spod XMB jestem na 3.15 więc AsbestOS-not supported .http://forum.cdrinfo.pl/images/icons/icon12.gif |
Cytat:
Załatali lukę i już. Może będzie inna, może nie będzie. Jeśli teraz nie kupisz konsoli stracisz tą szansę raz na zawsze. IMHO. Niby tam odpalili service mode, ale nikt nie chce się z tym podzielić, więc... @armorsnake No tak z połowa. ;] |
3.50 Raczej nie będzie współpracował z JB (chyba, że znajdą jakąś lukę). Według mnie najsensowniejszy sposób to żeby ktoś porządnie dokończył Firmware Loader'a a co by można było uruchomić najnowszy FW i co za tym idzie PSS (+Jakiś Stealth co by nie banowali :P).
|
Cytat:
|
@sonic raczej nie oczekuj. A jak juz to moze na swieta dopiero zajrzyj w celu jakiegos newsa w tym temacie bo moze na wtedy przyszykuja nam jakas niespodzianke.
@robotm no wlasnie na to samo licze na tego Unified Manager. |
Kurcze codziennie czytam Wasze posty i ogarnia mnie coraz większy niepokój. Czy nadal nic nie robią w temacie współpracy JB z PS3 z nowym softem 3.50 ? Zaczynam coraz bardziej wątpić czy to w ogóle będzie możliwe. A może już coś gdzieś się dzieje ? Oczekuję pocieszenia.
Pozdrowionka. |
Cytat:
Ma to sięnazywać Unified Manager i skupiać w sobie moc (i autorów): Open Manager (by moh.sakhaii) Rogero Manager (by Rogero) Gaia Manager (by drizzt) Info z bloga drizzt'a : http://drizzt-hacks.blogspot.com/201...d-manager.html Strona projektu GIT : http://github.com/drizztbsd/unified-manager I tyle - może naprawdę wyjdzie z Tego coś fajnego :P |
TUTAJ macie listę wszystkich programów homebrew na PS3 z wyszczególnionymi wszystkimi managerami w najnowszych wersjach.
Open Manager v2.1 Rev jest po polsku! Kurcze naprawde straszne zamieszanie się robi z tymi managerami, powinni zrobić jedną wspólną wersję i był by spokój. |
Mikas no tak mozna i tak polecam. Zainstalowac 1.17.2 i w nim defaultowo /dev_hdd0/game/OMAN46756/GAMEZ/ a dodatkowo jak ktos chce np. GAIE 1.3.1 a w niej chyba mozna wskazac katalog z grami i wskazac ten z OM1.....
|
Operacje przesówania katalogów i plików można robić Awesome Filemanagerem , więc jak Ci ten z serii 1 nie będzie widział gier trzeba przesunąć cały katalog GAMEZ.
|
A można np zainstalować OM z serii 1... i mając obecnie wersje 2 zmienić nazwę katalogu gier na taką jak ma 1... i gry będą pod nim widoczne ?
|
@BeastUSSJ tak wyszedl, ale to nie kontynuacja tego np 1.17.2 ;) No taki maly bajzelek jest z tymi Managerami ;) Jak znajde artykul to wkleje bo nie jestem pewny czy moze ta nowa GAIA to ten nowy projekt albo multiMAN tworcow OM z serii 1...
|
Czy przypadkiem nie wyszedł 2.1?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:36. |