![]() |
Mi przez ftp idzie 8MB/s
|
Cytat:
|
Witam,
Tak jasne od c200 przeoczylem, ale czy to na 100 % "podejdzie" do c240 ot zagadka ? beginnertv Cytat:
|
Cytat:
W każdym razie nawet na allegro jest aukcja nowych c240 za 75PLN ,a w opisie pisze ,że działa z ps3 :) |
Witam,
A czy mozna na te mp3 wczytac Rockbox'a i np.psgroove od Sansy e200? beginnertv Cytat:
|
Tanią alternatywą jest też zakup odtwarzacza Sansa C240 i instalacja na nim rockboxa...
Ma ktoś skompilowaną wersję OpenBM ? |
Ja robiłem wsio na PCB i nie za bardzo chciało mi się przeszukiwać sklepów co by wyhaczyć niższe ceny - kupiłem wszystko (poza pic'em [allegro]) w pierwszym lepszym sklepie elektro :)
|
Cytat:
Mnie koszował tylko PIC 12PLN , reszta to elementy SMD dostępne na starym pendrive 256MB. |
ee ps3break na picu teraz jest ale ps3key jest na 32kB atmelu.. Nawet na stronie swojej pisza ze 32kB maja...
A tak przy okazji. Jak mamy uklad na atmelu ale bez boodloadera to czym go wgrac i skad pobrac zeby moc potem hexy wgrywac... FLIPEM ? Jesli tak to skad wziasc taki bootloader ? |
Dokladnie :P Na PIC'u 18F4550 Całość wyszła mnie 42zł :)
|
Prawdę powiedziawszy jak tak patrzę po cenach to lepiej samemu zrobić. ;]
|
uuuu
to chyba zdecydowanie lepiej kupić teensy na atmelu ;) dzięki za odpowiedzi pozdr. ;) |
16KB. Na PICu jakimś, wcześniejsze były chyba na Atmelach.
|
a na jakim chipie jest ps3key i ile on ma kb w porównaniu do teensy 1.0
|
Jedyne przyszłościowe urządzenie to dowolny devboard na atmelu z co najmniej 64KB flashem.
Do samego PSGroove wystarczy 32KB, a w chwili obecnej 16KB. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:55. |