![]() |
głowa mnie boli...
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
idź|| kup ten reszta na piwo .... Załącznik 51986 |
To nie jest takie proste...siostra nie lubi Samsungów... Nie wiem czy to chodzi o brzmienie nazwy, czy o coś innego... :> :P
|
może jakiś RUBIN ;) - duży i kolorowy :D
|
Cytat:
Sam mam Samsunga i jestem bardzo zadowolony. Uważam, że to w tej chwili jedne z najlepszych telewizorów LCD.:taktak: I za rozsądną cenę. |
O nazwa tematu sie zmienila.
|
pare dni temu :)
|
w tej chwili według mnie najlepszym wyborem jest LG LH5000 - tym modelem LG wykonało duży skok przed konkurencje :) sami zobaczcie jak poprawili parametry
|
Cytat:
|
Zamówiłem...ale zadzwonił facio, że anulował zamówienie, bo nie ma :sciana:
LG 37LH3000 Teraz będę najpierw dzwonił... |
Cytat:
Tu nawet kabel gratis dają :D Dobrze, że wybrałeś z dekoderem MPEG-4, siostra będzie mogła naziemną cyfrówkę oglądać bez problemu :taktak: |
W Morelach się na niego czaję, wygląda, że jest...
Wczoraj w Electro też tak wyglądało... |
Zamówiłem w Morelach o 12:47, za chwilę zadzwonili do siostry z banku, po rozmowie na infolinii okazało się, że telewizor można odebrać jutro. :spoko: Wybrałem odbiór osobisty.
Upolowałem tam jeszcze moją ulubioną klawiaturę Logitecha z dużym enterem, co mnie bardzo cieszy. :) http://www.morele.net/klawiatura-log...rna-oem-53174/ |
Kupowalem tam kiedys TV. W topmarkecie. Wszystko bezproblemowo takze mozna polecic. Ale morele tez juz kilka razy zjadlem ;) A duzy Enter Fany jest ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:03. |