![]() |
Dziwne pytanie ?
Witam !
Coraz popularniejszy FireFox, więc i kilka razy próbowałem, zarówno u siebie na modemie, jak i u mojego Wuja na łączu stałym. I według mnie strony w FireFox, otwierają się nawet trochę dłużej niż w IE6. A z wielu źródeł słyszałem, że FireFox jest szybszy - więc jak to naprawdę jest i dlaczego u mnie jest odwrotnie ? Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Chyba o to chodzi ;) |
Mam takie pytanko do Opery 8
Jak wlaczam nowa zakladke to otwiera sie ona zaraz po prawej stronie okna z ktorego zostala otwarta niewazne ile okienk jest jeszcez za nia, jak to ustawic tak zebo otwieralo sie na samym koncu za wszystkimi zakladkami??? |
Cytat:
|
Wlasnie zainstalowalem Opera 8 i wyadje mi sie ze chodzi szybciej niz Netscape 7.2, moze zostane przy niej? Hmm...
Jak myslice jaka jest najlepsza obecnie przegladarka?? |
Przesiadłem się na FF 1.0.4 pożyjemy zobaczymy, jak dotąd tylko wersja 1.0 sprawnie u mnie działała.
|
Wersja 1.0.4 zajmuje u mnie tylko 20-25mb w pamieci, gdy wersja 1.0.3 na starcie miala ok 40mb. Jak narazie wydaje mi sie ze dziala nieznacznie szybciej od wersji wczesniejszych :piwo:
|
Od wczoraj jadę na 1.0.4 PL :D i jak narazie żadnych problemów.
P.S. Niech Bill zobaczy jak się dba o użytkowników:> Zaledwie po 3 dniach od ujawnienia błędu wypuścili nową wersje FF w której załatano dziurki. |
Cytat:
|
jush lookam ;)
na razie anglik 1.0.4 mi smiga i nie narzekam |
Mozilla Firefox 1.0.4 PL i już jest :)
|
|
niestety nic to nei dało :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:54. |