![]() |
max, nie wal konia...
widać, że opera się rozwija! :] |
Bartez, dales sie nabrac. Jak wszyscy zreszta ;-)...
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...egladarek.aspx Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Komputerświat...
Tak. Genialne. Testy. |
uff w końcu wszystko jasne, można spokojnie wrócić do ie6 bez obaw, że ktoś nazwie Cię idiotą ;)
bardzo też spodobał mi się ten fragment tego "artykułu": Cytat:
:sciana: |
Cytat:
Czytałem KŚ jak byłem jeszcze n00bem - to był rok 2001 || |
Czytalem IDG, ale czytanie strony stalo sie malo wygodne. KS ma swoja apke na iPhone'a i to zadecydowalo o wyborze zrodla komputerowych informacji ;-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
:hmm: Testuję Instant pages w nowym Chromie i szczerze mówiąc nie widzę tych ich 0 sekund. Powiem więcej, nie widzę w ogóle specjalnej różnicy...
|
Firefox 5.0 :(
Witam!
Od kilku dni mam problem z przeglądarką firefox. Co jakiś czas wywala błąd i się wyłącza. Szczegóły błędu: Kod:
AdapterDeviceID: 2a42 PS: Nie instalowałem żadnych dodatków ani aktualizacji... |
Po pierwsze to wywal swojego maila z loga, zanim Cię spamem zaleje (nie ja :] ),
po drugie nie mam pomysłu co to za zjawisko... |
Ja bym szukał przyczyn problemu w pliku mswsock.dll, może spróbuj podmienić go na oryginalny z nośnika z systemem, nie kombinowałeś czegoś z IPv6?
|
@Patrix, dzięki ;)
@Gallus, nic nie kombinowałem... :/ Spróbuję przeinstalować ff ale wątpię, aby to pomogło... |
Spróbuj na nowym, czystym profilu. :idea:
|
Ilość załączników: 2
Stabilna wersja FireFox 6 do pobrania
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.or...etup%206.0.exe Załącznik 57983 Załącznik 57984 |
Dla OS X jeszcze nie ma. :nie:
|
Cytat:
ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.or...efox%206.0.dmg |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:36. |