![]() |
Dobra wiadomość, co prawda mam jeszcze licencję KIS na 55 dni, ale czas szybko leci. ;)
|
6 miesięczna darmowa licencja na program McAfee VirusScan Plus
Ilość załączników: 1
Program McAfee***174; VirusScan***174; Plus pozwala chronić nasz komputer przed różnego rodzaju szkodnikami oraz oprogramowaniem szpiegującym. Jak reklamuje go producent jest to program dla specjalistów i nowicjuszy. Program oprócz ochrony antywirusowej zawiera zaporę (firewall) zabezpieczającą nasze maszyny przed atakami z zewnątrz oraz program McAfee SiteAdvisor***174; który jest naszym doradcą przed wejściem na ryzykowne oraz niebezpieczne strony internetowe. McAfee***174; VirusScan***174; Plus jest wyposażony w nową technologię Active Protection która zabezpiecza pzed nowymi i nieznanymi zagrożeniami.
Bardzo dobre ostatnie testy -wykrywalność 98-99% Aby zdobyć 6 miesięczną licencję wystarczy wejść na PROMOCYJNĄ STRONĘ http://us.mcafee.com/root/landingpag...=707&cid=55697 wcisnąć przycisk DOWNLOAD na następnej stronie i wypełnić krótką ankietę (należy podać prawdziwy adres eMail) można odznaczyć wszystkie reklamowe okienka oraz wcisnąć przycisk I AGREE. Po kilku, kilkunastu minutach na nasze konto przyjdzie list od McAfee z linkiem aktywującym nasze konto. Po aktywacji konta można opuścić angielskojęzyczne strony McAffe (w innym przypadku ściągniemy angielską wersję programu) i udać się na www.mcafee.com.pl po kliknięciu na link Moje Konto lub Zaloguj się należy zalogować się wcześniej podanym adresem eMail oraz hasłem. Przejdziemy na nasze konto z którego będziemy mogli pobrać polskojęzyczną wersję instalatora sieciowego programu McAfee***174; VirusScan***174; Plus (rozmiar instalatora ~2MB). Podczas instalacji zostaniemy poproszeni o ponowne podanie adresu eMail oraz hasła, następnie instalator pobierze z serwerów McAfee pliki instalacyjne (rozmiar ~70MB) i automatyczne zainstaluje produkt z licencja na 6 miesięcy na naszym komputerze. Załącznik 53889 |
AI widze ewoluowalo.
Nie ma to jak swiadomy uzyszkodnik :P |
Cytat:
Ponadto do wersji 2010 pasuje kluczyk od wersji poprzedniej 2009 :taktak: Cytat:
|
Uwierzyłem! :w00t:
|
Cytat:
A ja przekonałem się ostatnio, czemu używam płatnego Nortona, skoro tyle jest darmowych zamienników. Zainstalowałem na notebooko Comodo Antywirus (czy jakoś tak). Niewiele zajmuje, szybko działa, darmowy.. wydawał się ok. Do czasu.. Na początku co jakiś czas pojawiały się różne komunikaty - długie - ale czytałem je, zaznaczałem odpowiednią opcję oraz dodatkowo, żeby pamiętał moje wybory. Myślałem, że program szybko nauczy się, co powinien robić i nie będzie mi już tym głowy zawracał. Próżne nadzieje. Używałem i używałem, a komunikatów nie ubywało i w końcu przestałem je w ogóle czytać, przyciskając tylko "Zezwól". To też nic nie zmieniało i w końcu już zacząłem przyskać jak leci, żeby tylko te durne komunikaty znikały z ekranu. W końcu.. wyłączałem program, a teraz przymierzam się do usunięcia go z autostartu. Gdyby tylko poczta nie potrzebowała 12 (jak na razie) dni na przesłanie małej przesyłki na krótkiej trasie to wróciłbym już do Nortona, którego się instaluje i o nim zapomina.. |
|
Cytat:
|
U mnie na 7
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.736 bez problema |
Odnośnie kasperskiego. Na XP mam zainstalowaną wersję 6. Oczywiście oryginalny klucz. Chciałem zainstalować tą wersję na win7 i kicha :/ brak kompatybilności... Zainstalowałem KISa 2010 i tez jakiś błąd wywaliło.
Pytanie: Jaką wersję zainstalować (coby na 7 chodziła) i czy będzie się dało uaktywnić klucz z wersji 6.0? (bo rozumiem, że wersja programu będzie wyższa niż 6) |
Jeżeli nie mamy problemów, to po co wydawać kasę na płatne programy antywirusowe ? Darmowe też są OK.
|
Dla tych co mają konto w ING KIS 2010 za 70zł
|
Nie brałem jeszcze klucza -ale obejrzałem pudło -klucze bedą działać nie dłużej niż 30 marca 2010 ,więc można góra 2 kluczyki niepełne zużyć.
|
Jest jedno ale - kluczyk działa do 30 grudnia... Znaczy do tej daty trzeba aktywować.
|
Nie powinien bo kluczyk z Rzepy nie jest testowy- np.można sobie na 4 e-mail kluczyki zamówić i odpalać kolejno.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |