![]() |
Cytat:
|
W sumie to nie - bo i tak zdalnie się podłączam - wizyta w serwerowni to ostateczność - a zważywszy, ze to zajęcie dodatkowe to staram się unikać wizyt osobistych - starta czasu - a więcej się i tak nie zainkasuje klienta ...
Ale sam fakt, że są irytuje... |
Cytat:
Nie widziałeś chyba podładowanego softem serwera z ikonami prowadzącymi do wielu konfiguratorów, konsol itp. wyszukiwarka nie zawsze się sprawdza jeśli do konkretnego elementu najlepiej dostałbyś się przez listę. Widziałem takie zapieprzone kafle, widziałem też starsze wersje serwerów pomimo pełnego menu start nie było z tym problemu. Konfiguracja sieciówki i już jakiś interfejsowy przeszczep ładuje się na całej prawej stronie ekranu... W segmencie enterprise nie chodzi o to aby była choinka na ekranie. Tu już nie chodzi o indywidualność, bo to, że Ci się podoba desktop z 8.1 to naprawdę nic mi do tego, bo to Tobie się podoba, a nie mi. |
W końcu znajduje się przycisk "START"
|
Nie w końcu, tylko na dole po lewej...
|
Nowy build 9879.
Lista ficzerów tutaj: http://winsupersite.com/windows-10/m...iew-build-9879 Niestety - w dalszym ciągu to jest Windows, czyli samo zło. I do tego jest strasznie brzydki. Prawda Berion? |
Dobra wiadomość:
Windows 10 będzie obsługiwał kultowy wynalazek -> napęd dyskietek! Źródło: TU W tle ciekawa fotka Windows 8.1 na :hmm: dyskietkach :D |
Jak masz VW Transporter to akurat w bagażniku ten dyskietki się zmieszczą...
Będą jeździli vanami pod sklepy by kupić Windows 10 dla swojej nieśmiertelnej maszyny z PII na pokładzie :rotfl: |
To tylko 3711 dyskietek :D
|
No. ZUS musi mieć na czym trzymać nasze salda emerytalne no nie :D
Przecież to się wpisuje w teorię spisku, że wszystko szlag trafi, teraz wiadomo na co zwalą winę :D |
Winne są dyskietki :D
Specjalnie dla nich je jeszcze produkują - albo skupują zapasy :D |
Chyba jeszcze robią na płytach złącze na napęd dyskietek, więc w czym problem?:P
|
W nowych konstrukcjach już się od tego odchodzi.
|
Na mojej płycie są jeszcze nostalgicznie PCI, ale w sumie teraz żałuję, że patrzyłem na ten parametr, bo użyłem tego tylko raz, przelotnie.
|
No i to było do przewidzenia, aktualizacja z 7 do 10 będzie prawdopodobnie płatna, z 8.1 do 10 ma być bezpłatna ale i to nie jest pewne.
Więcej info TU |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:45. |