![]() |
Tak patrząc po tych screenach jestem pełen współczucia. Narodził się nowy kierunek w trudnej sztuce GUI: pedalizm. :(
|
E tam znośny. W praktyce to świetnie się prezentuje.
|
U ciebie pasek powiadomień jest znośny - u mnie tragiczny - do reszty się już przyzwyczaiłem :)
Pasek powiadomień - niestety jeszcze mię drażni... |
Menu ustawień nie wygląda źle ale powiadomienia są fuj.
Cytat:
U mnie to tak wygląda:https://www.dropbox.com/sh/rucsijei5...-K8LgUz_a?dl=0 |
Ilość załączników: 7
No i screeny poniżej
Zauważone błędy w Android 5.0 - Po restarcie przenosi narzędzia sim z folderu na główny ekran aplikacji i trzeba od nowa wkładać do folderu - Zdjęcia kontaktów są jak by w małym okręgu - dopiero po pierwszym połączeniu z daną osobą - zdjęcie jest na pół ekranu jak w wersji 4.4 (czyli tak jak być powinno od razu po synchronizacji) |
Po poludniu dam screeny, jak to u mnie wygląda
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Da sie tego lolipopa zinstalowac na nowszych urzadzeniach typu dualcore sa jakies wymagania , no skad pobrac obraz do instalacji ?
|
Cytat:
|
To nie jest śmieszne, popsuli kolory w androidzie - zresztą pal licho kolory, dalej na karcie pamięci nie można tworzyć katalogów (w sumie można, ale tylko przez systemową apkę) ...
Za to przełączanie między aplikacjami na + efekt stosu kart bardzo mi się podoba... + apka do wiadomości całkiem fajna, jest parę nowości których nie było wcześniej Do kolorów bardzo pomału zaczynam się przyzwyczajać - ale ciemne kolory były ładniejsze ... |
:szczerb:
|
Galaxy S5 dziś dostał Androida 5.0
Właśnie moja S5 się aktualizuje -> 3 GB aktualizacja, waży tyle co Windows :D No i po aktualizacji... Pierwsze wrażenia: - Brzydkie kolory - Wszędzie dominuje biel nawet w menu ustawień -> porażka - Brzydkie menu powiadomień -> poprzednie było ładniejsze - Dialer jest po prostu brzydki teraz - Dalej nie można nic na karcie pamięci zapisać - porąbana polityka bezpieczeństwa miała być możliwość ustawienia, która aplikacja ma mieć dostęp do karty i lipa, ja takiej opcji nie widzę :( Zaczynam, żałować aktualizacji... Co się rzuca w oczy na + - Ładniejsze animacje - Czytnik linii papilarnych jak by lepiej działał |
co poradzić. trzeba iść z postępem :|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:56. |