![]() |
Cytat:
mam S5 z 5.0 i po najnowszej aktualizacji śmiga bezproblemowo (aktualizację wcześniej też było dobrze, choć teraz jest znacznie lepiej), bez żadnych większych przycinek. mam jeszcze S3 i tak KitKat niezbyt płynnie działa |
Z tego co czytałem, to S5 po wprowadzeniu Androida 5 był nie do używania :-D
Ciekawe czy w tym roku Samsung weźmie sobie do serca tamte problemy i Android 6 będzie u nich wdrożony poprawnie? |
Cytat:
u Samsunga to TW "zabija" telefony :sciana: |
Miałem G3 a ten jak wiadomo dostał 5 jako pierwszy. Nawet wcześniej niż Nexusy.
LG nie zrobiło takiej wtopy jak Samsung. Co do aktualizacji, to pewnie poczekam kilka dni i jak nie będzie problemu, to sobie zaktualizuje. |
Będziesz mieć top jak 6 wprowadzi więcej problemów niż 5...
Tak samo było S5 - jako jedna z pierwszych dostała 5... wprowadziło to więcej problemów niż pożytku... a potem musieli łatać kilka miesięcy To samo będzie z G4... Wychodzi - że jeśli aktualizować to przynajmniej z 6 miesięcznym poślizgiem - co by wszystko ponaprawiali |
Co będzie? Człowieku G4 to top...
|
A potem będzie płacz - bo telefon za słaby na ten system...
Najlepsze jest stanowisko Samsunga - za słaby telefon - bardziej wymagającego systemu nie dostaje - dzięki czemu wszystko działa :) |
Cytat:
|
GSM Arena potwierdza :-)
http://m.gsmarena.com/google_announc...news-14076.php Ciekawe czy do końca października dostanę aktualizacje? |
29.09?
|
Całkiem zacna modyfikacja. Powinno to się znaleźć w Androidzie io ile to działa tak jak myślę.
Btw, kiedy premiera 6? |
Cytat:
|
Nie udało mi się problemu rozwiązać, więc Tasker odpowiada za włączanie i wyłączanie.
|
Mam dziwny problem z trybem DND w Androidzie (zacząłem go teraz używać zamiast zamiast trybu offline na noc :))
Gdy w dla trybie dnd ustawię tylko priorytetowe rzeczy i ustawię aby siębwyłączył z pierwszym alarmem wszystko jest ok...do momentu kiedy nie wyłączę dnd i nie włączę go ponownie. Po wyłączeniu i ponownym włączeniu mam ustawione na nigdy. Czy u Was jest podobnie? |
Sprawdź :-P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:59. |