![]() |
Znajdzie się choć jeden program, który otworzy zdjęcia PSD z photoshopa?
Czy się obejdę smakiem? |
Też tak mam :) Szkoda że google zarezerwowało tą możliwość tylko dla posiadaczy roota.
Tak szybko nie, 0.3% na godzinę, biorąc pod uwagę że to stary telefon i bateria 1500mAh, podejrzewam że nowsze smarty z bateriam 3Ah teoretycznie powinny dobrnąć do miesiąca czuwania (!). |
Należy też pamiętać, że po przełączeniu bateria bardzo szybko zaczyna uciekać.
Tak czy siak ten samolotowy to idealne rozwiązanie kiedy mamy np 10% baterii i brak możliwości podładowania a do najbliższego gniazdka daleko... U mnie tasker na noc automatycznie przełącza telefon w ten tryb na noc aby nikt mnie nie obudził oraz żeby nie tracić energii na niepotrzebną wymianę danych z siecią GSM. |
To nie szpan to ciekawostka :) Bez samolotowego padłby po dziesięciu.
@ed to drugi telefon rzadko o nim pamietam nawet jak nie pije :szczerb: |
Nigdy 37 dni nie piłem zostawiając telefon w samochodzie. :nieee:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Na samolotowym to żaden szpan :P
|
Ilość załączników: 1
Zostawiłem włączony telefon w samochodzie :szczerb:
Załącznik 72126 |
Używałem od Mugena i mogę polecić. Za swoją do Sensation dałem z wysyłką z Chin ok 40USD.
|
Cytat:
Co do baterii warto inwestować w zamienniki? Taka bateria ANDIDA w zależności od modelu jest średnio 10 / 20% pojemniejsza, ale czy rzeczywiście przełoży się na czas pracy? |
@mgit, bul naprawdę? no chyba że specjalnie tak napisałeś....
|
Prawo do zapisu aplikacji dać można, ale jak podłączysz telefon kablem to już nic na kartę nie wrzucisz i tu jest bul. Bo jak masz ramkę na telefonie to wyciąganie karty jest utrudnione i zniechęca.
|
W lolipopie można zapisywać na SD, można nadać aplikacji np ES Explorer prawo do pisania po całej karcie.
|
Cytat:
Ale wygląd - nadal drażni - już nie tak bardzo, ale jednak brakuje tego ciemnego stylu... z 4.3 |
Cytat:
Jak dla mnie to póki co najlepszą wersją robota jest 4.3. Nowsze są niestrawne przez pedalizm, ;] blokadę zapisu na SD (chyba już w najnowszych znieśli?) i domyślnie włączone szyfrowanie (wymuszone?). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:52. |