![]() |
A z czym innym sobie wyobrazasz synchornizacje - z Winampem? ;-]
Jest 2012 rok - nie bede przenosil plikow jak za czasow Krola Cwieczka... |
to wez sie zapoznaj z innymi metodami synchronizacji chocby winampa z telefonem
nawet na bazie bibliotek...tyle, ze pliki sa ladnie poukladane i onazwowane :D tak, wiem, to wada bo iphona robi burdel z plikami... |
Poszukuję jakiegoś odtwarzacza audio, który spełniałby takie kryteria jak:
- shuffle ale bez powtarzania utworów (przesłuchałem wszystkie utwory i stop) -pokazuje łączną ilość utworów do odtworzenia oraz ewentualnie ile już przesłuchałem -ma korektor -mógłby być darmowy bo nie mam karty kredytowej (ewentualnie płatny to będę jakoś szukał sposobności aby go zakupić jeśli spełni moje oczekiwania). Sprawdzałem MortPlayer Music ale on nie posiada takiego shuffletylko powtarza utwory. Mam aktualnie MixZing Basic i niby jest ok tylko nie pokazuje ilości utworów oraz ma lekkie przycinki podczas odtwarzania co jest czasami denerwujące. Nie chce mi się szukać w ciemno kolejnych bardziej lub mniej udanych bo jest tego sporo, także jakby ktoś miał jakąś propozycję to prosiłbym o naprowadzenie na konkretny "model" odtwarzacza. Pozdrawiam |
Power Amp?
|
|
Rok temu bylo dla uzytkownikow iPhone ;-). Mam od dawna, ale nie uzywam - usluga w wydaniu free bez aplikacji desktopowej umozliwiajacej synchronizacje folderow jest niewiele warta...
|
bo chmura sama w sobie jest niewiele warta :)
|
Kto chce ten przesypia rewolucje - nic mi do tego ;-)...
|
Jeżeli rewolucją nazywasz uzależnianie sie od wielkiej korporacji to wole przespać :)
|
Cytat:
Tak czy siak ciekawa wiadomość dla użytkowników Androida. Osobiście zostaję przy SugarSync z 5GB. Do moich potrzeb w zupełności wystarczy. |
Beta ROM z Androidem 4 @ XPERIA
|
juz dawno porty ICS byly :P
|
No tak. Jednak to jest oficjalny. Świetnie to chodzi. Najbardziej podoba mi się menadżer uruchomionych aplikacji ;)
|
oficjalny czy nieoficjalny...
nie ma sie co juz oszukiwac, prawie na kazdy telefon sa romy lepsze niz te od producenta HTC to zrozumialo i udostepnilo odblokowanie bootloadera, nie tracac przy tym gwarancji |
Z tego co czytałem kiedyś to tylko kilka modeli, a nie wszystkie. Choć dobre i to.
Każdy telefon powinien być otwarty, tak samo jak każdy komputer i każda konsola. Na życzenie oczywiście. :| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:13. |