![]() |
Czyli albo się godzę albo nie używam...
|
Chodzi o to żeby nie żebrał o wysyłanie danych o lokalizacji? nie da się niestety, tak jak wcześniej można się tylko zgodzić :(
Wydaje mi się, że to jest fragment zaszyty w Usługach Google Play, bo po ich aktualizacji monit się nieco zmienia. |
a można wyłączyć lokalizację gps tak by się co chwila nie włączała?
|
No i wczoraj Lolipop zagościł w moim Zenfonie.
W sumie podoba mi się :) Nie ma głównej wady KK - dostęp do karty pamięci już działa jak powinien. I kilka przydatnych ficzerów dla których normalnie rootuje sie telefon (np można zablokować automatyczny start aplikacji, żeby w tle sie nie panoszyły, automatyczne wykrywanie i ubijanie wakelocków) Plus wydaje mi się jakiś szybszy, choć i tak niby było szybko. |
Przed wydaniem finalnej wersji powstanie jeszcze bodaj dwie publiczne kompilacje ;)
|
A nie uważasz, że to powinno siedzieć w "Wygląd"?
|
Wiele rzeczy, które pojawiło się np. CyanogenMod będzie teraz dostępne w czystym Androidzie.
|
Theme w opcjach deweloperskich? Trzymajcie mnie. :hahaha:
|
Ilość załączników: 1
Czyżby Android M oprócz możliwości zablokowania konkretnych uprawnień w aplikacjach będzie miał jeszcze łatwiejszy sposób na zdjęcie blokady bootloadera?
|
Chrome na Androida praktycznie uwolniony
http://www.dobreprogramy.pl/Kod-Chro...ews,63235.html |
Szalu tam nie ma - co jakis czas go poleruje swietnymi zreszta srodkami od iPure ktore polecam i wtedy go wylaczam, by nie ryzykowac zwarcia. Teraz pokazuje wlaczenie 28 kwietnia.
|
@Max pochwal się uptimem swojego iPhonea
|
WebOS, jako spadek po Palmie, to jeden z najlepszych istniejacych potencjalow. Ale obawiam sie, ze LG zle do niego podeszlo.
Baza niby jakas jest. Podobno moge nawet przeniesc moj save do Real Racing 3 z iPada i grac na TV przy pomocy pada do PS. |
Aleś przewrotny. :P No tak, urządzenie, nikt nie mówił że telefon.
W sumie... bo co masz do wyboru? WebOS w glebie, FirefoxOS pomińmy chwilą milczenia, TizenOS podobno jest ale nikt go nie widział. To zostaje Andrut bo przynajmniej jest jakaś baza aplikacji (czy nie ma i z jakiegoś powodu aplikacje na telefony są niekompatybilne?). |
Cytat:
Jak się sprawuje, co potrafi :czytaj: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:08. |