![]() |
Są - jeśli korzystasz tylko z ich rozwiązań - i nie łączysz ich z rozwiązaniami konkurencji.
|
Dokladnie. Na Apple TV dziala to bez problemu, tylko u innych jakos nie moze...
|
Gdyby Apple tak się*nie zamykało w obrębie swojego kościółka, to problemu by nie było...
U siebie bym po prostu zrobił stream po DLNA - niezależnie jaki system i urządzenie ;) |
DLNA nie aktualizuje licznika odtworzen w iTunes. Koniec tematu - bez tego po co pracowac na bibliotekach?
|
Cytat:
|
Produkowałem nawóz do kwiatów, ale Apple mnie pozwał, że pierwsi robili gówno dla narcyzów. :P
|
Opo to by Tworzyc listy Genius w oparciu o to? Odtwarzacz dzieki temu wie co lubisz, w jaki dzien tygodnia i o ktorej porze. To jest wspominane przeze mnie wielokrotnie "zrozumienie uzytkownika". Niemchce wiedziec jak to dziala. Wazne, ze dziala.
|
Cytat:
Twierdzisz, że tydzień zamyka się w rutynie? To by u mnie nie działało... |
Ale chyba wiesz kiedy mniej wiecej jestes w firmie, kiedy sie relaksujesz, kiedy chodzisz na silownie oraz kiedy kladziesz sie spac ;-)?
|
Cytat:
Nic nie stoi na przeszkodzie aby w odtwarzaczu zaimplementować wysyłanie statystyk do twojego ajtiunsa o ile oczywiście ajtiuns udostępnia do tego API. |
Mam tyle pojecia ile na ten temat potrzebuje. Czyli wiem, ze nie aktualizuje licznika. Ma dzialac (aktualizowac). A przez DLNA nie dziala (nie aktualizuje).
|
Cytat:
|
@andy
Przeciętnego użytkownika nie interesuje jak coś działa - ma działać. I dla tego istnieje Apple. Podłączając pendrive do TV kowalskiego interesuje obejrzenie filmu z tego pendrive. Po co mu wiedza o formacie pendrive, metodzie odczytu, wykorzystanego kodeka. Wystarczy mu, że działa i jest np. w HD bo tyle jeszcze pojmuje przeciętny kowalski. A to że ma taki a taki film inne bitrate - go nie interesuje i do szczęścia mu nie potrzebne. |
Widzę, że Ty też nie załapałeś tego co napisałem...
|
Czy w androidzie da się w jakoś wyłączyć usługi google, google play i aktualizacje? Czy konieczne będzie rootowanie telefonu?
Samsung Galaxy S2 + Android 2.3. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:33. |