![]() |
Blondynka?
|
To czemu ich nie pozatrudnia firma jak nie umieja napisac systemu?
BTW - Wczoraj odwiedzil mnie kumpel ze swoja dziewczyna, ktora miala Galaxy S2... Plynnosc lepsza, ale... to jeszcze nie to - machanie ekranami nie jest w stu procentach zgodne z ruchem mojego palca, a to wplywa znaczaco na user experience... Odgraza sie, ze jak znajdzie kupca na S2 - kupuje iPhone'a... No i czemu tu sie dziwic? ;-) |
Cytat:
pierw sprawdz a pozniej gadaj. dla przykladu: 1. xperia x8,kernel alfsa + np gingerdx = nie dosc, ze android 2.3.x czyli ginger to jeszcze chodzi 10 razy szybciej niz rom orginalny 2.2. jesli masz zamiar napisac o stabilnosci albo cos to pierw poszukaj 2. kilka modeli HTC i rom revolution HD - zmontowany przez polaka, nie dosc, ze sense 3.5 (zamiast 2.1 jak w desire z lub 3.0 z nowszych modeli) to telefony zaczaly chodzic szybciej a rom bazuje na ORGINALNYM z sensation xl takze kolejny raz zaliczasz FACEPALM |
Cytat:
|
|
Z tego co czytałem kiedyś to tylko kilka modeli, a nie wszystkie. Choć dobre i to.
Każdy telefon powinien być otwarty, tak samo jak każdy komputer i każda konsola. Na życzenie oczywiście. :| |
oficjalny czy nieoficjalny...
nie ma sie co juz oszukiwac, prawie na kazdy telefon sa romy lepsze niz te od producenta HTC to zrozumialo i udostepnilo odblokowanie bootloadera, nie tracac przy tym gwarancji |
No tak. Jednak to jest oficjalny. Świetnie to chodzi. Najbardziej podoba mi się menadżer uruchomionych aplikacji ;)
|
juz dawno porty ICS byly :P
|
Beta ROM z Androidem 4 @ XPERIA
|
Cytat:
Tak czy siak ciekawa wiadomość dla użytkowników Androida. Osobiście zostaję przy SugarSync z 5GB. Do moich potrzeb w zupełności wystarczy. |
Jeżeli rewolucją nazywasz uzależnianie sie od wielkiej korporacji to wole przespać :)
|
Kto chce ten przesypia rewolucje - nic mi do tego ;-)...
|
bo chmura sama w sobie jest niewiele warta :)
|
Rok temu bylo dla uzytkownikow iPhone ;-). Mam od dawna, ale nie uzywam - usluga w wydaniu free bez aplikacji desktopowej umozliwiajacej synchronizacje folderow jest niewiele warta...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:53. |