![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
#1171 | ||
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Siła Apple tradycyjnie tkwi w tym, że to.. Apple..
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#1172 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konkurencyjność Apple tkwi w prostocie ludzi, a ta jest dziedziczona genetycznie.
|
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Opinie użytkownika. Nie producenta, nie dystrybutora, nie faceta zajmującego się PR! Nie interesuje mnie kto to wymyślił, co to jest, na jakim patencie to działa - to są nieistotne bzdety którymi się nie mam zamiaru zajmować. Produkt ma być ładny, działający, prosty, funkcjonalny, multidyscyplinarny. Jeżeli ktoś wypości na rynek produkt równoważny Apple, a do tego tańszy i prostszy - niewątpliwie go kupie, i nie będzie to nic nadzwyczajnego. Drugie - Apple stworzyło swój mit, historie i to tez się liczy. I tego nie możecie strawić. No bo wyobraźmy sobie mit PC albo mitologie Samsunga Tab ![]() Porównajmy mit niedomytego Gatesa, z mitem jabkowym Jobsa ![]() Czujesz fazę ? - pewnie nie, bo golfy wymyślili Skandynawowie a Jobs ich okradł z pomysłu, a okularki pożyczył od Lennona, a trampki od .....
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Mit zywej osoby, a taki kult Stalina to juz zly.
|
|
|
|
|
|
#1175 | |||
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1176 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
To wszystko to tylko mit. Zgadzam się.
|
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Andy, Ty weź przestań już... Czegoś się uczepił? Cały czas chcesz tylko jakieś dowody, argumenty... I po co? Nie rozumiesz nic z tej dziwnej dyskusji? Sprawa jest naprawdę banalna:
- są ludzie, którzy dobierają sprzęt do swoich potrzeb, tak żeby był funkcjonalny i dobrze się na nim pracowało; - są ludzie, którzy kupują taki a nie inny sprzęt, bo im się podoba i tyle; - są ludzie, którzy biorą sprzęt będący kompromisem dwóch powyższych cech; - ale są też ludzie, którzy kupują sprzęt tylko dlatego, że jest drogi, a ich na to stać. I w swojej pokrętnej logice uważają, że to zwiększa w jakiś sposób ich prestiż, bo im "nie podskoczysz". Pamiętam jak kiedyś miałem klienta, który przyniósł wypisaną na kartce topową konfigurację kompa. Myślę - ładny konfig sobie dobrał. A on - "To jest komputer mojego sąsiada. Mój ma być droższy!". A jakakolwiek dyskusja przeciw takim argumentom, z taką mentalnością, nie ma sensu... A przecież obaj Twoi główni adwersarze przedstawili sprawę jasno... |
|
|
|
|
|
#1178 | |
|
Głupi Yasio
Cytat:
Teraz jednak już wiem. Te opinie jednak zachowam dla siebie, a ty nic nie tracisz, bo i tak tego nie zrozumiesz
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Ty nie zrozumiesz. Ide do pani!
|
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Głupi Yasio
Skarżypyta bez kopyta, język lata jak łopata!!!
|
|
|
|
|
#1181 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
jak mu jezyk szybko lata to dobrze...pani bedzie dobrze
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#1182 | |||
|
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
Gdy przychodzi do udowodnienia tego co mówią to jest wielkie ale. No bo jak ktoś ma oprzeć swoje twierdzenia na faktach? Przecież on ma racje i nie musi niczego udowadniać. Dla mnie takie myślenie jest puste i nic nie warte. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 06.03.2011 o godz. 11:00 |
|||
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Porownanie bardzo ladne. Dodac do tego 65 000 apek na iPada i zestawic ze 100 na Androida i widac, ze konkurencja nie ma szans... ;-)
|
|
|
|
|
|
#1184 | |
|
logged out
CDRinfo VIP
Cytat:
btw. Skąd wziąłeś liczbę 100 dla androida?
|
|
|
|
#1185 | |
|
Głupi Yasio
Wy to potraficie napisac swinstwa, na dowolny temet
![]() Cytat:
![]() Jestem zadowolonym, ukontentowanym nawet, użytkownikiem Apple ![]() I co ty na to ![]() Rozumiesz, to co napisałem ![]() Nie ma to nic wspólnego z fanatyzmem, sekciarstwem ani żadna rzeczą która pasuje do twojego spaczonego światopoglądu
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|