![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
![]() |
#5506 | ||
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Cytat:
Z tym, że żadna inna firma nie twierdzi, że jest najlepsza na świecie i że wszyscy od niej kradną. Inne firmy wydają 90% wolnych środków na research, a Apple - na prawników i pozywanie wszystkich o kształt prostokąta. Na temat HTC nie chcę się wypowiadać bo zbyt mało ich produktów "miałem w ręku".
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#5507 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mój MS800. Jest dobry. Mam go 3,5 roku i nie chce wymieniać, ale różnica miedzy nim a Androidem ICS jest ogromna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5508 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
A żebyś mógł się ze mnie pośmiać (oraz wszyscy wyznawcy Apple też), to pokażę Ci jeden z moich telefonów i to bardzo ulubiony: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/hp_ipa...PAQ-h6340.html Jest po prostu nie do zarąbania. Zaliczył m.in utopienie w wodzie, kiedy, podczas wędkowania, miałem go w kieszeni szortów i sum wciągnął mi wędkę do wody.
Sprzęt: ZX Spectrum+ ------------------------- ...i przyprowadził Pan użytkownika do Apple Store i rzekł mu: "wybierz sobie telefon" Ostatnio zmieniany przez Yossi : 11.10.2012 o godz. 10:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5509 |
Jukebox Hero
A czemu mam się śmiać. Kiedyś o takim marzyłem.
I miałem Tungstena T z tym samym procesorem. Radził sobie lepiej z grami typu Doom niż obecne low endowe Androidy. No ale jakby nie darzyć tych urządzeń sympatią - ich możliwości są dużo mniejsze niż nowych urządzeń. Spróbuj sobie poogladać www. Jedyna dobra przeglądarka na WM - Opera - nie jest już wydawana od roku czy dwóch. Do tego ekran 320x240 to nie jest szczyt komfortu (mam taki sam). Strony które oferowały programy świecą dziś pustkami: http://www.freewareppc.com/ Last update prawie ROK temu. Niektóre oczywiście działają, ale wszystkie znaki wskazują na to, że czas już przejść na coś nowego ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 11.10.2012 o godz. 10:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5510 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dokladnie.
Moj tato mial takiego iPaq'a jakis czas, potem wrocil do Nokii (Luna), a teraz jest sczesliwym posiadaczem iPhone'a :-)! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5511 | |
Forumator
![]() |
Cytat:
I - na miłość boską!!! Używaj proszę polskich znaków. Czy naprawdę na ajfonie nie da się tego zrobić?
![]() |
![]() |
#5512 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie mam takiego obowiazku i nigdy nie mialem - jest to napisane w regulaminie. Uspokoj sie wreszcie, bo Ci od tego hejtowania zdrowy rozsadek odbiera ;-)...
Tato jest przeszczesliwy - bawil sie dobre pol roku moim iPhone'em gdy go odwiedzalem i w koncu dojrzal do wlasnego. To technologia, ktora nie przerasta normalnych ludzi. Technologiczna potega ukryta jest pod banalnym w obsludze interfejsem. I to jest sila Apple... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5513 | ||
Forumator
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Już ja bym powiedział co myślę o tej technologicznej potędze, szczególnie w odniesieniu do normalnych ludzi. Ale nie powiem bo zaraz będzie krzyk, że hejtuję i Bartez mnie zbanuje. ![]()
![]() |
![]() |
#5514 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak kto woli.
ja wole ustawic tak jak ja chce a nie jak innym sie wydaje, ze bedzie mi wygodniej
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#5515 |
Forumator
![]() |
W 100% racja - nie lubię, jak producent traktuje mnie jak półgłówka.
![]() |
#5516 |
Jukebox Hero
Powinienem to dać w zasadzie w dziale o aparatach, ale dam tu.
Bo jak się okazuje, iPhone nadaje się też do robienia zdjęć (dotyczy to oczywiście także innych topowych smartów, ale najwięcej osób używa jednak iPhone) http://connect.dpreview.com/post/286...one-experiment Ajfon jest dość częstym gościem na dpreview i można sie czasem zdziwić, co takie urządzenie może w rękach profesjonalisty. Czytałem też inny artykuł, gdzie fotograf zrobił porównanie z lustrzanką i okazało się, że po wydruku ludziom zazwyczaj bardziej podobało się zdjęcie z iPhone. Oczywiście mówimy tu o typowo amatorskich zastosowaniach, bo wyższość techniczna lustrzanki jest oczywista pod każdym względem. Ale być może jest ziarno prawdy w stwierdzeniu w reklamie apple, że iPhone może z powodzeniem służyć za aparat foto. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 13.10.2012 o godz. 18:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5517 |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Batman i mapy Apple:
http://www.youtube.com/watch?feature...v=llyq-zyE-wU#! Lśnienie: http://www.youtube.com/watch?feature...v=eAlFEjknh2Q#! Igrzyska śmierci: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=__eJOxbyKkk Mistrz!
![]() Ostatnio zmieniany przez Gadzina18 : 15.10.2012 o godz. 01:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5518 |
Morderca alfonsów
Data rejestracji: 19.11.2006
![]() |
![]() ![]()
You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the fuck do you think you're talking to? Oh, yeah? Ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5519 |
Forumator
![]() |
No to poflejmujemy dalej:
Ostatnio cał siec huczałą od doniesie na beznadziejnee i całkowiceie bezuzyteczne mapy od Apple. Tymczasem... oazuje się, że - jak zwykle - falboye wzięli w obronę swoje bóstwo i udowodnili, że to wszystko nieprawda. I nie ma to nawet dla nich znaczenia, że Apple samo przyznało, że wypuściło knota i nawet przeprosiło. oto dowód: Nowe mapy to problem? Według 90% użytkowników nowego iPhone'a wcale nie Żeby nie zmuszać Was do szczególwoego czytania, przytaczam tylko kilka kwiatków (pisownia oryginalna, a cyctaty dobrae wyjątkowo tendencyjnie): - Wg mnie są bardziej użyteczne bo w końcu można ich używać po EDGE, śmigają jak dzikie - chociażby tylko dlatego są lepsze dla mnie. Same mapy też są u mnie troszkę dokładniejsze. - Dla mnie osobiście nowe mapy są rewelacyjne. Wszędzie gdzie chcę to mnie prowadza bez problemowo - To, że w Polsce są nie dopracowane mapy, choć osobiście się jeszcze nie spotkałem, że mnie źle pokierowały, to nie znaczy, że na zachodzie jest podobnie. Pamiętajcie, że Polska to tylko mikro ułamek dla Apple. - Google nie zgodziło się na uruchomienie nawigacji turn by turn turn dla map na iOSa, co zmusiło Apple do wydania własnej. - ... te obecne są dla mnie lepsze. Poczekamy zobaczymy. Używam tych map już dość długo, jeszcze od wersji beta systemu iOS6 i tak jak powiedziałem, nigdy mnie nie zawiodły. Przejechałem i przechodziłem już sporo w Europie i zero problemów. - Jak dla mnie są ok. Pewnie mają swoje wady ale który produkt nie ma. - powiem tylko tyle ze mi odpoczatku mapy ios spasowaly moze dlatego ze mieszkam we Wiedniu i tu sa mega dokladne i pomylek raczej nie ma. Na plus laduja sie blyskawicznie 0,5s i fertig i do tego siri ladnie z nia wspolgra. -Najważniejsze, że cały czas pracują nad poprawkami. Las Kabacki już nie ma chińskich znaczków, lotnisko Okęcie także poprawiono i wiele innych błędów. Więc widać, że coś się dzieje. Google to niech się teraz wypcha. Już dawno mogli dać nawigacje Turn-by- Turn. Jak ktoś za nimi tęskni, to ma wersje przeglądarkową, która niczym nie różni się, od badziewnego programu, który mieliśmy w poprzednich iOS. -Ja nie ukrywam, że we Wrocławiu też brakuje ulic, ale tam gdzie potrzebowałem się dostać na razie, to faktycznie mapy działały świetnie. Po edge działają płynnie co jest dużą zaletą. - Może Tobie się trafiła felerna nawigacja, ale u mnie działa ona dobrze. Jeszcze nie trafiło mi się, żeby źle mnie poprowadziła... Poza tym jak zauważyłeś to większość na świecie jednak jest zadowolona z tej nawigacji, więc tak bardzo źle nie jest. I na koniec absolutna prerełka: "W Szczecinie nie miałem jeszcze żadnych problemów ze znalezieniem ulic. W tym i nie tylko w tym wątku słyszę głównie, że w Warszawie są problemy. Powód może być jeszcze taki, że po prostu źle wpisujecie nazwy ulic"
![]() |
#5520 |
Jukebox Hero
Jak flamować to flamować.
Porównanie tabletów dla fotografa http://connect.dpreview.com/post/824...raphers?page=1 Wygrał niestety iPad 3. Najdroższy, ale też warty swojej ceny. Najlepszy ekran, najlepsze aplikacje, najłatwiejsza obsługa, najlepsza łączność, najwyższa jakość (cokolwiek miał autor na myśli - tak napisał). Tylko trochę za ciężki. Ale mimo to autor musi być niezłym fanbojem... Co do Map to brak możliwości nawigacji "Turn by Turn" jest dla mnie tak wielką wadą, że Google może się swoimi mapami wypchać. Moze kogoś bawi edukacyjne oglądanie miast z lotu ptaka, ale kierowców raczej nie. I też wolałbym niedopracowane mapy od Apple. Jeszcze pare miesięcy i dokładność pewnie będzie akceptowalna, choć Google jeszcze długo nie dogonią. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 15.10.2012 o godz. 10:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|