![]() |
Cytat:
|
Tylko szkoda, ze w produktach ze znakiem japka ma to user ma sie dopasowac do urzadzenia a nie urzadzenie do uzytkownika.
Ale kto co lubi. |
Mac to jedyny komputer na rynku, ktory fabrycznie obsluguje "wielka trojke" - OS X, Windows i Linuxa. Mozesz zainstalowac co chcesz.
|
Cytat:
ale nie skreslam go - Windows czy Linux tez potrafi w jednej chwili pieknie dzialac, w innej nic sie nie da zrobic - moze trafilem na zly moment ;) tylko nie wydam 5000 PLN na kompa zeby to sprawdzic ;) chyba zeby miec pewnosc ze w razie czego da rade wrzucic tam linuxa :D 12 godzin pracy na notku z i5 - to do mnie przemawia sprzetem marzen jest Panasonic ToughBook CF-31 http://www.cdrinfo.pl/news/panasonic...k-cf-31-31150/ ale to juz sa kosmiczne pieniadze jak dla mnie, a w dodatku nie jest pozbawiony wad (smiesznie niska rozdzielczosc ekranu) |
Cytat:
BTWE - czy w tym filmie jest epizod jak to Bill Gates uratował Apple przed upadkiem? |
Mnie się obiło o uszy, że wręcz przeinaczyli masę faktów i Woźniak się do tego filmu dystansuje.
Ale i tak obejrzę. ;) |
Niemożliwe! :mruga:
Tego akurat należało się spodziewać. |
Jakiś czas temu Woźniak wypowiadał się o tym filmie, coś napomknął że przerysowany ;)
|
Nie jest autorytetem, to fajnie, ale jaki problem z filmem, nie chcesz zobaczyć ciekawej historii? Ja tam chcę, szczególnie, że sądząc po zajawce, to dobrze zrobiony film. :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Windows bym za darmo nie chcial... |
Cytat:
|
Yossi, co być nie mówił, Apple zmieniło rynek, Jobs był świetnym marketingowcem, potrafił sprzedawać produkty i to, co zrobił - zawładnął umysłami takich Maksiów na amen - jest marzeniem każdej firmy. :)
|
Cytat:
Dla mnie nie jest autorytetem Steve Jobs, a już na pewno nie Ashton Kutcher (szczególnie po tym, jak zamordował mój ulubiony serial). |
filmik trzeba obejrzec :D
a przy okazji a radiu reklamuja nowego MacBook Air - 13 calowa wersja jest sliczny i spelnial wszystkie moje wymagania :D tylko ta cena i jakis normalny system operacyjny by sie przydal... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |