![]() |
jest za free nawet w 1.6
nie wiem czy jest w systemie ale apki byly darmowe |
Tak tylko chciałbym zaznaczyć, że w androidzie poniżej bodajże 2.2 (lub 2.3, bo w 2.1 na pewno nie było) takiej możliwości również nie było. Program, który to umożliwiał był darmowy jedynie dla niektórych przypadków (np połączeń https nie obsługiwał). Pełna wersja, o ile dobrze pamiętam kosztowała 10 EUR.
|
Nie wiem - nie korzystam z tej funkcji - wiem co wyczytalem. Jak Cie to interesuje to na pewna archiwalne kontrakty AT&T sa do wgladu ;-).
|
Czyli oficjalnie bez opłat jest to dopiero od iP4?
|
Jasne ze bzdura, opcja byla od dawna, nie liczac pierwszego iPhone, bo owczesne kontrakty AT&T narzucaly dodatkowa oplate za taka opcje. A ze umowa obowiazywala i Apple i AT&T, to tej funkcji bez oplaty nie bylo, bo obeszli jailbreakowcy. Potem taka funkcja sie pojawila, od iPhone 4 mozna udostepniac internet poprzez BlueTooth i WiFi (Hotspot prywatny).
|
chyba bzdura
|
To prawda? Rzeczywiście ajfon nie ma takiej opcji? :wow:
Cytat:
|
nieprawidlowo ktos trzymal w rece! jego wina
|
Terroryści używają teraz iPhonów jako bomb :D
http://gizmodo.pl/gadgets/33955/ten_...kcie_lotu.html |
To fakt: nieźli z nich artyści...
|
Cytat:
Tak sie sklada, ze Stevepobieral wynagrodzenie w wysokosci $1 rocznie, a opcje na akcje to IMO najlepsza pod wzgledem motywacyjnym metoda premiowania pracownikow... Taki maly, uroczy fragment z ksiazki (mam nadzieje, ze wydawnictwo nie poda mnie do sadu ;-)). Cytat:
|
Ja też byłem kiedyś hippisem, jak się na stercie węgla bawiliśmy ostatnio... trzydzieści parę lat temu w upalne lato...
|
eheeeee
zostan prezesem banku za frajer i winduj jego zyski... powodzenia |
Opatrznie zrozumiales - jemu w ogole nie zalezalo. Rozumial to, co dzis wie masa handlowcow i co wpajaja trenerzy NLP, ze pieniadze sa automatycznym dodatkiem, gdy pracujesz z pasja. To tylko nasz wiecznie narzekajacy narod skupia sie tylko i wylacznie na gotowce, zamiast na profesjonalizmie, pasji i rozwoju osobistym...
No ale... nie o tym jest temat ;-)! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:48. |