![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
|
|
#1 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azaliż inną osobę via mail udając (nieistniejącą kobietę) i mając świadomość podejrzeń iż to ja jestem - podstępnie styl zmieniłem na poprawną polszczyznę acz zupełnie bez przecinków, co zresztą jest uznawane za poprawne o ile konsekwentne.
Zadziałało. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Całuśna.
Tak poza tym głupie. Amerykanie pytają "Skoro taki mądry, to czemu biedny?" A rodaki ciągle szukają fatum, od menela do hipstera. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ale "przetestowali" fajfona wiec dalem to tutaj a nie do humory bo moze smieszyc a nie musi ;-)
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Ja mam takie pytanie...
Jak powszechnie wiadomo, drobne i niesistotne usterki, występujące w iZabawkach nie mają żadnego znaczenia, ponieważ - jesli ktoś koniecznie chce czepiac się drobiazgów - to (jak zapewniaja fanboye), wystarczy udać sie do najbliższego dystrybutora (jakolwiek by się zwał) i natychmiast wynienią nasz wadliwy sprzęt na nowy. I tataj chciałbym uzyskać powtwierdzenie od użytkowników iZabawek: - czy w wypadku stwierdzenia wady (niedziałające, a wymienione w specyfokacji funkcje - fabrycznie porysowana obudowa i odpadająca farba Użytkownik sprzętu oraz "idealnie dpasowanego ekosystemu" Apple może: 1. Udać się do wyżej wymienionego dystrybutora (lub do innego punktu - tu proszę o wskazanie właściwego) 2. Odebrać od ręki fabrycznie nowy sprzęt i odtworzyć backup z iCloud 3. W wypadku, gdyby ponownie stwierzono fabryczną wadę (np. zażółcona matrycę lub martwe pixele) - otrzymać od ręki nowy egzemplarz. 4. Jeżeli użytkownik iZabawki, który zapłacił za nią ca. 3000 PLN nie mieszka (co nie daj Boże) w Warszawie - to czy najlepsza na świecie forma odbierze od niego uszkodzony sprzęt i dostarczy nowy na właśny koszt, czy też użytkownik iZabawek, mieszkający np. w Ustrzykach Górnych (pozdrawiam moje ukochane Ustrzyki) musi go dostarczyć na własny koszt do najbliższego sewrisu, a nastepnie pojechać tam drugi raz (też na własny koszt), żeby odebrać fabrycznie nowy egzemplarz, pozbawiony wad.
|
|
|
#5 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yossi wpadki Apple się owszem zdarzają (a biorąc pod uwagę ilość dostarczanych słuchawek - to statystycznie i ilość narzekań musi być wyższa).
Ale podaj mi jednego, wystarczy jednego producenta, który nie ma problemu z jakością - i wszyscy go chwalą. Tylko jedna firma. Produkująca słuchawki w dowolnej cenie. O której można z czystym sumieniem powiedzieć, że ma jakość wyższą od Apple. Bo z tego co ja widziałem, to wszystkie firmy lecą sobie w kulki, a jakość serwisu woła o pomstę do nieba. Tylko bez tłumaczenia, że inni tak mogą, bo nie są emejzing. Często przecież mówią, że są lepsi. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 19.12.2012 o godz. 09:01 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Cytat:
Nie odpowiedziałeś na ŻADNE z moich pytań.
|
|
|
|
#7 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Głupie pytania zadajesz, to masz głupie odpowiedzi.
Dążysz do tego, żeby przyznać Ci rację, z czego będzie oczywisty wniosek, że Apple jest "be". Tylko, że zawęziłeś kontekst do punktu, w którym nie można wyciągnąć żadnego wniosku, a chcesz go wyciągać. (=nie ma odniesienia do innych firm). Żeby oceniać, trzeba to zrobić względem czegoś. Jeżeli pokażesz że Apple faktycznie jest gorsze od innych to przyznam Ci rację, że klienci tej firmy są wyjątkowo nabijani w butelkę. Póki co wydaje mi się jednak że prym w tej dziedzinie wiedzie HTC One X (cena startowa 2700zł) - z ich serwisem Renergesis to musi być wyjątkowo wybuchowe połączenie. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 19.12.2012 o godz. 09:29 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozładował mi się wczoraj telefon, więc poszedłem do znajomej optyczki , wszystkie telefony w Europie mają teraz micro USB, ale ona ma ajfona...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
może chociaż miała fajny
|
|
|
#10 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
No laska pierwsza klasa, dlatego najpierw do niej poszedłem.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Poznalem ostatnio w Krakowie fajna dziewczyne.
Tez miala iPhone'a... Chyba fajne dziewczyny tak maja... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zależy jak "fajnym" gościem jesteś, z reguły tacy nic mądrego nie przyciągają ![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Administrator
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
|
|
|
|
#14 |
|
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
No całkiem ładna jesteś.
|
|
|
#15 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() pojechales po bandzie
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|