![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|
#5896 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A temat sie tak grzecznie zaczal... Bartek chcial rozpoczac ciekawa, technologiczna dyskusje na temat INNOWACYJNEGO (bo przed iPadem nie istnialy tego typu popularne urzadzenia, a po nim wszyscy go kopiowali) urzadzenia, ale zjawily sie trolle... I tak juz niestety zostanie - gdy ktos jest pionierem technologii - zawsze bedzie "na swieczniku"...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#5897 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bartez zaczął - Bartez powinien zakończyć.
IMHO - formula topicu już dawno się wyczerpała i jako taki powinien być zamknięty. A strony konfliktu, po ochłonięciu powinny się rozejść w pokoju i wzajemnym zrozumieniu ( w to akurat wątpię).Pomimo tego, ze jest to chyba jedyny temat, dla którego jeszcze to forum czytam, jestem zdania, ze dalsze wzajemne naskakiwanie na siebie i obrażanie, niż nowego już nie wnosi. Dlatego proponuje jak na początku.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#5898 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Pali, ja też chcę to zioło!!!!
|
|
|
|
|
|
#5899 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zrzutka na panienkę, kt***243;ra zrobi tym dw***243;m / trzem panom dobrze (niekoniecznie razem i niekoniecznie ta sama). Spuszczą z kija, to im przejdzie.
Wysłane z mojego MT11i |
|
|
|
|
|
#5900 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
a ty byś tylko o hetero-związkach pisał
![]() nowoczesnym cza być
|
|
|
#5901 | |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
|
#5902 | |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osobiście uważam, że firmy mocno się Apple inspirowały, a przynajmniej wypuściły swoje urządzenia na rynek (w który nikt nie wierzył) - już przygotowany z istniejącym dużym popytem na urządzenia tej klasy.
Ale to nie ma dla mnie znaczenia, odkąd przeczytałem, że Jobs takie kopiowanie jak najbardziej pochwalał i sam stosował. Skoro tak, to ja nie widzę problemu. I posiadacze Apple również nie powinni się bulwersować. Cytat:
I dla mnie to w zasadzie kończy temat. Apple owszem było pierwsze, wyznaczyło kierunek, a potem inni podążyli za nim zgodnie z wyznaczoną filozofią - i jest OK. Zwłaszcza dla konsumentów jest to bardzo OK, bo możemy mieć smarta za 500zł, a nie 2500zł, więc płakać nie musimy. Tym samym filozofia Jobsa uczyniła wiele dobrego .Zamkniecie tematu to nie problem, natomiast sens tego jest żaden. Wystarczy że ktoś potem założy temat "Pojawił się iPhone6" i wszystko wybuchnie ze zdwojoną siłą. Ostatnio zmieniany przez sobrus : 30.11.2012 o godz. 11:38 |
|
|
|
|
|
|
#5903 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Nowy iTunes juz jest.
Jeszcze wiekszy minimalizm: http://d.pr/i/p7X1 Nowy sklep: http://d.pr/i/lLE6 Ulepszona wyszukiwarka: http://d.pr/i/nDvd Nowy sposob prezentacji albumow (po kliknieciu rozwija sie dobierajac kolor tla w oparciu o dominujacy kolor w okladce - swietne!) http://d.pr/i/gs28 |
|
|
|
|
|
#5904 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
maxiu popraw post bo wprowadzasz ludzi w blad. SWIADOMIE
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5905 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mi się podoba, troche przypomina Banshee którego używam.
http://trick.vanstaveren.us/wp/2012/...ce-to-see-you/ |
|
|
|
|
|
#5906 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
Uśmiałem się czytając ten post
![]() http://myapple.pl/iphone/243401-ipho...ml#post2024517 Użytkownik Amex aby pokazać zasikanie ekranu w iPhonie zrobił zrzut ekranu i zamieścił go na forum Nie zdjęcie! Zrzut ekranu!
|
|
|
#5907 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5908 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
z ostatniej chwili...
jak donosi agencja TASS, trzyletni chłopak, który zrobił swoją pierwszą w życiu babkę z piasku, został oskarżony o naruszenie 15 patentów Apple
|
|
|
|
|
|
#5909 |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
No już tym razem to sie poddaję i lecę kupić fajfona.
Tym razem Apple zmiażdżyło konkurencję. News brzmi: "Deweloperzy otrzymali trzecią wersję beta systemu iOS 6.1" ... i kilka wyjątków z tego tekstu: - "Apple udostępniło zarejestrowanym deweloperom iOS 6.1 Beta 3. Zbliża się publiczna premiera tej aktualizacji.." WOW - bedzie jakiś Keynote z "one more thing...", albo: "I am giving you...." i okrzyki radości, spazmatyczne łkania i ogólny orgazm. A oto dlaczego: - "Aktualizacja 6.1 systemu iOS najprawdopodobniej nie wprowadzi żadnych większych zmian...." - "Apple informuje deweloperów o drobnych poprawkach w przeglądarce Safari..." - "Zmieniono również wygląd przycisków, służących do sterowania odtwarzaniem muzyki na zablokowanym ekranie..." Gdyby ktoś pytał - to już jest cała lista nowości. To się nazywa "nowa wersja systemu". "Podkreślamy, że wersje beta systemu iOS są udostępniane jedynie zarejestrowanym deweloperom. " Słusznie, słusznie! Jeszcze ktoś bezczelnie skopiuje wygląd jakiegoś przycisku i trzeba go będzie podać do sądu.
|
|
|
#5910 |
|
Forumator
Data rejestracji: 02.03.2012
![]() |
Firma Apple nie słynie raczej z rozrzutności w akcjach charytatywnych. Jest jednak jeden, jedyny ruch społeczny, nad którrgo finansowaniem Tim Cook czuwa osobiście.
Zagadka - jaki to ruch?
|
![]() |
| Tagi |
| świadkowie jabłkowy, apple, apple fanboy, apple religion, fanatyzm, i-diot, ipad, pc-fanboys, sekta steve'a jobs'a |
|
|