![]() |
Cytat:
alcohol - z opcja ignoruj bedy..... |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Titanum DVD+R 8x, nagrywane Nero 8X. Geant, 10szt, 11,coś tam zł. :P
|
Cytat:
Czym kasowales (program) ? |
nie bede zakladac nowego tematu, a ze palnik namieszal i jest to 1640 to napisze tu:P uprzedzam ze uzylem opcji szukaj.
nagralem dvd-rw i teraz za cholere nie moge jej skasowa***263;. o ile sie nie myle to book type zmienil sie na dvd-rom. jednak nie moge powrocic z nim do dvd-rw albo niepotrafie! dvdinfo pro wykrywa mi ze niby jest dvd-rw,a w windzie ikona napedu z plytka jako dvd-rom. argh! |
TEŻ :piwo:
|
BEGB :D
:klnie: Dlaczego nie można pisać dużymi literami?! Dopiero po siódmej edycji i jakimś kombinowaniu wchodzi... :pytanie: |
Bslb
|
jestem nie na czasie z tym tematem i pytanko, przy ktorym biosie zostac ?
|
Cytat:
A nie chciałbym lać wody byle do 7k :> Ale dzięki za wsparcie na parcie || :mruga: A co do nowego biosu - to popieram :czytaj: |
IMAO Nie warto.
@Vizzard myslalem ze przeskoczy***322;e***347; juz 7k, a widze, ***380;e "opadasz" :P |
Powiedzcie lepiej czy warto wgrac ten najnowszy bios??
|
Cytat:
Bo był stary! Poza tym trza było dobrze wpiąć! A nie gadać o złotych stykach :nie: Cytat:
Bo nie wiem i nie mogę się zdecydować :idea: W tych wypowiedziach każde słowo jest starannie ważone :taktak: I zaprawdę powiadam ci - każde jest na wagę złota :tak!: Więc złote styki to pikuś :D Cytat:
I pomogło prawidłowe wpiecie zwykłego molexa :czytaj: Który koło złota nawet nie leżał :nie: :czar: |
Tak stary dobry Chiefteca 420W, jak pi***281;knie mi zjara***322; ganiazdo zasilania p***322;yty g***322;***243;wnej. Ale nie r***243;bmy OT. VIZZARD jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to mo***380;e nic nie m***243;w. No fakt z ortografi***261; jestem troch***281; na bakier. Czy w tym temacie mia***322; ju***380; kto***347; podobny problem, bo szukaj***261;c nie znlaz***322;em?
|
Cytat:
Oh Shit! :klnie: Jutro lecę do sklepu po złoto! :taktak: Ktoś chce Chiefteca 420W ? :pytanie: Ale od razu zaznaczam że styki ma zwykłe, więc zbyt wiele nie ma co się spodziewać :nie: :smutny: || |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:20. |