![]() |
Panowie nie piszcie bzdur, płyty AUDIO i MP3 mozna nagrywac ale na płyty CD-R, na DVD+_R nie spotkałem takiego odtwarzacza który by takie płyty czytał (nie licząc PC) - jeżeli są to jest ich bardzo mało. Do zrobienia płyty która bedzie działała na kazdym Playerze jest program Audio DVD Creator v1.83, robi specjalne menu i dzięk przerabia na AC3 - działa na 100%, sprawdzone.
PS. Do programu potrzebne ci bedzie lekarstwo bo to wersja trial z ograniczeniami. |
tytus: aż sprawdziłem - oczywiście mój Ronin 90 coś_tam kupiony niedawno za aż 230zł odtwarza mp3 z DVD. Na płytce znajdują się jeszcze divx (tego naturalnie nie widzi) i jakieś mpg, które też można odtwarzać. Po włożeniu do napędu wyświetla się menu, skąd można wybrać żądany utwór.
Swego czasu miałem do czynienia jeszcze z Denonem i było podobnie. Wszystkie płytki palone na nero, bez żadnych dziwactw. Myślę sobie tytus, że warto się zastanowić nieco, zanim zaczniesz głupstwa opowiadać. |
Cytat:
Co do mp3 na DVD - zaprzeczam W tej chwili już prawie każdy - nawet najbardziej gówniany odtwarzacz DVD ma obsługę mp3 I radzi sobie z tym bezproblemowo :taktak: Zreszta wcześniej - jeżeli w stacjonarkach nie było układu do mp3 - to raczej sporadycznie :D |
NEC ND-3500A czy LiteOn DVD R/RW +/- SOHW1653S
W końcu kupuje DVD-Recordera :P Mam te dwie do wyboru, poradźcie mi którą wybrać :)
NEC ND-3500A 16x LiteOn DVD R/RW +/- SOHW1653S Dzięki z góry :) |
Cytat:
Ja wybrałem NECa i jak na razie nie żałuję. |
Cytat:
Zrobilem test transferu w tym programie! Ale przed koncem wychodzi mi błąd!!! Co to znaczy ! Niedlugo przesle obrazek!!!!!!! |
Cytat:
Czyli płyta do dupy :wsciekly: Czyli zmień płyty na których nagrywasz :mruga: Polecam przyklejony temat o Nośnikach :czytaj: |
NEC 3500 i najlepsze firmware
Cześć.
czytałem dużo postów na forum i nie mogę zdecydować jaką wersję firmware wybrać dla danej nagrywarki. Proszę o poważne odpowiedzi i linki do ściągnięcia danej wersji softu. |
dobra zasałem ten programik o którym była mowa a może ktoś mi podać link do tego lekarstwa
P.S wyczytałem że format z DVD+R na DVD-ROM można zmienić przez bitsetting prwada czy kłamstwo a jeżeli to jak to zrobić |
Cytat:
A TU masz o bitsettingu dla Neca 2500A :czytaj: Reszta to analogia :D |
Cytat:
A linki sa TU :czytaj: BTW Bardzo ciekawy temat ^_^ A jaki oryginalny i niepowtarzalny :> |
Cytat:
|
bitsetting w nec 3500A
potrzebuje info na temat tego bittestingu poniewarz słyszałem, żę za jego pomocą można "oszukać" DVD by zamiast widzieć DVD+R to widzi DVD-ROM czy jakoś podobnie nie pamiętam dokłądnie ale wiem, że zmieniea na "-" i to oto pozwoli cieszyć się muząna dvd od kina domowego więc prosiłbym o informacje na temat tego jak tego dokonać i czym się posłużyć
P.S o co chodzi z tymi biosami i gdzie się je wrzuca Z góry dzięki za informacje które mi pomogą w osiągnięciu mego celu :) |
ja wybrałbym nec-a liteON-a ma kolega nie jest z niego zadowolony baardzo narzeka,ale to twój wybór:)
|
Masz cały temat przyklejony o NEC 3500 wiec wystarczy tylko poczytać a znajdziesz wszystko. :bicz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20. |