![]() |
Cytat:
A poza tym @danielek sprawdź TU :czytaj: |
Cytat:
|
Cytat:
Ma problemy,ale to nie znaczy,że sobie nie radzi.Stęka,stęka i w końcu odczytuje,Faktem jest ,że oglądanie filmu z takiej płytki to masochizm. |
A czy inne urządzenia nie mają problemów z odczytaniem takiej płytki? Jakie tanie płytki zalecacie kupować, ewentualnie jakie droższe? :P
|
A jak ma się sprawa z nagrywaniem płyt cd na Necu?
PS Jak by ktoś miał ochotę zajrzeć do tego wątku i odpowiedzieć na moje pytania było by fajnie :) |
Cytat:
CDR i CDRW.Mam na myśli kopiowanie zabezp.płyt. |
Cytat:
|
Cytat:
Co byś nie kupił to będą plusy i minusy.Nawet PLEXTOR nie jest ideałem. Ja mam NECa i sobie chwalę,kto inny ma LITEONA i też sobie w brodę nie pluje. Jak będziesz za długo myślał i czytał opinie (zawsze nieobiektywne) innych to bedziesz mial coraz większe wątpliwości co wybrać. Poczytaj jeszcze o BENQu.Też go chwalą. |
Zdecydowałem: NEC Mam monitor NECa to i nagrywareczke też będzie NECa :D W ogóle lubie ta firme :D
|
Cytat:
|
Jeśli chcesz tylko nagrywać to kupuj NEC-a, jeśli chcesz robić wykresy, podniecać się każdą niewypaloną i wypaloną płytką, eksperymentować z biosami, aktywnie uczestniczyć na forum i rozpracowywać różne filozofie to kup Liteona.
maniek |
Cytat:
Chce wypalać, czasem oglądnąć film na DVD czy zainstalować grę. Teraz nie mam żadnego innego napedu, bo sprzedałem na rzecz DVD_R. Ale coś tam sobie kiedyś dokupie. CD_R za "grosze" można kupić ;) |
Cytat:
maniek |
Cytat:
|
a co sądzicie o nagrywarce lg,takiej do 350 zł, np lg GSA-4160B
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:10. |